Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlaar bizimkiler karşımda baklava yiyor ben de bakıyorum öyle ama yememem lazım yemeyince de mutlu oluyorum zaten bugün hiç tatlı yemedim

kural bildirimleri için teşekkür ederim. sanırım bu iki haftalık deneme süreci benim içinde geçerli olucak:44: hergün en az 5 defa mesaj atabilecek ve spor yapabilecek zamanı bulabilirsem inşallah aranızda olucam. olmazsada sağlık olsun hiç olmazsa biraz kendimi sorumlu hissedip belki yemeklerden uzak durabilirimm

Oğlunun doğumgünü şimdiden kutlu olsun ve sana kolay gelsin :) Kaç yaşına bastı?

sağol Melikecimmmm, kısmetse cumartesi günü dolu dolu 2 yaşında olacak
bugün hazırlıklara başladım, yarın muhtemelen çok yoğun olurum, cumartesi de öyle, ama yine de yarın sabah spora gideceğim

canım hem pilav, hem dolma fazla olmamış mı :44:
gerçi diyetisyen böyle ver,yorsa vardır bir bildiği..:44:
afiyet olsun

kızlar pilav yerine makarna ya da tahıllı ekmek yemeye çalışın, daha faydalı..
pilavın -ben de sarmaya bayılırımmmm- hiçbir faydası yok ne yazık ki..
afiyet olsun canım..

Poğaça bana verin onu !!!

Gayet güzel tatlım menün ama protein yok menünde peynir haricinde verdiğin kilonun kastan olmaması için proteini önemsememiz lazım

aynı şekilde tahıllı ekmek te..bir de esmer makarna..ben çok yoğun kardiyo yaptığımda hoca bunlardan birini tüketmemi söylüyor..

kızlar bugünkü yediklerim

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltıda
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim peynir
4 dilim karpuz

kuşluk
10 adet fındık
2 adet ceviz

öğle
4 kaşık kadar fırında mücver
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kepçe yayla çorbası
yarım bardak ayran

ikindi
1 şeftali

akşam
ton balıklı yağsız salata (1 tabak)
3 yemek kaşığı domatesli makarna
1 dilim kepekli ekmek

gece
sanırım 2-3 dilim karpuz ya da 1 armut yiyeceğim..

aaa ben sadece 30 dakika bekliyordum yemek yememek için.sağol tatlım öğrenmiş oldum

Evet canım 9 öğün biraz fazla olmuş gibi ama diyetisyenini dinle sen Bu hafta ne diyecek merak ediyorum. Yarın mı diyetisyene kilonu bildireceksin?

Afiyet olsun canım çeşit çeşit olmuş ne güzel!

kızlaar bizimkiler karşımda baklava yiyor ben de bakıyorum öyle ama yememem lazım yemeyince de mutlu oluyorum zaten bugün hiç tatlı yemedim

Yemediğin için tebrikler, alkışlar, ıslıklar Hep böyle devam etsin

Evet canım deneme süresi senin içinde geçerli olacak. Bu 2 hafta boyunca takım içindeki sıralamaya alınacaksın. Yani sizi bir yere bırakmıyoruz Bu kurallar gözünü korkutmasın canım mesaj yazman kısa sürer ve sporsuz diyet hiç sağlıklı olmaz, buraya uğrayamasan bile mutlaka spor yaparak zayıfla. Sorumluluk hissetmedikçe diyeti sürdürmek pek mümkün olmuyor maalesefKarar senin biz buradayız bekleriz

merhabaaaaa güzel ve şipşirin takımımmm :):):)

karnemi pek beğendim ama burdan uzak kalmam üzdü beni :/

ee nasıl geçti bayram gezmeleriniz ? :))

sağol Melikecimmmm, kısmetse cumartesi günü dolu dolu 2 yaşında olacak
bugün hazırlıklara başladım, yarın muhtemelen çok yoğun olurum, cumartesi de öyle, ama yine de yarın sabah spora gideceğim

Bıcır bıcırdır şimdi Tamam canım cumartesi uğrayabilirsen uğra o gün menü ve spor listesi tutmaya başlayacağız ama çok yoğun olursan sorun değil

Dolu dolu çok güzel olmuş

Bayramı hiç sorma o kadar çok yedim ki Bu hafta bildirim yapmıyoruz haftaya kadar eritmemiz lazım
Sen nasılsın Dilek? Uğra bize 0 beden yapalım seni

Saçıma çörek otu yağı sürdüm. Saçları gürleştirip, parlak durmasını sağlıyormuş, forumlarda gezinirken buldum. Börek, çörek gibi kokuyorum
30 dakika leslie de yaptım gidip duş alayım saçlarım nasıl olacak bakalım

Evet canım 9 öğün biraz fazla olmuş gibi ama diyetisyenini dinle sen Bu hafta ne diyecek merak ediyorum. Yarın mı diyetisyene kilonu bildireceksin?

Ne kadar çok öğün o kadar güzel Melikem pilav bakımından çok fazla anlamında yazmıştım.Evet yarın sabah arıcam.Ve dayanamayıp tartıldım bugün kilom inmiş biraz :):) haftalar sonra kilo vermeye başlıcam sanırım

Uğra arada Dilek özletme manken gibisindir şimdi sen seni düşündükçe ilham alalım =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…