Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba canım,

senin ve ailenin de bayramı kutlu olsun!
bayramdan sonra görüşmek üzere

Kızlar selam,

aile ve akraba ziyaret, derken tüm gün buraya uğrayamadım:/
hepimizin bayramı kutlu olsun, bol kahkahalı, keyifli ve güzel muhabbetlerle dolu bir bayram diliyorum her birinize..
bildirim yapmayacağımız isabet olmuş, bugünkü yediklerim karşısında şoka girerdiniz çünkü, yarın salona gidip spor yapmayı düşünüyorum
hepinize sevgiler

bende öyleyim yediklerimi buraya yazamam yarın daha az yemeye çalışacağım bayramın ilk günü diye ipin ucunu kaçırdım

Melikem nerelerdesin dünyanın çikolatasını yiyorum desteğine ihtiyacımm varrrrrr

Nazcım bana dün için 1 saat spor yazabilir misin, dün akşam buraya yazmaya fırsatım olmadı..
Şu an yemeğin pişmesini bekliyorum, sanırım bir saat içinde spora gideceğim, gidersem buraya not yazarım..
3 gündür öylesine yedim ki 2 gündür spor yapmak farz oldu, kilo vermesem bile en azından kilo alımını önlemiş olurum :/

Tutmuyorum bu hafta liste canım haftaya tutucam.Sormaya bende habire yiyorm masanın üstünden çikolata baklava eksik olmuyorki

Tutmuyorum bu hafta liste canım haftaya tutucam.Sormaya bende habire yiyorm masanın üstünden çikolata baklava eksik olmuyorki

Tamamdır o zaman..
Yeme artık, spor yapmaya çalış, spor yaparsan yemiyorsun..
Ben az önce geldim, yine 1,5 saat spor yaptım..şimdi pizza yerine sebze yemeği yiyeceğim ekmeksiz, sonrasında da 2 kaşık zeytinyağı ile mısır patlatıp film izleyeceğim. Kalburabastıyı da ortadan kaldırdım, yememek için feci şekilde mücadele veriyorum Çikolataya ilk gün doydum sanırım, şimdi sadece şekersiz türk kahvesi yanında 1 adet yiyorum..şu haftayı kilo almadan bir kapatabilsek..

Ya kızlar ödem sökücü birşeyler biliyor musunuz..
Vücudumda feci ödem var, hissediyorum, tuzu da kestim ama sorun bu sefer tuzda değil sanırım..
2 gündür reglim bittiği halde akıntım var, kistten şüpheleniyorum, bu hafta doktora gideceğim, acaba o mu ödem yapıyor..şu an sanki regl gibiyim..tek fark akıntının az olması..
Bu akşam yeşil çay içeceğim ama ondan başka bildiğiniz bir ödem sökücü varsa sevinirim..
sevgiler

canım birde maydanoz suyu var ödem söktürücü olarak yarım demet maydanozu saplarıyla birlikte kabuğu soyulmuş 1 limonla kaynatıp içiyordum yarın bende yapacağım kendime şimdi yeşil çay içerim yeme faslını kapattım baklava,çikolata bitmiştir artık çok şiştim berbat hissediyorum

selam kızlar nasılsınız? nasıl geçiyor bayramınız dicem ama geçmişe şööyle bir göz gezdirdiğimde görüyorum ki baklavalar çikolatalar sarmalar vs inanın durum bende de farklı değil ipin ucunu kaçırdım iştahım açıldı baya, onca emeğe yazık edicem diye çok korkuyorum tam da okulların açılmasına az kalmışken, o yüzden melikemin dediği gibi benim için de bitmiştir deyip kafada da bitirmek istiyorum bu tatlı olayını çünkü sonuç iyi olmayacak hafif göbek ve yanlar belirmeye başladı bile

aynen tatlım bitti =) sondu onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…