Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aynen beste göbek benden önde gidiyor ben yarından itibaren menülerime ve sporuma başlayacağım moralim bozuluyor

çok iyi yapmışsın ben bıraktım dediğin gibi oldum yarın bir yapayım geçer üşengeçliğim
iyi ki 2 bayram varmış diyorum yoksa yanmışız biz

3-4 gün önce heves etmiştim spor salonuna yazılmıştım hemen ama şimdi o heves kaçtı canım gitmek istemiyor

12 de yemiştim kumruyu 2 olsun saat spor yapayım sonra yatayım yakayım şunu yağ olmasın direk.

3-4 gün önce heves etmiştim spor salonuna yazılmıştım hemen ama şimdi o heves kaçtı canım gitmek istemiyor

olmaz git bak fırsatın varken kaçırma daha çok spor daha sıkı bir vücut

12 de yemiştim kumruyu 2 olsun saat spor yapayım sonra yatayım yakayım şunu yağ olmasın direk.

tamam nazım bende yatayım birazdan hadi iyi geceler görüşürüz

günaydın kızlar,
geçmişe baktım da herkesin bayramı aynı gibi bende baklavadır, çiğ börektir açma börektir yemeklerdir derken bayağı abarttım. hamur işi yedim ama ekmeğe el sürmedim tek sporum dün 1 saat yürüyüş.

dün eve geldiğimde sevindiğim tek şey kg alırım diye herşeyi yarım bırakmamdan olsa gerek 58,7 iken bu sabah 58.1 di sevindirik oldum sabah sabah. inş. cuma kg ölçümüne kdr 57 küsürleri görürüm.

dipnot: ama işin sırrı sanırım yeni manita etkisinde :) şu adamlar bazen çok işe yarıyor, laf yetiştireceğim diye açıklama yapacağım diye düşünmekten kg vermiş olabilirim

kızlar bugün ben de aklımı başıma aldım kahvaltımı gayet hafif fazla kaçırmadan yaptım, bir silkelenmem gerekiyordu artık zaten, melikenin dediği gibi insanın morali bozuluyor kilo almaya başlayınca, tatlı yerine bolca meyve yiyeceğim..bu arada ben bayramda iyi yedim ama iyi de yaktım, ananemlere gittik onlar evlerinin bahçesine sebze susam fln ekiyorlar bayramın 2. ve 3. günü bahçede çalıştım, yedim gittim domates topladım susam söktüm geriye bir şey kalmadı baya yaktım yani, ama şöyle de bir durum oldu bunları yaparken malum alışkın olmadığımdan dolayı tüm kaslarım tutuldu oturup kalkmakta zorlanıyorum leslie ye fln başlıcam ama önce düzelmem lazım

selam kızlar kahvaltımı hafif yaptım hadi bakalım başladık gene ev hanımı olmak ne kadar zormuş yahu yine ev temizliği var

bahçeyle uğraşmak çok güzeldir eminim bahçeli bir evim olsun isterdim susam ekmek çok ilginç geldi ekildiğini biliyorum tabi de hiç eken duymamıştım topladıktan sonra nasıl yapılıyor kurtuluyor mu? ne kadar cahilim sana da hareket olmuş yakmışsındır bir kısmını kas ağrıların birkaç güne geçer canım

bayramda kilo veren bir tek seni gördüm canım valla bravo ben 700 gr almışım sabah 76.9 çıktım offf

inşallah bize de nasip olur canım ben de çok istiyorum bahçeli bir evde yaşamayı =) 2-3 kök biber domates ekiceksin onlara bakmanın o olan biberleri fln toplamanın değeri yok ya, ben mesela bahceden toplayıp sabah kahvaltıda salata yapıyorum müthiş bir duygu..önceki gidişimizde ben de ekmiştim birkaç kök birsürü biber yapmışlar evet canım yediklerimin bir kısmını bari yakabildim iyi oldu o açıdan yoksa birsürü baklava yedim bir de susamlı çörekler yapılıyor işim işti yani neyse susamı anlatayım dünüm onlarla geçti zaten, ekiliyor kökleri 1 parmak kadar kalınlaştıktan sonra ki bu arada keseleri de büyüyor, sonra kökünden sökülüyor dün bizim yaptıgımız gibi sonra birkaç kökü bir araya getirip demet halinde iple bağlıyorlar sonra karşılıklı birbirine yaslayarak tarlanın üzerine diziliyor bunun amacı tamamen kurumaları çünkü rengi sapsarı olup kuruyunca keselerinin ağzı açılıyor ve susamları çıkıyor meydana böyle işte =)

beni aydınlattığın için teşekkür ederim yorucu olduğu kadar zevkli bir işe benziyor
tuttuğum bir listem var herkesin bilgileri kayıtlı ona baktım da beste hedefine 1.4 kilo kalmış 1 aya kalmaz mezun olursun

üzülmek için daha erken kuzum ya 3,8 daha var benım mezun olmama, hedefimi değiştirmiştim ya, bayramdan beridir de bi iştahım açıldı zaten kendimle mücadele veriyorum bir şeyler yememek için sende durum nasıl tutabiliyor musun kendini beslenmen düzene girebildi mi?

gülşahcım ben de tebrik ediyorum seni bayram da kilo verebilmek gerçekten büyük başarı =)

Bestecim nasılsın kızlar nasıl gidiyor adepte olabildinizmi eski düzeninize tekrar =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…