canım selam,
ben çalışırken bir diyetisyenden öğrenmiştim, sabahları kahvaltı etmeye vaktim olmuyordu -aslında hep bahaneymiş,kepekli peynirli sandviç yapabilirmişim- ben de kaşarlı tost yerdim, bana "bari light kaşar tercih et" demişti, sonra kalorilerine baktım, ciddi bir fark var..eğer mümkünse beyaz peynirli ya da light kaşarlı tost tüketmeni öneririm ya da dil peyniri..onun da kalorisi çok yüksek değil, peynir ciddi kalorili birşey biliyorsun..
meraba Dilekçim hoşgeldin sefalar getirdin ! bayram çok güzeldi ama fazlasıyla da yorucuydu bir de malesef baklavalar yüzünden azcık kilo aldım göbek yanlar pırtlamaya başladı ama en kısa zamanda üstesinden gelicem
hoşgeldin Dilekcim :)
bizler iyiyiz, bayram sonrası tatlılardan dağılmış vaziyetteyiz, sen nasılsın..
ben bayram gezmesi pek yaptım diyemem -ilk gün hariç-
burası çok sıcak, klima altında olmak yerine deniz kenarında takılmayı tercih ettik..
Dilekçim tekrar tebrikleer
BAYRAM NE YAZIK Kİ BENİMDE BOOOOOL YEMELİ İÇMELİ LDU(TEK TESELLİM KOŞUŞTURMALI Bİ BAYRAMDI YEDİKLERİMİN ONDA BİRİ ERİMİŞTİR BELKİİ:)))
Uğra arada Dilek özletme manken gibisindir şimdi sen seni düşündükçe ilham alalım =))
Pınarcım tebrik ederim yükseklisansa başlıyormuşsun hayırlı olsun =)
merhaba kızlar bende takıma davet edilmiştim yilike tarafından ama bayram dolayısıyla geç öğrendim takıma davet edildiğimi.Köye gitmiştik orada da malesef net yok.Bayramdan dün dönüş yaptık ve ben tam gaz diyetime başladım.
sabah yediklerim
bir dilim buğday ekmeği
kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin
çay
çok azıcık da terayağı :)
ara öğün yapmadım çünkü geç yemiştim
akşamda stada yürümeye gidicem kızlarrr :)
O zaman mesaj listesine de başlayalım. Mesaj sayma sıramız:
yilike 24-25 Ağustos
cimcime81 27-28 Ağustos
eloisee 29-30 Ağustos
nazperver 31 Ağustos-1 Eylül
pinibo- Pazar günü tatile çıktığı için izinli
symrne 3-4 Eylül
umutlayasasen 5-6 Eylül
zazaa 7-8 Eylül
herkese selamlar
bugün ilk diyetime ve sporuma başladım. inşallah daim olur:44:
sabah kahvaltısını yapma şansım olmadı ama elma sirkesiyle yapılan zayıflama küründen içtim. umarım midemi delmem.
öğlen 1 tabak sebze yemeği ve bir dilim ekmek yedim
akşam yemeğine kadar 1 salkım üzüm ve 1 poğaça yedim
akşam yemeğini az önce yedik ve yine bi tabak sebze yemeğiyle biraz makarna atıştırdım.
aralarda su içmeye çalıştım ama çok başarılı olamadım benim suyla hiç aram yoktur.
son olarakta 15 dakika mekik çektim bi de gece yatarken 15 dakika ayırmayı düşünüyorum..
siteye 5 mesaj atmamın dışında atladığım bişey var mı acabayatana kadar mesaj sayımıda tamamlarım diye düşünüyorum:44:
kızlar gelemedim ben 2 gündür okadar yogundumki yükseklisansın basvurusu falan derken epey yogun zamanlarım gecti nöbetten cıktım kosusturmalarla gecirdim..babamın ilaçları falan vardı yazdırılacak onları hallettim uff nihayet yarın sabah yola cıkıcam.simdide calısıyorum hastanedeyim herzamanki gibi..
hosgeldin aramıza gönlünce olsun hersey..
kızlar öncelıkle özür dıleyerek baslıyorum ıletıme.
bılıyorsunuz ne kadar heveslı oldugumu. ama en son kılo bıldırımınden sonra acıl bı telefonla kursunluya gıtmem gerektı. sıte ıcındekı yazlıgımızı sılmıs süpürmüşler, televızyonlar neler neler. üzücü ıkı hafta gecırdım orda.netımızde yok yazlıkta. neyse sonrasında bayramdan önce evımıze döndük cok agır eklem agrılarıyla dr gıttım gut atagı gecırıyomusum. adam gıbı bısı yıyemıyorum. kan degerlerımı düzenlemeye calısıyoruz. herkesten tekrar özür dılerım. hoscakalın.
kızlar öncelıkle özür dıleyerek baslıyorum ıletıme.
bılıyorsunuz ne kadar heveslı oldugumu. ama en son kılo bıldırımınden sonra acıl bı telefonla kursunluya gıtmem gerektı. sıte ıcındekı yazlıgımızı sılmıs süpürmüşler, televızyonlar neler neler. üzücü ıkı hafta gecırdım orda.netımızde yok yazlıkta. neyse sonrasında bayramdan önce evımıze döndük cok agır eklem agrılarıyla dr gıttım gut atagı gecırıyomusum. adam gıbı bısı yıyemıyorum. kan degerlerımı düzenlemeye calısıyoruz. herkesten tekrar özür dılerım. hoscakalın.
herkese selamlar
sabah kahvaltısına bugün itibariyle başladım inş devamı gelir. bi peynirli tost ve bir bardak süt içtim.
öğlen yemeği yeme şansım olmadı yarım saat önce çok küçük bi dilim pizza yedim.
ama şimdi karın ağrısından ölcek gibi hissediyorum. form çayları karın ağrıtırmı yoksa ben midemimi üşütttüm acaba
kızlar dün 4 km yürüdüm :) hergün yürürsem inşallah gayet sağlıklı kilo vercem :)
bugün sabah yediklerim
annem patates kavurması yapmış mecbur yedirdi
yarım dilim buğday ekmeği
kibrit kutusu kadar zeytin
3 dilim domates
3 zeytin :)
ara öğün bir kase yoğurt
öğlen yemeğinde
çorba ve bir kase yoğurt yiyeceğim
ara öğün bir dilim karpuz
akşam yemeği
çorba ve biraz da salata
tabi bugün de yürüyüşe devam
selam kızlar !
Kim var kim yok nasılsınız bakalım ?
Ben de 45 dk sporumu yaptım geldim Nazcııma duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?