Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hadi bakalım Ayşe yarın tam gaz devam bu bayramın acısı çıkacak

kızlar cumartesi oğlumun doğumgünü..
ve o kadar yedim ki, haftasonuna kadar aç kalmadan dikkatlice beslenmeyi düşünüyorum, bir de ödemler giderse tadından yenmeyecek..
3 günde ne kadar kilo verilir bilmiyorum ama göbekli olmak istemiyorum o gün :18:
o yüzden yarınki mönüme bayılacaksınız!
hepinizi öptüm
iyi geceler

hadi bakalım Ayşe yarın tam gaz devam bu bayramın acısı çıkacak

evet evet, hiç endişen olmasın, çok dikkat edeceğim..
büyük ihtimal oğlumun doğumgününde de dikkatli yiyeceğim, hiç merak etme Melike..
çünkü sinir oldum kendime..bir de o kadar yedim ki, doydum sanırım..sebze ve meyvelerimi özledim

herkese bayram sonrası merhabalar....ben nöbetteyim suan ..
bu arada bgn güzel haberim var size yüksek lisansa basvurmustum oldu ve yüksek lisans yapacagım...

insallah istedigin gibi olur ayşecim..bu arada minik oglusuna mutlu yaşlar şimdiden

mücveri fırında denememiştim hiç kısa zamanda denicem..adı bile güzel geldi vallaa

uff şu yeşil caya alısamadım ben kesinlikle...bamya kızartması nasıl birsey oluyo yaw hiç yemedim ben..

nazzzz özlicem tutlumbalı menülerinii

benim bayram tamamen hastaneyle gecti yani calıstım..erzurumda pek cevrede olmadıgı için gelen gidende olmadı sıkıldıgım bir bayramdı..ailemden uzakta cok gecirdim ama bu bayram koydu nedense...
1 kilo baklava almstm olurya gelen olur diye onuda dün arkadaslarla beraber tükettik...şeker falanda fazla yemedim ama oruc sonrası agzım bos durdu diyemem..cikolata ve tatlı dısında cok farkım yok sizlerden...
pazar günü itibariyle yıllık izine cıkıyoruz eşimle..biraz aile yanı biraz deniz kenarı derken kürkçü dükkanına yaklasık 25 gün sonra dönecegiz...annemlerde internet var ama izindeyken ne kadar girebilirim bilmiyorum inanın..o nednle muhtelemeln izinli olucam ..

gülşahcım ben de tebrik ediyorum seni bayram da kilo verebilmek gerçekten büyük başarı =)

sağol canım ya bende kg aldım sanıyordum da annemden eve dönünce bi mutlu oldum annemde tartı yok ya sürekli bi çok mu yedim stresinden gitti o kg da

kızlar ya tatlıları görmezden gelsek böyle okudukça canım çekiyor baklavalar şekerler fln bende 3 dilim baklava yedim ama pişmanlığı üzerimde...

günaydın arkadaşlarım....ben bayramda öyle aman aman abartmadım...sadece ilk günü 3-4 şekerpare yedim...onlarda baya ufak şeylerdi...ama 2 gündür urduramıyorum kendimi...gerçi tatlı falan değil yediklerim..çok sık acıkıyorum..onun içinde ne yapacağım bilmiyorum....

iştah kapatıcı gıdalardan mı atıştırsan. ben böyle çok iştahlanınca baktım onun yüzünden çok atıştırıyorum iştahımıda bastıramıyorum az yemeyle baya böyle ne çekiyosa canım baya baya bol yiyorum. sonra ztn canım çekmiyor ama ondan sonra başka şeyler atıştırmıyorum.
misal nutella çeksin canım alır yarım kavanoz yer baya bırakarım ama ondan sonra bi hafta kolay kolay canım atıştırmalık çekmiyor.

tatlı çekiyorsa canın kuru incir fln bayağı kesiyor.

Eğer glisemik indexi yüksek şeyler yemeyip çok sık acıkıyorsun bu süper bir şey aslında.Metabolizman hızlanmıstır ve aldığın besin yetersiz olunca beyin açlık hissetmeni sağlıyan hormonları salgılıyordur.

sanırım takıma geldim yilike
kuralları burda mı öğrenicem_?
çok heycanlıyım bi an önce başlamak istiyorum.. sanki başlarsam kilolarım gidivericek gibi. tek başıma beceremediğim şu işi inşallah grupla yapabilirim

Hoş geldin tatlım ben Naz şimdilik sadece menünü paylaşsan yeter 3-5 kural daha var yilike yani Melike gelince sana kuralları yazar.

Gülşah napıyorsun aşağıda gördüm senii

ne yapayım nazcım hep aynı. düzenli bişi yiyemiyorum bu ara yeni bir arkadaş edindim de boş vakitlerimi doldurdu sürekli chatteyim işten vaktim oldukça. çok sağlıklı bir menü oluşturamadım ama pzt ile beraber daha düzgün besleneceğim inş.

sen nasılsın? okuyorum forumu takipteyim ama yani sürekli yemekler konuşuluyor iştahım açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…