Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bayramı hiç sorma o kadar çok yedim ki Bu hafta bildirim yapmıyoruz haftaya kadar eritmemiz lazım
Sen nasılsın Dilek? Uğra bize 0 beden yapalım seni

ben tatlısız bayram günü geçirmedim şimdiden 2 kilo aldım hehhehe

iyiyim çok şükür bugün biraz ateşlendim gibi ama eve gelince kendime geldim sanırım iş psikolojisi :))))

0 bedenleri sevmiyorum yaaa öğğk

sağlıklı görünelim o bize yeter :))

bayıldım kokuna işe yararsa bnde yapayım

sankim birazcık karbonhidrat ağır basmış kaptancııımm ama sporla erir gider hepsii:))

canım biliyorum diyetisyen kontrolündesi de ama hiç meyve sebze vermiyomu diyetisyenin?sanki çok karbonhiddrt ağırlıklıymış gibi geldi canım bana

düşünülen leslie de yapilmışsa eğer

bu bilgi için bende çook teşekkür ederim canım bende spor daha etkili olur diye akşam yemeğinden sonraya bırakıyordum

çoook da güzel olmuş canım:))

aaa ben sadece 30 dakika bekliyordum yemek yememek için.sağol tatlım öğrenmiş oldum

rica ederim canım spor hocam o şekilde söylüyordu o 1,5 saat içinde 1 lokma yersen 3 lokma gibi olur diyordu

Afiyet olsun canım çeşit çeşit olmuş ne güzel!

Yemediğin için tebrikler, alkışlar, ıslıklar Hep böyle devam etsin

ahh melikem sağol eksik olma bu motiveye desteğe o kadar çok ihtiyacım var ki =)

merhabaaaaa güzel ve şipşirin takımımmm :):):)

karnemi pek beğendim ama burdan uzak kalmam üzdü beni :/

ee nasıl geçti bayram gezmeleriniz ? :))

meraba Dilekçim hoşgeldin sefalar getirdin ! bayram çok güzeldi ama fazlasıyla da yorucuydu bir de malesef baklavalar yüzünden azcık kilo aldım göbek yanlar pırtlamaya başladı ama en kısa zamanda üstesinden gelicem

kuzum işe yararsa ben de yapayım maske arıyorum zaten saçlarım çok kurumuş kuaförüm öyle söyledi..

düşünülen leslie de yapilmışsa eğer

yapıldı yapıldı şekerim alkışı hakettim demek ki

Menümü yazayım vurun beniiii((
sabahtan akşama:
Yarım tabak makarna
1çiğköfte dürüm
dondurma(3top)
1çikolata 150 cal.
2elma
1 şeftali

söz yarına 2 saat leslieyapılacaaaaak((

Dilekçim tekrar tebrikleer
BAYRAM NE YAZIK Kİ BENİMDE BOOOOOL YEMELİ İÇMELİ LDU(TEK TESELLİM KOŞUŞTURMALI Bİ BAYRAMDI YEDİKLERİMİN ONDA BİRİ ERİMİŞTİR BELKİİ:)))

BAYRAM NE YAZIK Kİ BENİMDE BOOOOOL YEMELİ İÇMELİ LDU(TEK TESELLİM KOŞUŞTURMALI Bİ BAYRAMDI YEDİKLERİMİN ONDA BİRİ ERİMİŞTİR BELKİİ:)))

günaydın kızlar,
bayram araya girince benim de menüleri yazmam kaldı sporu düzeltemedim yürüyorum ama spor olarak yazmıyorum. işe gelirken dönerken fln

ama kaç gündür fiks gb menüm
sabah aç karnına sirkeli su
çeyrek kaşarlı ekmek
öğlen yemek söylemiyorum hazır yemek çok yemeyeyim diye işten ark ların yemeğinden 1-2 dilim kaşarlı pide fln yiyorum
akşam ya 2-3 top dondurma veya bi ülker gofret gb bir şey atıştırıyorum.
çaylar şekersiz tabiki
gün içinde en az 1 bardak sade türk kahvesi veya sade nescafe içiyorum.

bu sabahki kilom 57,50

mesaj sayılarımı saymadım bayramda ara verdik sanıyordum. talep ederseniz sayarım

pazartesinden itibaren bu menüyü düzelteceğim inş. ton balığı vs eklemek istiyorum. yogunluktan çok yemek düşünemiyorum açıkçası

Günaydın herkese :79: Çörek otu yağı saçımı biraz yumuşattı. Etkisini hemen göstermiyormuş 1 ay kadar devam edeceğim sonuçları yazarım size hatta fotoğrafını çekip koyarım öncesi sonrası gibi
Kilom 76.4 yani bayramda aldıklarımdan 500 gram gitmiş eh iyidir

Günaydın Gülşah geçen cumadan beri 1.2 kilo vermişsin Çok yemiyormuşsun zaten meyve,sebze eklersen süper olur. Mesaj sayılarını yarın saymaya başlayacağım. Pazar günü tatil günümüz zaten. Bir tek yarın yazman yeterli

önceki hafta hiç kg verememiştim ama arada bi direniyor kg gitmemeye
ya rejim yaparken meyve bel bölgesi yağlanması yapıyor okudum karataydamı ne ideal kg nuza gelene kdr yemeyin diyor. ama sebze olayına gireceğim. artık düdüklede haşlayıp baharatlayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…