Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şu su içmeyi seven bir benim galiba günde 4 litre içiyorum az geliyor daha içesim var ama suyun bile fazlası zararlı o yüzden içemiyorum.

Bir rastlıyamadım şöyle benim gibi suyu seven birine

Şu su içmeyi seven bir benim galiba günde 4 litre içiyorum az geliyor daha içesim var ama suyun bile fazlası zararlı o yüzden içemiyorum.

Bir rastlıyamadım şöyle benim gibi suyu seven birine

4 lire miiiiiiiiii

4 günde içersem şükrediyorum. maşallah diyeyimde nazar deymesin inşallah bende alışmaya çalışcam ama tabi önceliğim günde 1.5 lt:)

seansı atlamıcam inş. kahvaltı hayatımda hiç yer edinememiş bi öğün ama düzenli beslenmeye çalıştığım şu günlerde onada artık yer vericem inş.

offff kızlar ya okulların açılmasına (yani benim gitmeme) bir haffta kaldıbayramda herkes çoook zayıflamışsın dedi süper mutlu oldum ama bayram faciaydı tatlı yemedim ama köyde yufka,keşkek,dolma....yöresel en varsa götürdümşimdide kadrdeşim askere gidicek gitmeden önce hem vakit geçirmek istiyoo hemde evde Allah ne verdiyse yapılıyo sonraaa aman Allah aşkınalarrr,yemeseen ölümü görler,ay süzüldün suratın kuş kadar kaldılaar ....öf öf öffff şişko gidicem istanbula şişkoooooo:2::2::2:y

kardeşim askere gidecek diye arabaını sattı kutlama vardııı
Sporda yapamadım bu saate kadar ev hiç boş kalmadı kiii
menüm:
SABAH:
1DİLİM EKMEK
1KEPEKLİ GALETA
2 ETİMEK
1DLİM SALAM
2KAŞIK ÇUKOLATA
3ZEYTİN
PEYNİR
DOMATES
ÖĞLE:
1ÇİĞKÖFTE DÜRÜM
2ELMA
AKŞAM:
1LAHMACUN
1 AYRAN
BİRAZ SOĞUK MEZELERDEN
2ÇATAL KÜNEFE

OFFFFFFFFFFF BU BEN DEĞİLİM YAAA

Yaaa ama valla tamam çok kilo vermedim deli gibi ama çoook ince gözüküyodum aldığım herşeyin midyumuna inmiştimya şu tatil özgüvenimi yerle bir ettttiiii((((

Tabi ki olur Azcık gayret lazım, yolun yarısını geçmişsin bile

Sofraya oturunca hepsinden azar azar al tabağına ay çok çeşit yapmışsınız çok şiştim yiyemiyorum de Anneler böyle sürekli yiyeceksin onlara göre

Çiğ köfte dürüm dışarıda yenilebilecek en hafif seçeneklerden biri. Kahvaltında aşırı değil galetayı ve çikolatayı yemesen olurdu. Dürüm yediğin gün lahmacun yemesen daha iyi olabilirdi ama lahmacunu 1 tane yemişsin. Yani zor durumda kalınca yiyoruz, senin ufak hataların var ama çok aşırı bir menü değil Birkaç gün içerisinde diyete alışırsın canım bende başta toparlayamadım. Şimdi koş leslie yapmaya

Merhaba mimoza ismini öğrenebilir miyim? Takma bir isim de söyleyebilirsin istersen. Naz da söylemiş kahvaltı çok önemli, bundan sonra yapabilirsin inşallah. 5 mesaj kuralımızdan başka birşey yok şimdilik. Aklına takılan ne varsa sor

aynen öyle melikemm az daha gayret gerekiyor zamanla olucak inşallah hepimiz ulaşıcaz hedefimize =)

Menüm
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates-salatalık, şekersiz çay
ara: 1 incir, yarım mısır
öğle:1 tabak kabak yemeği, 2 kaşık keten tohumlu yoğurt
ara: 1 armut, 2 mürdüm eriği
akşam: 1 tabak çorba, 1 dolma, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 kaşık makarna
ara: 4-5 dilim kavun
Sabah kalkıp 30 dk tempolu yürüyüş yaptım. Bugün halı yıkadık, uyuyakalmışım her yerim tutulmuş gibi. Birazdan 1 kupa yeşil çay içeceğim. Hadi kızlar menüleri görelim

menüm:

sabah : 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir sürüldü yanına zeytin peynir salata ve şekersiz çaık çay

ara : 2 hurma 1 incir

öğlen : 1 tabak menemen 3 zeytin
2 incir

ara : 1 fincan az şekerli türk kahvesi yanında 1 tane ece bayram çikolatası
1 kupa yeşil çay

akşam : 1 tabak hünkar beğendi ve 2 kaşık pilav

ara : 1 şeftali

1 saat spor yaptım ve bol su içiyorum

Son düzenleme:

çok beğendim canım afiyet olsun tatlıdan uzak sağlıklı olmuş ne güzel =)

Hünkar beğendiye bayılırım Afiyet olsun çok güzel olmuş Bayram çikolatası mı var orada görmüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…