üzülmek için daha erken kuzum ya 3,8 daha var benım mezun olmama, hedefimi değiştirmiştim ya, bayramdan beridir de bi iştahım açıldı zaten kendimle mücadele veriyorum bir şeyler yememek içinsende durum nasıl tutabiliyor musun kendini beslenmen düzene girebildi mi?
Bestecim nasılsın kızlar nasıl gidiyor adepte olabildinizmi eski düzeninize tekrar =)
Bestecim nasılsın kızlar nasıl gidiyor adepte olabildinizmi eski düzeninize tekrar =)
Son bildirdiğin kiloya bakmışım canım geçen cuma 56.4'müş. Hedefin 55 olarak gözüküyor yeni hedefini 52 olarak püsküüt'e bildireyim ben.
menüm
sabah: 1,5 dilim tam buğday ekmeği, menemen, peynir, şekersiz çay
ara: 1 dilim baklava, 4 tane bayram çikolatası
öğle: 1 tane zeytinyağlı sarma, 1 tane zeytinyağlı dolma
ara:2 incir, 1 dilim karpuz
akşam:1,5 dilim tam buğday ekmeği, 1 tabak domatesli tel şehriye, 2 kaşık kadar tavuk ciğeri, 2-3 kaşık yumurtalı bamya kızartması, 1 dilim karpuz
meyve yerim belki ve yeşil çay içerim mutlaka. sporumu yapınca yazacağım Nazcım liste tutmadığını biliyorum ama yine de yazarım
iyiyim Nazcım sağol sen nasılsın? kendi adıma dönmeye çalışıyorum mesela şimdi baklava yemedim evdeki herkes bir dilim yedi ben baktım
selam kızlar menümü paylaşayım
1.öğün 1 bardak süt
2.öğün 1 dilim çavdar ekmeği üstüne nutella
3.öğün tavuk sote-yoğurt
4.öğün 2 tane incir
5.öğün sulu kıyma yanında 1 dilim çavdar ekmeği
6.öğün 2-3 tatlı kaşığı höşmerim
7.öğün tavuk sote-2 tane biber dolma
Afiyet olsun Nazcım menülerin eskisine göre azaldı
Bidaha yok sana çikolata baklava vs vs Melike! Sen bu takımın kaptanısın sorumlulukların var
Haklısın canım inan kendimi tuttum bugün. Dün yediğim tatlılardan sonra bunlar hiçbir şey! Ama artık bunu da yemek yok aksi gibi sevgilim bayram diye 1 kutu çikolata almış diyetteyim diyorum anlamıyorlar her yerden saldırıyorlarHepsini kaldırdım gözüm görmeyince aklıma gelmiyor
Ben leslie yapmaya gidiyorum görüşürüz
canım birde maydanoz suyu var ödem söktürücü olarak yarım demet maydanozu saplarıyla birlikte kabuğu soyulmuş 1 limonla kaynatıp içiyordum yarın bende yapacağım kendime şimdi yeşil çay içerim yeme faslını kapattım baklava,çikolata bitmiştir artık çok şiştim berbat hissediyorum
canım birde maydanoz suyu var ödem söktürücü olarak yarım demet maydanozu saplarıyla birlikte kabuğu soyulmuş 1 limonla kaynatıp içiyordum yarın bende yapacağım kendime şimdi yeşil çay içerim yeme faslını kapattım baklava,çikolata bitmiştir artık çok şiştim berbat hissediyorum
3-4 gün önce heves etmiştim spor salonuna yazılmıştım hemen ama şimdi o heves kaçtı canım gitmek istemiyor
Ben adapte olmaya çalışıyorum 1 dilim baklava ve 4 tane bayram çikolatası yedimSofrada yemek yerken kendime hakim olabiliyorum ama tatlıya dayanamıyorum Siz ne yaptınız kızlar?
tamam, maydanoz suyunu deneyeceğim!
kesin rezildir tadı..:/
yeşil çayı çok seviyorum ama maydanozda sanırım zorlanacağım :44:
yine de sağol Melikecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?