Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

vay bu tarihi unutmayayım 4 gün kalmış bir yerde duymuştum yeni ay olunca dileklerini yazıp saklıyorlardı

evet Melikecim yeni ayda dileklerini yazıp saklayabilirsin..
eğer yeni başlayacak bir işin varsa -mesela diyete başlamak, yeni bir işe başlamak, bir işe girişmek,v.s.- bu dönemde başlatırsan olumlu sonuçlar verir

yok, hiç kullanmadım ya da görmedim ama ilk gördüğümde spor hocamıza sorarım

canım bizim kullandığımız bantlarda ben de inanmıyordum bu kadar kalori yakıldığına ama her cuma şu yağ ölçen aletlerde kontrol edildiğimiz için anlaşılıyor kalori yakıp yakmadığımız..çünkü kilo veremesen bile yağ oranında düşme olması gerekiyor, bende bu oran epey güzel son 2 haftadır..

ama aletler profesyonel değilse ya da iyi bir marka -Voit gibi mesela- değilse değerlere pek güvenmeyin derim ben de..
bizim spor salonundakilere ben çok güveniyorum, çünkü aletlerin hemen hepsi ABDdeki The Marmara'dan gelmiş, ben de burada Antalya şubesine gidiyorum zaten, çok memnunum.

ha bir de yukarıdaki kriterlere kilo/kas/kadın/erkek,v.s. yaş ta eklemen gerekiyor..çünkü yaşa göre yakman gereken ve metabolizma hızın hesaplanıyor..
senin anlayacağın epey karmaşık işler bunlar en güzeli düzenli beslenip, dozunda spor yapmak

Bana baya baya uzak geliyor napcaz

60'ı unutalım Naz 5 kilo sonrasını düşünelim yavaş yavaş vericez bizde yaparız dilek gibi

hey hey umutsuz olmak yok yahu, sonra baştan kabullenir bir süre sonra havlu atarsınız!
zaten çok sevdiğim bir arkadaşım var, ona çok kızıyorum bu yüzden.. ben bu kadar kiloyu veremem, veremem dedi dedi, kilolarınla başbaşa kaldı, halbuki beraber başlamıştık bu yolculuğa onunla..
derdimiz manken olmak değil, sağlıklı bir kiloda olalım yeter..

yediklerimi yazmayı unutmuşum

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates,biber,salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği

kuşluk
1 incir

öğle
4 ızgara köfte
yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

ikindi
1 kutu sütaş mousse (oğlum yemeyince ben yedim 115 kaloriymiş:26:)

akşam
5 yemek kaşığı semizotu
1 dilim kepekli ekmek

gece
100 gr güllaç
100 gr fırın sütlaç
şekersiz türk kahvesi

kızlar 13 ağustos mesaj sayımı
eloisee 5
symrne 7
yilike 8
nazperver 2
zaza 12
pinibo 5

işler yoğunlaşmadan hemen saydım :)

ben tartılmadan duramıyorum inşallah sen o sabrı gösterirsin de cuma günü sürprizle karşılaşırsın

günaydın kızlar.
canım ya bende dayanamadım sabah pijamayla şöle bi çıktım 58,8 ama yani haftasonu ve dün atıştırdıklarıma bakınca 59 altı çıkmam diyordum sevindim yani. bakalım bu hafta kg verecek miyim??? inş 58,00 a iner çok bi diyetlik beslenmedim öünkü kaç gündür

kızlar günaydın !!! bugün dışarıda işlerim var fırsat bulmuşken dün neler yediğimi paylaşmak istedim =)

sabah : 2 dilim kızarmış köy ekmeği
krem peynir, salata, zeytin, 4 dilim sucuk
ekmeğe biraz da nutella sürdüm ve şekersiz çay

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

öğlen : 1 tabak kuskus + şehriye pilavı (ikisi toplamda 1 tabak ediyorlar )
biraz beyaz peynir ve karpuz

akşam : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası yanında sirkeli biber
2 küçük parça şinitzel 1 kaşık şehriye pilavı ve 4-5 fırında kızartılmış elma dilim patates
3-4 dilim karpuz

ara : 1 kaşık sütlü irmik helvası yanında 1 dilim kesme dondurma

Son düzenleme:
günaydın kızlar...elimde olmayan bazı sebeplerden dolayı dün gelemedim...hepinizden özür diliyorum....bu arada bu sabah test yaptım...hmile değilmişim...üstümden nası yük kalktı anlatamam...ama hala regl olmadım ve yakında patlıycam...çok gecikti bu ay...iştahımı hiiiç sormayın...elimden geldiğince frenlemeye çalışıyorum kendimi...gerçi şu durumda o kadar zor oluyo ki anlatamam...

günaydın canım,
arkadaşlarımdan biliyorum hamilemiyim stresinden adet daha da gecikiyor. stres yapma adetin düzelir :)

Yaşla - kas aynı mantık canım metabolizmanın yavaşlamasının sebebi yaşlandıkça kas kaybı.

meyve ve tarçınlı yağsız sütle atlatmaya çalış canım iştahını..
hatta önce tarçınlı yağsız süt iç, kan şekerini dengeler tarçın, iyi gelir

diyet psikolojisi hedefler hep uzak gelir. şu an ben bile inanamıyorum halime :)

ama uğrarım inşallah..

60'ı unutalım Naz 5 kilo sonrasını düşünelim yavaş yavaş vericez bizde yaparız dilek gibi

oooo siz benden de iyi kilo verirsiniz canlarım isteyin yeter ki

diyet psikolojisi hedefler hep uzak gelir. şu an ben bile inanamıyorum halime :)

ama uğrarım inşallah..

oooo siz benden de iyi kilo verirsiniz canlarım isteyin yeter ki

canım benim...seni canı gönülden tebrik ediyorum....umarın herşey gönlünce olur...arada gel mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…