Şu su içmeyi seven bir benim galiba günde 4 litre içiyorum az geliyor daha içesim var ama suyun bile fazlası zararlı o yüzden içemiyorum.
Bir rastlıyamadım şöyle benim gibi suyu seven birine
30 dakika giriyorum canım bugünkü sporunu ama atlama akşamki mekik seansınıda yap 15 dakika =)
Birde elma sirkesinden ne kadar verim alabiliceksin merak ettim bende kullanmayı planlıyorumda.
Son olarak tatlım kahvaltı çok önemli hiç vaktin yoksa 1 bardak süt iç.Bardağa koyması ve içmesi max 30 sn ona vakit ayırabilirsin.
melikecim..evde değilim...pazartesi gününe kadar izinli yazar mısın beni....
canım benim Melikem sen de olmasan kim motive edecek beni:13: bana kiloları aldıran tatlı oldu zaten canım ama yemekleri de fazla kaçırdım gerçi..azimliyim hedefime ulaşarak daha fit bir şekilde başlamak istiyorum bunun için tatlı yemiyorum iki gündür spor yapıyorum öğünlerimi azalttım neden olmasın değil mi ??
offff kızlar ya okulların açılmasına (yani benim gitmeme) bir haffta kaldıbayramda herkes çoook zayıflamışsın dedi süper mutlu oldum ama bayram faciaydı tatlı yemedim ama köyde yufka,keşkek,dolma....yöresel en varsa götürdüm şimdide kadrdeşim askere gidicek gitmeden önce hem vakit geçirmek istiyoo hemde evde Allah ne verdiyse yapılıyo sonraaa aman Allah aşkınalarrr,yemeseen ölümü görler,ay süzüldün suratın kuş kadar kaldılaar ....öf öf öffff şişko gidicem istanbula şişkoooooo:2::2::2:y
kardeşim askere gidecek diye arabaını sattı kutlama vardııı
Sporda yapamadım bu saate kadar ev hiç boş kalmadı kiii
menüm:
SABAH:
1DİLİM EKMEK
1KEPEKLİ GALETA
2 ETİMEK
1DLİM SALAM
2KAŞIK ÇUKOLATA
3ZEYTİN
PEYNİR
DOMATES
ÖĞLE:
1ÇİĞKÖFTE DÜRÜM
2ELMA
AKŞAM:
1LAHMACUN
1 AYRAN
BİRAZ SOĞUK MEZELERDEN
2ÇATAL KÜNEFE
OFFFFFFFFFFF BU BEN DEĞİLİM YAAA
herkese selamlar
bugün ilk diyetime ve sporuma başladım. inşallah daim olur:44:
sabah kahvaltısını yapma şansım olmadı ama elma sirkesiyle yapılan zayıflama küründen içtim. umarım midemi delmem.
öğlen 1 tabak sebze yemeği ve bir dilim ekmek yedim
akşam yemeğine kadar 1 salkım üzüm ve 1 poğaça yedim
akşam yemeğini az önce yedik ve yine bi tabak sebze yemeğiyle biraz makarna atıştırdım.
aralarda su içmeye çalıştım ama çok başarılı olamadım benim suyla hiç aram yoktur.
son olarakta 15 dakika mekik çektim bi de gece yatarken 15 dakika ayırmayı düşünüyorum..
siteye 5 mesaj atmamın dışında atladığım bişey var mı acabayatana kadar mesaj sayımıda tamamlarım diye düşünüyorum:44:
Menüm
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates-salatalık, şekersiz çay
ara: 1 incir, yarım mısır
öğle:1 tabak kabak yemeği, 2 kaşık keten tohumlu yoğurt
ara: 1 armut, 2 mürdüm eriği
akşam: 1 tabak çorba, 1 dolma, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 kaşık makarna
ara: 4-5 dilim kavun
Sabah kalkıp 30 dk tempolu yürüyüş yaptım. Bugün halı yıkadık, uyuyakalmışım her yerim tutulmuş gibi. Birazdan 1 kupa yeşil çay içeceğim. Hadi kızlar menüleri görelim
menüm:
sabah : 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir sürüldü yanına zeytin peynir salata ve şekersiz çaık çay
ara : 2 hurma 1 incir
öğlen : 1 tabak menemen 3 zeytin
2 incir
ara : 1 fincan az şekerli türk kahvesi yanında 1 tane ece bayram çikolatası
1 kupa yeşil çay
akşam : 1 tabak hünkar beğendi ve 2 kaşık pilav
ara : 1 şeftali
1 saat spor yaptım ve bol su içiyorum
çok beğendim canım afiyet olsun tatlıdan uzak sağlıklı olmuş ne güzel =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?