Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabalar bütün takımlar olarak ortak bir karar alındı bu cuma yani 17 ağustosta bildirim yapıyoruz haftaya 24 ağustosta ise bildirim yapmıyoruz kızlar paylaşım alanında yazmışlar hem bayram haftası olduğu için hem de yediğimiz tatlıları eritmek için bize fırsat olur diye düşünülmüş
25 ağustosta menü ve mesaj listesini tutmaya başlarım kızlar herkes burada olsun Naz da spor listesine başlar unutmayın 25 ağustos

yani bayramda tatil tmm güzel olmuş böyle ama gene de çok yemeyelim

her bayram kapıya çocuk gelir diye alıyorum gelmiyorlarda hepsini ben yiyiyorum

bu sene az alırım yada paket çikolata gofretmi alsam bak aklıma takıldı

hangisini daha az seviyorsan ondan al derim azcık al
bende baklava ile çikolata çok yiyordum bu bayram öyle yapmayacağım sadece misafirlere tutacağım her seferinde kendime de almayacağım

iyiyim canım ben geçen kan verme sabah muayen dönem derken bi uyku bi mide bulantısı iştahsızlık sorma. günü geçiriyorum eve gidip yatmak istiyorum

3 saat kaldı çabuk geçse iyi

İşten çıkınca vur kafayı yat direk dünyayı boşver en azından uyanana kadar

Takımlara kocemaaan bi teşekkür:)harika bi düşünce olmuş

çok iyi düşünülmüş bu yahu akıl eden herkese teşekkür =) bayramdan çok korkuyorum zaten en azından kendimizi toparlayabileceğiz

melikecim hoşgeldinnnnn

ben düşündüm taşındım artık mezun olmaya karar verdim

karnemiii çok merak ediyorum fiyonkta olsun mutlaka

canım benim ya nasıl sevindim senin için ! hayırlı uğurlu olsun inşallah hep istediğin kiloda mutlu bir şekilde devam edersin arada uğra yanımıza bende senin gibi biranonce hedefime ulaşmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…