Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar bende takıma davet edilmiştim yilike tarafından ama bayram dolayısıyla geç öğrendim takıma davet edildiğimi.Köye gitmiştik orada da malesef net yok.Bayramdan dün dönüş yaptık ve ben tam gaz diyetime başladım.

sabah yediklerim

bir dilim buğday ekmeği
kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin
çay
çok azıcık da terayağı :)

ara öğün yapmadım çünkü geç yemiştim

akşamda stada yürümeye gidicem kızlarrr :)

mimoza ve merwe aramıza hoşgeldiniz kızlar =) inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde istediğiniz kiloya düşersiniz..

Merhaba Merve ben Melike, 8. takımın kaptanıyım. eloisee ise yardımcı kaptanımız. Aramıza hoşgeldin Sana kurallarımızdan bahsedeyim hemen. Ama önce kahvaltın güzel olmuş yürüyüşe gitmen de çok iyi Kurallarımız biraz uzun gözünü korkutmak istemiyorum ama gayet basit ve sorumluluk hissetmek diyete devam etmemizi sağlıyor

1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz yoksa spor cezası gelebilir.

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.
Eğer bu kuralları kabul edip aramıza katılırsan çok seviniriz. Bu sabah tartıldın mı kilonu yazar mısın?

Son düzenleme:
kızlar bayramda birkaç gün boğazımı tutamadım sonucu ağır oldu göbek yanlar çıktı sanki bacaklarım bile kalınlaşmış gibi hissediyorum mutsuz oldum ! iki gündür dikkat etmeye çalışıyorum etrafımda baklavalar dondurmalar uçuşuyor ben bakmıyorum bile ama yemeyince mutluyum yediğim zaman suçluluk hissine kapılıyorum ve bol su içiyorum sporuma da başladım...3 eylüle kadar aldıklarımı verebilmek istiyorum yazın o kadar zayıfladım şimdi kilo almış bir şekilde başlamak istemiyorum okuluma...her zaman birbirimizin motivasyonuna desteğine ihtiyacımız var bunu yapabilirim değil mi ???

Kızlar spor listesi tutmaya başlıyorum bugün yaptığınız sporu bildirin ekliyeyim.

Bende öyleyim canım göbeğim aldı başını gidiyor halbuki kilomda büyük bir artış yok spor yapmadığıma bağlıyorum. Senin de öyle olabilir. Sıkma canını 3 eylüle kadar daha zaman var. Yine fit görünümüne kavuşursun Tatlılardan ağzına sürmemen çok önemli sen bu azmi göstermişsin kiloları mı veremeyeceksin

Kızlar spor listesi tutmaya başlıyorum bugün yaptığınız sporu bildirin ekliyeyim.

O zaman mesaj listesine de başlayalım. Mesaj sayma sıramız:
yilike 24-25 Ağustos
cimcime81 27-28 Ağustos
eloisee 29-30 Ağustos
nazperver 31 Ağustos-1 Eylül
pinibo- Pazar günü tatile çıktığı için izinli
symrne 3-4 Eylül
umutlayasasen 5-6 Eylül
zazaa 7-8 Eylül

Son düzenleme:

canım benim Melikem sen de olmasan kim motive edecek beni :13: bana kiloları aldıran tatlı oldu zaten canım ama yemekleri de fazla kaçırdım gerçi..azimliyim hedefime ulaşarak daha fit bir şekilde başlamak istiyorum bunun için tatlı yemiyorum iki gündür spor yapıyorum öğünlerimi azalttım neden olmasın değil mi ??

Nazcım dünkü 35 dk lık sporuma azonce 1 saat daha ekledim leslie, mekik, kol ve bacak hareketleri yaptım

herkese selamlar

bugün ilk diyetime ve sporuma başladım. inşallah daim olur:44:

sabah kahvaltısını yapma şansım olmadı ama elma sirkesiyle yapılan zayıflama küründen içtim. umarım midemi delmem.
öğlen 1 tabak sebze yemeği ve bir dilim ekmek yedim
akşam yemeğine kadar 1 salkım üzüm ve 1 poğaça yedim
akşam yemeğini az önce yedik ve yine bi tabak sebze yemeğiyle biraz makarna atıştırdım.
aralarda su içmeye çalıştım ama çok başarılı olamadım benim suyla hiç aram yoktur.
son olarakta 15 dakika mekik çektim bi de gece yatarken 15 dakika ayırmayı düşünüyorum..

siteye 5 mesaj atmamın dışında atladığım bişey var mı acaba yatana kadar mesaj sayımıda tamamlarım diye düşünüyorum:44:

Nazcım dünkü 35 dk lık sporuma azonce 1 saat daha ekledim leslie, mekik, kol ve bacak hareketleri yaptım

dünmü ben bugüne eklemiştim 35 dakika bugün ilk gün canım dünküleri tutmuyorum bugüne kaç dakika gireyim ? 35 mi 95 mi 60 mı kafam karıştı

30 dakika giriyorum canım bugünkü sporunu ama atlama akşamki mekik seansınıda yap 15 dakika =)

Birde elma sirkesinden ne kadar verim alabiliceksin merak ettim bende kullanmayı planlıyorumda.

Son olarak tatlım kahvaltı çok önemli hiç vaktin yoksa 1 bardak süt iç.Bardağa koyması ve içmesi max 30 sn ona vakit ayırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…