merhabalar bütün takımlar olarak ortak bir karar alındı bu cuma yani 17 ağustosta bildirim yapıyoruz haftaya 24 ağustosta ise bildirim yapmıyoruz kızlar paylaşım alanında yazmışlar hem bayram haftası olduğu için hem de yediğimiz tatlıları eritmek için bize fırsat olur diye düşünülmüş
25 ağustosta menü ve mesaj listesini tutmaya başlarım kızlar herkes burada olsun Naz da spor listesine başlar unutmayın 25 ağustos
yani bayramda tatiltmm güzel olmuş böyle ama gene de çok yemeyelim
evet evet o tatlıları,şekerleri yerken sonra nasıl eriteceğimizi de düşünelim
evet evet o tatlıları,şekerleri yerken sonra nasıl eriteceğimizi de düşünelim
her bayram kapıya çocuk gelir diye alıyorum gelmiyorlarda hepsini ben yiyiyorum
bu sene az alırım yada paket çikolata gofretmi alsam bak aklıma takıldı
her bayram kapıya çocuk gelir diye alıyorum gelmiyorlarda hepsini ben yiyiyorum
bu sene az alırım yada paket çikolata gofretmi alsam bak aklıma takıldı
Gülşah Melike nasılsınız kıslar
Az alırsın bu sefer çocuklar gelir hepsi biter sana kalmaz inşallah Gülşah
iyiyim canım ben geçen kan verme sabah muayen dönem derken bi uyku bi mide bulantısı iştahsızlık sorma. günü geçiriyorum eve gidip yatmak istiyorum
3 saat kaldı çabuk geçse iyi
İşten çıkınca vur kafayı yat direk dünyayı boşver en azından uyanana kadar
merhabalar bütün takımlar olarak ortak bir karar alındı bu cuma yani 17 ağustosta bildirim yapıyoruz haftaya 24 ağustosta ise bildirim yapmıyoruz kızlar paylaşım alanında yazmışlar hem bayram haftası olduğu için hem de yediğimiz tatlıları eritmek için bize fırsat olur diye düşünülmüş
25 ağustosta menü ve mesaj listesini tutmaya başlarım kızlar herkes burada olsun Naz da spor listesine başlar unutmayın 25 ağustos
melikecim hoşgeldinnnnn
ben düşündüm taşındım artık mezun olmaya karar verdim
karnemiii çok merak ediyorumfiyonkta olsun mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?