ne yapayım nazcım hep aynı. düzenli bişi yiyemiyorum bu ara yeni bir arkadaş edindim de boş vakitlerimi doldurdu sürekli chatteyim işten vaktim oldukça. çok sağlıklı bir menü oluşturamadım ama pzt ile beraber daha düzgün besleneceğim inş.
sen nasılsın? okuyorum forumu takipteyim ama yani sürekli yemekler konuşuluyor iştahım açılıyor
herkese bayram sonrası merhabalar....ben nöbetteyim suan ..
bu arada bgn güzel haberim var size yüksek lisansa basvurmustum oldu ve yüksek lisans yapacagım...
insallah istedigin gibi olur ayşecim..bu arada minik oglusuna mutlu yaşlar şimdiden
mücveri fırında denememiştim hiç kısa zamanda denicem..adı bile güzel geldi vallaa
sanırım takıma geldim yilike
kuralları burda mı öğrenicem_?
çok heycanlıyım bi an önce başlamak istiyorum.. sanki başlarsam kilolarım gidivericek gibi. tek başıma beceremediğim şu işi inşallah grupla yapabilirim
hoşgeldin mimoza_88,
bol şans!
dilerim kilolarından kısa sürede kurtulursun!
Tebrikler Pınar hayırlı uğurlu olsun...herkese bayram sonrası merhabalar....ben nöbetteyim suan ..
bu arada bgn güzel haberim var size yüksek lisansa basvurmustum oldu ve yüksek lisans yapacagım...
İlk defa denedik bamya kızartmasını tarifi internetten bulduk bamyaları enine dilimleyip soğanla beraber kavurduk sonra üzerine yumurta kırdık biberli yumurtaya benzettim güzel oldu. Bugün de domatesli kızartmasını yaptık. Bamyaların üst kısmını yemeklik gibi kesip kızarttık üzerine sarımsaklı domates sosu yaptık. Kızarınca aynı biber tadı oluyor bence.uff şu yeşil caya alısamadım ben kesinlikle...bamya kızartması nasıl birsey oluyo yaw hiç yemedim ben..
O zaman 31 ağustosta seni izinli yazarım canımbenim bayram tamamen hastaneyle gecti yani calıstım..erzurumda pek cevrede olmadıgı için gelen gidende olmadı sıkıldıgım bir bayramdı..ailemden uzakta cok gecirdim ama bu bayram koydu nedense...
1 kilo baklava almstm olurya gelen olur diye onuda dün arkadaslarla beraber tükettik...şeker falanda fazla yemedim ama oruc sonrası agzım bos durdu diyemem..cikolata ve tatlı dısında cok farkım yok sizlerden...
pazar günü itibariyle yıllık izine cıkıyoruz eşimle..biraz aile yanı biraz deniz kenarı derken kürkçü dükkanına yaklasık 25 gün sonra dönecegiz...annemlerde internet var ama izindeyken ne kadar girebilirim bilmiyorum inanın..o nednle muhtelemeln izinli olucam ..
evet evet, hiç endişen olmasın, çok dikkat edeceğim..
büyük ihtimal oğlumun doğumgününde de dikkatli yiyeceğim, hiç merak etme Melike..
çünkü sinir oldum kendime..bir de o kadar yedim ki, doydum sanırım..sebze ve meyvelerimi özledim
sanırım takıma geldim yilike
kuralları burda mı öğrenicem_?
çok heycanlıyım bi an önce başlamak istiyorum.. sanki başlarsam kilolarım gidivericek gibi. tek başıma beceremediğim şu işi inşallah grupla yapabilirim
Menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 1 tane dere otlu poğaça, şekersiz çay
öğle: 6-7 tane sarma, 1 dilim ekmek
ara: 1 incir
akşam: 1 tane biber dolması, 1 dilim ekmek, 1 dilim karpuz
1 kupa yeşil çay ve bol su
45 dakika tempolu yürüyüş yaptım ve şimdi de 30 dakika leslie yapacağım. Yaparsam da yapmazsam da mutlaka yazarım
Menüm çok pirinçli oldu ben beğenmedim yarın mutlaka sebze yiyeceğim
Nazcım 1 saat 15 dk sporum var, not edebilir misin..
teşekkür ederim
herkese bayram sonrası merhabalar....ben nöbetteyim suan ..
benim bayram tamamen hastaneyle gecti yani calıstım..erzurumda pek cevrede olmadıgı için gelen gidende olmadı sıkıldıgım bir bayramdı..ailemden uzakta cok gecirdim ama bu bayram koydu nedense...
1 kilo baklava almstm olurya gelen olur diye onuda dün arkadaslarla beraber tükettik...şeker falanda fazla yemedim ama oruc sonrası agzım bos durdu diyemem..cikolata ve tatlı dısında cok farkım yok sizlerden...
pazar günü itibariyle yıllık izine cıkıyoruz eşimle..biraz aile yanı biraz deniz kenarı derken kürkçü dükkanına yaklasık 25 gün sonra dönecegiz...annemlerde internet var ama izindeyken ne kadar girebilirim bilmiyorum inanın..o nednle muhtelemeln izinli olucam ..
Menüm
sabah : 2 dilim kadar susüzerine krem peamlı çörek, ynir, salata, biraz peynir ve 3 zeytin şekersiz çay
ara : 1 şeftali
öğlen : dünden kalan yemekleri yedik o yüzden az az ama çeşitli yedim
2 parça kızartma balık ve domates biber kavurması, 2 kaşık taze fasülye, biraz sirkeli biber, ve 5-6 yaprak sarma ve ardından 3-4 dilim karpuz
ara : 3 hurma
akşam : 1 porsiyon hünkar beğendi ve 1 kaşık pilav arkasından 3-4 dilim karpuz
gün içinde bol bol su içtim şimdi de içiyorum
yatmadan leslie yapmak istiyorum
Hoşuma gitti menün Bestecim =))
Bir şey diyeceğim sporu MÜMKÜN İSE akşama bırakmamaya çalış spor metabolizmayı hızlandıran bir şeydir sabah yapıldığında gün boyunca etkisini sürdürür.Akşam-gece yapıldığında etkisi uyuyana kadar sürecek sadece.
Selam kızlar menümü paylaşayım
1.öğün 1 kase nesfit
2.öğün yarım kase muhallebi
3.öğün 2 tane dolma
4.öğün soslu sosis
5.öğün bulgur pilavı-yağsız salata-yoğurt
6.öğün 1 bardak süt
7.öğün bulgur pilavı-yağsız salata
8.öğün 2 tane incir
9.öğün soslu sosis-bulgur pilavı-yağsız salata
Bugünden sonra bulgur pilavından soğudum resmen biraz fazla oldu gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?