Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Son bildirdiğin kiloya bakmışım canım geçen cuma 56.4'müş. Hedefin 55 olarak gözüküyor yeni hedefini 52 olarak püsküüt'e bildireyim ben.

Bestecim nasılsın kızlar nasıl gidiyor adepte olabildinizmi eski düzeninize tekrar =)

Ben adapte olmaya çalışıyorum 1 dilim baklava ve 4 tane bayram çikolatası yedim Sofrada yemek yerken kendime hakim olabiliyorum ama tatlıya dayanamıyorum Siz ne yaptınız kızlar?

Son düzenleme:
menüm
sabah: 1,5 dilim tam buğday ekmeği, menemen, peynir, şekersiz çay
ara: 1 dilim baklava, 4 tane bayram çikolatası
öğle: 1 tane zeytinyağlı sarma, 1 tane zeytinyağlı dolma
ara:2 incir, 1 dilim karpuz
akşam:1,5 dilim tam buğday ekmeği, 1 tabak domatesli tel şehriye, 2 kaşık kadar tavuk ciğeri, 2-3 kaşık yumurtalı bamya kızartması, 1 dilim karpuz
meyve yerim belki ve yeşil çay içerim mutlaka. sporumu yapınca yazacağım Nazcım liste tutmadığını biliyorum ama yine de yazarım

Son düzenleme:
selam kızlar menümü paylaşayım

1.öğün 1 bardak süt
2.öğün 1 dilim çavdar ekmeği üstüne nutella
3.öğün tavuk sote-yoğurt
4.öğün 2 tane incir
5.öğün sulu kıyma yanında 1 dilim çavdar ekmeği
6.öğün 2-3 tatlı kaşığı höşmerim
7.öğün tavuk sote-2 tane biber dolma

Bidaha yok sana çikolata baklava vs vs Melike! Sen bu takımın kaptanısın sorumlulukların var

Afiyet olsun Nazcım menülerin eskisine göre azaldı

Bidaha yok sana çikolata baklava vs vs Melike! Sen bu takımın kaptanısın sorumlulukların var

Haklısın canım inan kendimi tuttum bugün. Dün yediğim tatlılardan sonra bunlar hiçbir şey! Ama artık bunu da yemek yok aksi gibi sevgilim bayram diye 1 kutu çikolata almış diyetteyim diyorum anlamıyorlar her yerden saldırıyorlar Hepsini kaldırdım gözüm görmeyince aklıma gelmiyor
Ben leslie yapmaya gidiyorum görüşürüz

iyi sporlar 15 harf

aynen ben de!deli gibi yedim, kilo bile aldığıma eminim(
yarından itibaren ciddi şekilde dikkat edeceğim, evdeki tatlıları yok ettim!eşime yedirdim
kendim de dondurma, çikolata, kalburabastı ne varsa tükettim bugün..yarından itibaren hepsi bitmiştir..

tamam, maydanoz suyunu deneyeceğim!
kesin rezildir tadı..:/
yeşil çayı çok seviyorum ama maydanozda sanırım zorlanacağım :44:
yine de sağol Melikecim

3-4 gün önce heves etmiştim spor salonuna yazılmıştım hemen ama şimdi o heves kaçtı canım gitmek istemiyor

sakın Nazzz,oraya gidince, özellikle de bir hafta sonra falan kilo verdiğinde kendini iyi hissedeceksin ve hep gitmek isteyeceksin..
motive olmalısın, toplan ve kendine gel..

Ben adapte olmaya çalışıyorum 1 dilim baklava ve 4 tane bayram çikolatası yedim Sofrada yemek yerken kendime hakim olabiliyorum ama tatlıya dayanamıyorum Siz ne yaptınız kızlar?

valla ben bugün...

4 kalburabastı
bir kase -büyük- patlamış mısır (2 kaşık zeytinyağı ile yaptık ama mısır mısırdır!)
2 tane çikolata

yedim

üstelik 3 gündür salonda deli gibi ter döküyorum..kendime kızdım, "eşek gibi yoruluyorsun Ayşe, kes artık şunları yemeyi" diye..ve karar verdim, yarın bunların hiçbiri yok..

tamam, maydanoz suyunu deneyeceğim!
kesin rezildir tadı..:/
yeşil çayı çok seviyorum ama maydanozda sanırım zorlanacağım :44:
yine de sağol Melikecim

Evet tadı güzel değil sıcakken içmesi çok zor ben buzdolabında bekletip içmeyi tercih ediyorum limonata içermiş gibi düşün

aaaa yeniden mönüler, sporlar yazılmaya başlanmış..pardon!

sabah
2 dilim çavdarlı ekmek
1 dilim dil peyniri
domates,biber
2 dilim karpuz

kuşluk
yemedim

öğle
1 dilim ıspanaklı börek
1 kase yayla çorbası
1 dilim çavdarlı ekmek

ikindi
2 adet kalburabastı
büyük kase patlamış mısır
cola zero

akşam
fırında kabak mücver (neredeyse yağsız diyebilirim)
4 kaşık yoğurt

gece
3 top dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…