valla ben bugün...
4 kalburabastı
bir kase -büyük- patlamış mısır (2 kaşık zeytinyağı ile yaptık ama mısır mısırdır!)
2 tane çikolata
yedim
üstelik 3 gündür salonda deli gibi ter döküyorum..kendime kızdım, "eşek gibi yoruluyorsun Ayşe, kes artık şunları yemeyi" diye..ve karar verdim, yarın bunların hiçbiri yok..
hadi bakalım Ayşe yarın tam gaz devam bu bayramın acısı çıkacak
kızlar cumartesi oğlumun doğumgünü..
ve o kadar yedim ki, haftasonuna kadar aç kalmadan dikkatlice beslenmeyi düşünüyorum, bir de ödemler giderse tadından yenmeyecek..
3 günde ne kadar kilo verilir bilmiyorum ama göbekli olmak istemiyorum o gün :18:
o yüzden yarınki mönüme bayılacaksınız!
hepinizi öptüm
iyi geceler
aaaa yeniden mönüler, sporlar yazılmaya başlanmış..pardon!
sabah
2 dilim çavdarlı ekmek
1 dilim dil peyniri
domates,biber
2 dilim karpuz
kuşluk
yemedim
öğle
1 dilim ıspanaklı börek
1 kase yayla çorbası
1 dilim çavdarlı ekmek
ikindi
2 adet kalburabastı
büyük kase patlamış mısır
cola zero
akşam
fırında kabak mücver (neredeyse yağsız diyebilirim)
4 kaşık yoğurt
gece
3 top dondurma
menüm
sabah: 1,5 dilim tam buğday ekmeği, menemen, peynir, şekersiz çay
ara: 1 dilim baklava, 4 tane bayram çikolatası
öğle: 1 tane zeytinyağlı sarma, 1 tane zeytinyağlı dolma
ara:2 incir, 1 dilim karpuz
akşam:1,5 dilim tam buğday ekmeği, 1 tabak domatesli tel şehriye, 2 kaşık kadar tavuk ciğeri, 2-3 kaşık yumurtalı bamya kızartması, 1 dilim karpuz
meyve yerim belki ve yeşil çay içerim mutlaka. sporumu yapınca yazacağım Nazcım liste tutmadığını biliyorum ama yine de yazarım
selam kızlar menümü paylaşayım
1.öğün 1 bardak süt
2.öğün 1 dilim çavdar ekmeği üstüne nutella
3.öğün tavuk sote-yoğurt
4.öğün 2 tane incir
5.öğün sulu kıyma yanında 1 dilim çavdar ekmeği
6.öğün 2-3 tatlı kaşığı höşmerim
7.öğün tavuk sote-2 tane biber dolma
gülşahcım ben de tebrik ediyorum seni bayram da kilo verebilmek gerçekten büyük başarı =)
günaydın arkadaşlarım....ben bayramda öyle aman aman abartmadım...sadece ilk günü 3-4 şekerpare yedim...onlarda baya ufak şeylerdi...ama 2 gündür urduramıyorum kendimi...gerçi tatlı falan değil yediklerim..çok sık acıkıyorum..onun içinde ne yapacağım bilmiyorum....
günaydın arkadaşlarım....ben bayramda öyle aman aman abartmadım...sadece ilk günü 3-4 şekerpare yedim...onlarda baya ufak şeylerdi...ama 2 gündür urduramıyorum kendimi...gerçi tatlı falan değil yediklerim..çok sık acıkıyorum..onun içinde ne yapacağım bilmiyorum....
sanırım takıma geldim yilike
kuralları burda mı öğrenicem_?
çok heycanlıyım bi an önce başlamak istiyorum.. sanki başlarsam kilolarım gidivericek gibi. tek başıma beceremediğim şu işi inşallah grupla yapabilirim
Hoş geldin tatlım ben Naz şimdilik sadece menünü paylaşsan yeter 3-5 kural daha var yilike yani Melike gelince sana kuralları yazar.
Gülşah napıyorsun aşağıda gördüm senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?