Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabaaaaa güzel ve şipşirin takımımmm :):):)

karnemi pek beğendim ama burdan uzak kalmam üzdü beni :/

ee nasıl geçti bayram gezmeleriniz ? :))

hoşgeldin Dilekcim :)
bizler iyiyiz, bayram sonrası tatlılardan dağılmış vaziyetteyiz, sen nasılsın..
ben bayram gezmesi pek yaptım diyemem -ilk gün hariç-
burası çok sıcak, klima altında olmak yerine deniz kenarında takılmayı tercih ettik..

süper haber!
tebrikler Nazcım!
merak etme, şimdi doğru düzgün diyet yapacaksın, bak gör nasıl gidecek o kilolar

canım selam,

ben çalışırken bir diyetisyenden öğrenmiştim, sabahları kahvaltı etmeye vaktim olmuyordu -aslında hep bahaneymiş,kepekli peynirli sandviç yapabilirmişim- ben de kaşarlı tost yerdim, bana "bari light kaşar tercih et" demişti, sonra kalorilerine baktım, ciddi bir fark var..eğer mümkünse beyaz peynirli ya da light kaşarlı tost tüketmeni öneririmya da dil peyniri..onun da kalorisi çok yüksek değil, peynir ciddi kalorili birşey biliyorsun..

canım benim blogta 3 günlük mucize diye bir yazı var, o reçeteye bir bak istersen, çalışanların uygulaması da çok basit..
halamın kiloları direnmeye başladığında diyetisyeni vermişti, ben de uyguladım, 3 günde 1 kg civarı verebiliyorsun ancak 3+3 günden sonra yapılmasını pek önermiyor (vücut alışmasın diye)
meyvenin fazla tüketilmesi durumunda kilo aldırdığı bir gerçek, çünkü şeker içeriyor ama kararında tüketildiğinde süper faydalı..
bende diyetisyenin verdiği meyve porsiyonları kartı vardı, olmadı müsait zamanda fotoğrafını çekip burada sizinle paylaşayım

canım hoşgeldin,

öncelikle yaptığın en büyük hata kahvaltı etmemen..
sirkeli karışıma vaktin olduğuna göre kahvaltıya da olmalı..
eğer kahvaltı sorunsa, marketlerde 6 lı kepekli sandviç ekmekleri var, sabahları onlardan birinin arasında 1 dilim peynir, domates koy..al sana süper sağlıklı bir kahvaltı..ya da bir yumurta haşla, onu koy arasına..inan kahvaltı daha fazla acıkmanı önler.

ayrıca sebze yemen güzel birşey ama öğünlerden birinde -öğlen tercih sebebidir- protein alman lazım...et,tavuk, balık ya da bakliyat yemeği, bir tabak kısır, 8-9 tane mercimek köftesi olabilir..

poğaça çok yağlı birşey, aklında olsun..

bir de kilo vermek için yapılacak en güzel spor, tempolu bir saat yürüyüş yapmak..bilgin olsun..

Melike,

ne kadar güzel bir mönü bu böyle!!
tebrik ederim

canım incirle muz en kalorili ara öğünlerden biri, aklında olsun..
yani günde tek incir yeterli..
eğer kabızlık sorunu varsa, kuru kayısı ve kuru erik tüket, daha az kalorili
bu arada hünkar beğendiye ben de bayılırım

kızlar bugünkü icraatım..

sabah aç karnına 2 bardak ılık su.

kahvaltı
haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
domates,salatalık,biber

kuşluk
spordaydım, yiyemedim

öğle
1 tabak kara şimşek (yeşil mercimekli, erişteli çorba)
1 dilim çok tahıllı ekmek
5 kaşık yoğurt

ikindi
4 dilim karpuz

akşam
bir tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

gece
2 adet zencefilli kurabiye (oğlum için yaptım, tadına bakmam gerekiyordu )

onun dışında 2-2,5 lt su içtim, 2-3 fincan yeşil çay tükettim (hala bir fincan daha içiyorum), sporumu yaptım..
bugün epey verimli geçti..
şu an fırında çikolatalı kek pişiyor ama zerre canım çekmedi :44:

Gayet güzel ve hafif olmuş canım menün kayıt ettim 30 dakika sporunu ayrıca

Gayet güzel canım off kekede bayılırım iyi senin canın çekmiyormuş

hünkar boşuna beğenmemiş değil mi incir konusunda haklısın canım ama ananemlerin bahçesinden toplayıp getirdik ballı böyle tazecik gel beni ye diyorlar ben de dayanamıyorum 1 taneyi aşıyorum malesef

Bu arada Ayşecim oğlunun doğum günü kutlu olsun senin gibi annesi olduğu için de şanslı, bloğuna bir göz gezdirdim de odasını harika dizayn etmişsin o kadar orjinal fikirler var ki bayıldım =)

yarın evde her anlamda şenlik var desene gerçekten benim de hiç canım çekmedi biliyormusun ayşe hem de çikolatalı neyse konumuza dönelim, menün çok güzel hafif ve sağlıklı, sporun da var e daha ne olsun değil mi =)

Sudeeee, kader arkadaşım evimiz de son bir haftamız =( çok üzgünüm ailemden ayrılacağım için ama bir yandan da öğrencilerimi mesleğimi icra etmeyi özledim =) öyle işte karışık duygular içindeyim, bu arada kardeşin askere gidiyormuş Allah kavuştursun tez zamanda inşallah canımcım

üzülme tatlım böyle özel zamanlarda hepimiz ipin ucunu kaçırabiliyoruz bazen, kalorili şeyler yemişsin ama yine de miktarına dikkat etmişsin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…