canım benim...seni canı gönülden tebrik ediyorum....umarın herşey gönlünce olur...arada gel mutlaka
kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah =)
Dilekcim tebrikler!
Seni tanımak zevkti.
Sevgiler
günaydın..dün kadir gecesi dolayısı ile tlf lar ziyaretler..eve de geç geldik..oğlumu uyuttum...RABBİM kabul ederse kendimce bişeyler yaptım sonra da çok yorgundum uyudum....ALLAH hepimizin günaflarını af...dualarını kabul etsin inşaallah...
canım benim ya nasıl sevindim senin için ! hayırlı uğurlu olsun inşallah hep istediğin kiloda mutlu bir şekilde devam edersin arada uğra yanımıza bende senin gibi biranonce hedefime ulaşmak istiyorum artık
teşekkür ederim canım inşallah bundan sonra hakkımızda hayırlısı olur.
uğramam mı yaaaaa burası bağımlılık yapıyooo
aminnnnn :))
çok sağol canım aynı şekilde seni tanımakta bir ayrıcalıktı bence. çok farklı bir kişiliğin var hiç sıradan değilsindışarıda da arkadaş olmak isterdim
aminnnnnnnnnn :)
ayyy tatlım benimmmm çok teşekkür ederimm
biliyorum bu fazlalıklar hemen gitsin diyosun ama 2 ileri 1 geri bak gidiyor işte azcık sabır azcık iste yeter biz neler yaptık daha da Allah nasip ederse neler yapacağız öyle değil mi bu en kolayı bence.. hem istedikten sonra.. biz bayanlar çok hırslıyız çooook
kızlar dün gelemedim kusura bakmayın..bgn telafi etcem insallahhh...
kızlar !!! ben bugün kendimle ilgili çooook radikal bir değişiklik yaptım
saçlarım neredeyse belime kadar uzamıştı artık bakımsız görünmeye başlamışlardı, hayatımda da yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum ya hani, saçlarımın da bunda payı olsun istedim ve biraz da kilo vermiş olmanın verdiği öz güvenle kuaförde buldum kendimi...boyunu omuzlarımın bittiği yere kadar kısalttım ve çenemden aşağı hafif katlar verdirdim, uzuun zamandır saçlarımı uzun kullandığım için bir tuhaf oldumama istediğim de bir şeydi umarım en kısa zamanda alışırım yeni saçlarıma..
kızlar !!! ben bugün kendimle ilgili çooook radikal bir değişiklik yaptım
saçlarım neredeyse belime kadar uzamıştı artık bakımsız görünmeye başlamışlardı, hayatımda da yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum ya hani, saçlarımın da bunda payı olsun istedim ve biraz da kilo vermiş olmanın verdiği öz güvenle kuaförde buldum kendimi...boyunu omuzlarımın bittiği yere kadar kısalttım ve çenemden aşağı hafif katlar verdirdim, uzuun zamandır saçlarımı uzun kullandığım için bir tuhaf oldumama istediğim de bir şeydi umarım en kısa zamanda alışırım yeni saçlarıma..
alışırsın insallah canım yaa degişiklikler iyidir her zaman için bence motivasyon artırır..
Değişiklik güzeldir canım alışırsın en kısa zamanda eminim daha güzel olmuşsundur
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün bulgur pilavı
3.öğün çavdar ekmeği ile tost
4.öğün 1 bardak süt
5.öğün çorba 1 kase
6.öğün iskender sadece etlerini yedim ve avuç içi kadar börek
7.öğün 2 tane fıstık sarma
Sporum 10 dakika kürek-35 dakika bisiklet sabit hızda
iyiyim canım vallaa sen nasılsın neler yapıyorsun..
bgn menü 1 kase mercimek corba
1 tane tavuk baget ve kanat azcık patates içinde..
yanında 1 kutu ice tea light
1 parca ekmek...
bu arada da menümü paylaşayım
sabah : 1 bardak su
2 dilim kızarmış pide üzerine krema peyniri sürdüm
2 zeytin ve biraz salata
1 çay kaşığı nutella ve şekersiz çay
öğlen : mc chicken menü diet kolalı
ara : 5 hurma
aşam : 1 kepçe hellim peynirli domates çorbası
biraz sirkeli biber
1 kepçe taze fasülye
1 kaşık kadar tavuk sote ve az yoğurt
yemekten sonra 3-4 dilim karpuz yedim şuan çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay içiyorum ve biraz sonra az şekerli sütlü türk kahvesi içeceğim
biliyorum öğlen yemeği biraz sırıtıyo ama sonrasında gezmediğim yer kalmadı hepsini yaktım ve akşam sofrasına oturduğumda çok açtım kendimi tuttum ve telafi etmek için hafif yemeye çalıştım
Naz bugün için bana 1,5 saat tempolu yürüyüş yazabilirsin halim olursa bir de leslie yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?