Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım benim...seni canı gönülden tebrik ediyorum....umarın herşey gönlünce olur...arada gel mutlaka

teşekkür ederim canım inşallah bundan sonra hakkımızda hayırlısı olur.

uğramam mı yaaaaa burası bağımlılık yapıyooo

kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah =)

aminnnnn :))

Dilekcim tebrikler!
Seni tanımak zevkti.
Sevgiler

çok sağol canım aynı şekilde seni tanımakta bir ayrıcalıktı bence. çok farklı bir kişiliğin var hiç sıradan değilsin dışarıda da arkadaş olmak isterdim

aminnnnnnnnnn :)

canım benim ya nasıl sevindim senin için ! hayırlı uğurlu olsun inşallah hep istediğin kiloda mutlu bir şekilde devam edersin arada uğra yanımıza bende senin gibi biranonce hedefime ulaşmak istiyorum artık

ayyy tatlım benimmmm çok teşekkür ederimm

biliyorum bu fazlalıklar hemen gitsin diyosun ama 2 ileri 1 geri bak gidiyor işte azcık sabır azcık iste yeter biz neler yaptık daha da Allah nasip ederse neler yapacağız öyle değil mi bu en kolayı bence.. hem istedikten sonra.. biz bayanlar çok hırslıyız çooook

bgn menü 1 kase mercimek corba
1 tane tavuk baget ve kanat azcık patates içinde..
yanında 1 kutu ice tea light
1 parca ekmek...

çok haklısın canım sabır ve motivasyon istek çok önemli..şu 3 gündür regl olduğum için abarrtım biraz motivasyonumu kaybettim ama toparladım çok şükür şimdi cok daha iyi hissediyorum hedefime kilitlendim

kızlar yaa ben mesajları yarın sayacak olandım dimi bgn degil...bgn kafam cok leyla nöbetteydim dün halen kendime gelemedim..

kızlar !!! ben bugün kendimle ilgili çooook radikal bir değişiklik yaptım

saçlarım neredeyse belime kadar uzamıştı artık bakımsız görünmeye başlamışlardı, hayatımda da yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum ya hani, saçlarımın da bunda payı olsun istedim ve biraz da kilo vermiş olmanın verdiği öz güvenle kuaförde buldum kendimi...boyunu omuzlarımın bittiği yere kadar kısalttım ve çenemden aşağı hafif katlar verdirdim, uzuun zamandır saçlarımı uzun kullandığım için bir tuhaf oldum ama istediğim de bir şeydi umarım en kısa zamanda alışırım yeni saçlarıma..

alışırsın insallah canım yaa degişiklikler iyidir her zaman için bence motivasyon artırır..

Değişiklik güzeldir canım alışırsın en kısa zamanda eminim daha güzel olmuşsundur

Bugünkü menüm

1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün bulgur pilavı
3.öğün çavdar ekmeği ile tost
4.öğün 1 bardak süt
5.öğün çorba 1 kase
6.öğün iskender sadece etlerini yedim ve avuç içi kadar börek
7.öğün 2 tane fıstık sarma

Sporum 10 dakika kürek-35 dakika bisiklet sabit hızda

bu arada da menümü paylaşayım

sabah : 1 bardak su
2 dilim kızarmış pide üzerine krema peyniri sürdüm
2 zeytin ve biraz salata
1 çay kaşığı nutella ve şekersiz çay

öğlen : mc chicken menü diet kolalı

ara : 5 hurma

aşam : 1 kepçe hellim peynirli domates çorbası
biraz sirkeli biber
1 kepçe taze fasülye
1 kaşık kadar tavuk sote ve az yoğurt

yemekten sonra 3-4 dilim karpuz yedim şuan çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay içiyorum ve biraz sonra az şekerli sütlü türk kahvesi içeceğim

biliyorum öğlen yemeği biraz sırıtıyo ama sonrasında gezmediğim yer kalmadı hepsini yaktım ve akşam sofrasına oturduğumda çok açtım kendimi tuttum ve telafi etmek için hafif yemeye çalıştım

Naz bugün için bana 1,5 saat tempolu yürüyüş yazabilirsin halim olursa bir de leslie yapmak istiyorum

Son düzenleme:
alışırsın insallah canım yaa degişiklikler iyidir her zaman için bence motivasyon artırır..

inşallah alışıcam evet =) kesinlikle iyi oluyo değişiklikler canım yenilenmiş hissediyosun

Değişiklik güzeldir canım alışırsın en kısa zamanda eminim daha güzel olmuşsundur

tenx efem :) ehh kalan 3,8 kiloyu da verirsem daha güzel olucam inşallah

gayet güzel görünüyor canım bulgur pilavı super ozellikle sporun da

iyiyim canım vallaa sen nasılsın neler yapıyorsun..

iyiyim ben de canım bugün baya gezdim yoruldum..

bgn menü 1 kase mercimek corba
1 tane tavuk baget ve kanat azcık patates içinde..
yanında 1 kutu ice tea light
1 parca ekmek...

her zamanki gibi hafif bir menü olmuş afiyet olsun şeker :)

Oh oh böyle bol çeşitli menüleri seviyorum afiyet olsun gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…