Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar

canım ya ztn öyle çiğnemeli şeyler hikaye oldu dün dişçiye gittim kasımdan beri diş telim var lastik verdi. o çıkacakta yiyeceğim geri takacağım. diş telimi yeni taktığımdaki gb dişlerde sızı var. bir süre artık sıvıdır patates püresidir idare edeceğim

ama çıkınca çok gzl olacak mayıs haziranda fln kesin çıkacak en geç inş. tabi bilmiyorum bu şekilde yemekleri gıdaları nelerden seçeceğim

hoşbulduk tatlımmmm

bende senin gibiyim dikkat etmek lazım.

hoşbulduk canımmm

ah o tatlılar ahhh ama senede 2 kez baryam yapıyor midemiz olsun hiç üzülmeyin biraz dikkat ettik mi giderler

bende bişey yapmadım bayramda iyi yapmışsınız tam tatil olmuş sizinki

Dilekçim tekrar tebrikleer
BAYRAM NE YAZIK Kİ BENİMDE BOOOOOL YEMELİ İÇMELİ LDU(TEK TESELLİM KOŞUŞTURMALI Bİ BAYRAMDI YEDİKLERİMİN ONDA BİRİ ERİMİŞTİR BELKİİ:)))

sağol canımcımmmm

erimiştir erimiştir üzülme sennn :):):)

Uğra arada Dilek özletme manken gibisindir şimdi sen seni düşündükçe ilham alalım =))

buraya ziyaret etmeden duramıyorum zaten

ne mankeni canım ya sadece eski kıyafetlerim oluyo yoksa öyle düşünürsek daha çok fazlam var

hosgeldin aramıza..insallah diledigin gibi olur hersey

uyyy izinliyim ne kadar uzun zamandır bekliyorum valla bu yıllık izini..gü<el gecer insallah..annemlerin ve kayınvalidemin evde dijital tartı yok aslında kilo bildirimi yapardım kızlar ama yinede dijitalle tartılırsam eger cumaları bildiriirm kilomu...

hosgeldin aramıza gönlünce olsun hersey..

kızlar gelemedim ben 2 gündür okadar yogundumki yükseklisansın basvurusu falan derken epey yogun zamanlarım gecti nöbetten cıktım kosusturmalarla gecirdim..babamın ilaçları falan vardı yazdırılacak onları hallettim uff nihayet yarın sabah yola cıkıcam.simdide calısıyorum hastanedeyim herzamanki gibi..

Allah kolaylık versin canım izninde dinlenirsin bol bol =)

kızlar dün 4 km yürüdüm :) hergün yürürsem inşallah gayet sağlıklı kilo vercem :)

bugün sabah yediklerim

annem patates kavurması yapmış mecbur yedirdi
yarım dilim buğday ekmeği
kibrit kutusu kadar zeytin
3 dilim domates
3 zeytin :)
ara öğün bir kase yoğurt

öğlen yemeğinde
çorba ve bir kase yoğurt yiyeceğim

ara öğün bir dilim karpuz

akşam yemeği

çorba ve biraz da salata

tabi bugün de yürüyüşe devam

kızlar öncelıkle özür dıleyerek baslıyorum ıletıme.

bılıyorsunuz ne kadar heveslı oldugumu. ama en son kılo bıldırımınden sonra acıl bı telefonla kursunluya gıtmem gerektı. sıte ıcındekı yazlıgımızı sılmıs süpürmüşler, televızyonlar neler neler. üzücü ıkı hafta gecırdım orda.netımızde yok yazlıkta. neyse sonrasında bayramdan önce evımıze döndük cok agır eklem agrılarıyla dr gıttım gut atagı gecırıyomusum. adam gıbı bısı yıyemıyorum. kan degerlerımı düzenlemeye calısıyoruz. herkesten tekrar özür dılerım. hoscakalın.

herkese selamlar

sabah kahvaltısına bugün itibariyle başladım inş devamı gelir. bi peynirli tost ve bir bardak süt içtim.

öğlen yemeği yeme şansım olmadı yarım saat önce çok küçük bi dilim pizza yedim.
ama şimdi karın ağrısından ölcek gibi hissediyorum. form çayları karın ağrıtırmı yoksa ben midemimi üşütttüm acaba

selam kızlar !

Kim var kim yok nasılsınız bakalım ?

Ben de 45 dk sporumu yaptım geldim Nazcııma duyurulur

Tuğbacım çok çok geçmiş olsun bizde seni merak ettin niye gelmedin diye, şimdi daha iyisindir umarım Allah şifa versin canım..

Çok geçmiş olsun

Kızlar mesaj saymaya cumartesi başlayalım demiştim, sonra cuma günü sayayım dedim, biraz karışıklık oldu orada.O yüzden mesajları tek tek saydım ama bugün son mesajınıza kaç tane olduğunu belirtmeyi unutmayın lütfen birde 5 mesaj kuralımız var tabi
24 Ağustos Mesaj Listesi
eloisee 17
yilike 14
symrne 11
zazaa 9
umutlayasasen 5
mimoza_88 3
nazperver 3
merwee :) 1
cimcime81 ve pinibo izinli​

Sabah kahvaltısı yapmanın faydasını göreceksin. Daha dinç oluyorum ben. Akşam yemek yiyecek misin? Form çayı içince bende de karın ağrısı oluyor, bağırsaklarımı baya çalıştırıyor

Son düzenleme:

Menün gayet hafif gözüküyor. Patates göze batmıyor çünkü yarım dilim ekmekle yemişsin. Yürüyüşlerin kaç dakika sürdüğünü de yaz canım spor listesine ekleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…