Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyiyim canım bende.İştah sorunu bendede varya pek iştahlıyımdır hani

mücveri fırında denememiştim hiç kısa zamanda denicem..adı bile güzel geldi vallaa

valla çok lezzetli oluyor, tavsiye ederim!
tek tüyo:karışımı mutlaka fırın tepsisine ince şekilde yaymak gerekiyor, bir de üzeri pişmeye başlayınca bıçak ya da çatalla üzerini biraz delmek lazım, içi güzel pişsin diye..ha bir de kabakların suyu sıkılmıyor kızartmada olduğu gibi..
afiyet olsun şimdiden!

hoşgeldin mimoza_88,
bol şans!
dilerim kilolarından kısa sürede kurtulursun!

herkese bayram sonrası merhabalar....ben nöbetteyim suan ..
bu arada bgn güzel haberim var size yüksek lisansa basvurmustum oldu ve yüksek lisans yapacagım...
Tebrikler Pınar hayırlı uğurlu olsun...

uff şu yeşil caya alısamadım ben kesinlikle...bamya kızartması nasıl birsey oluyo yaw hiç yemedim ben..
İlk defa denedik bamya kızartmasını tarifi internetten bulduk bamyaları enine dilimleyip soğanla beraber kavurduk sonra üzerine yumurta kırdık biberli yumurtaya benzettim güzel oldu. Bugün de domatesli kızartmasını yaptık. Bamyaların üst kısmını yemeklik gibi kesip kızarttık üzerine sarımsaklı domates sosu yaptık. Kızarınca aynı biber tadı oluyor bence.
O zaman 31 ağustosta seni izinli yazarım canım

Oğlunun doğumgünü şimdiden kutlu olsun ve sana kolay gelsin :) Kaç yaşına bastı?

Merhaba mimoza ben Melike, 8. takımın kaptanıyım. eloisee ise yardımcı kaptanımız. Aramıza hoşgeldin Sana kurallarımızdan bahsedeyim hemen

1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz yoksa spor cezası gelebilir.

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.
Eğer bu kuralları kabul edip aramıza katılırsan çok seviniriz.

Son düzenleme:
Menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 1 tane dere otlu poğaça, şekersiz çay
öğle: 6-7 tane sarma, 1 dilim ekmek
ara: 1 incir
akşam: 1 tane biber dolması, 1 dilim ekmek, 1 dilim karpuz
1 kupa yeşil çay ve bol su
45 dakika tempolu yürüyüş yaptım ve şimdi de 30 dakika leslie yapacağım. Yaparsam da yapmazsam da mutlaka yazarım
Menüm çok pirinçli oldu ben beğenmedim yarın mutlaka sebze yiyeceğim

Son düzenleme:
Selam kızlar menümü paylaşayım

1.öğün 1 kase nesfit
2.öğün yarım kase muhallebi
3.öğün 2 tane dolma
4.öğün soslu sosis
5.öğün bulgur pilavı-yağsız salata-yoğurt
6.öğün 1 bardak süt
7.öğün bulgur pilavı-yağsız salata
8.öğün 2 tane incir
9.öğün soslu sosis-bulgur pilavı-yağsız salata

Bugünden sonra bulgur pilavından soğudum resmen biraz fazla oldu gibi :)

Poğaça bana verin onu !!!

Gayet güzel tatlım menün ama protein yok menünde peynir haricinde verdiğin kilonun kastan olmaması için proteini önemsememiz lazım

Menüm

sabah : 2 dilim kadar susamlı çörek, üzerine krem peynir, salata, biraz peynir ve 3 zeytin şekersiz çay

ara : 1 şeftali

öğlen : dünden kalan yemekleri yedik o yüzden az az ama çeşitli yedim
2 parça kızartma balık ve domates biber kavurması, 2 kaşık taze fasülye, biraz sirkeli biber, ve 5-6 yaprak sarma ve ardından 3-4 dilim karpuz

ara : 3 hurma

akşam : 1 porsiyon hünkar beğendi ve 1 kaşık pilav arkasından 3-4 dilim karpuz

gün içinde bol bol su içtim şimdi de içiyorum

yatmadan leslie yapmak istiyorum

Arada uğra canım özletme kendini şimdiden iyi tatiller :)

Hoşuma gitti menün Bestecim =))

Bir şey diyeceğim sporu MÜMKÜN İSE akşama bırakmamaya çalış spor metabolizmayı hızlandıran bir şeydir sabah yapıldığında gün boyunca etkisini sürdürür.Akşam-gece yapıldığında etkisi uyuyana kadar sürecek sadece.

önerin için sagolasın canım haklısın aslında ramazanda gece yapmaya alıştım ya onun devamı gibi olmuştu =) elimden geldiğince daha erken yapmaya çalışacağım ama şöyle de bir durum var spordan sonra 1,5 saat yemek yememek gerekiyor buna da dikkat etmek gerekli :))

bende onu dicektim canım bulgur ağırlıklı aynı zamanda çok sağlıklı bir menü cok severim bulgur pilavını sebzeli pişiririm sen de soğuma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…