Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dayanamadım biraz meyve atıştırdım. gece yemek yeme alışkanlığımı en azından meyveye bırakmış oldum. ekmek yememiş olmayı bile kar sayıyorum..

arkadaşlar bana şu lelie denen şeyi açıklayabilir misiniz_? ilk defa adını burda duydum ve çoğunuz yapıyor galiba. google yazdım ama videoları indirmem isteniyor ve çok sayıda var. bilmediğim şeyleri indirip kotamı doldurmak istemiyorum..

Yaza daha 1 yıl var yavaş yavaşta olsa gidicek hem yavaş daha iyi sarkmayız yazın bikinileri giycez ben inançlıyım =)

Ekmek yerine meyve yemen çok çok iyi. Bir bardak sütte içebilirsin. Leslie'yi hemen açıklayayım. Dışarı çıkıp yürüyecek fırsatı olmayanlara evde yürüme gibi bir olanak sağlıyor, aerobik videoları yani. 5 miles fat burning videoları var mesela 1 mil=1.5 km 'ye denk geliyor ve 12 dakika sürüyor. 5 tanesi 1 saat yani. Ben akşamları evde yapıyorum

bilgilendirmen için çook teşekkür ederim. netteki uzun ve saçma açıklamardan hiç bir şey anlamamıştım.
peki bu videolara ben nasıl ulaşabilirim. pcye indirebilirsem bende yaparım. yararlı olacağına eminimm

Ben sana 5 milin youtube linklerini vereyim şimdi. Daha sonra keepvid.com adresine gir ve tek tek bu verdiğim linkleri oraya kopyala yapıştır. download dedikten sonra mp4 formatında indirme seçeneğini seç hemen inecektir.

Part 1Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment100 00 00 00 12 32 - YouTube
Part 2Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment200 12 32 00 25 04 - YouTube
Part 3Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment300 25 04 00 37 39 - YouTube
Part 4Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment400 37 39 00 50 13 - YouTube
‫

izleyebiliyorum ancak keepviddende youtubedende indirmeyi başaramadım. pcde video indirme programlarım var başka videoları indirebiliyorum ancak bunlar bi türlü olmadı :S

izleyebiliyorum ancak keepviddende youtubedende indirmeyi başaramadım. pcde video indirme programlarım var başka videoları indirebiliyorum ancak bunlar bi türlü olmadı :S

keepvid'de download deyince küçük bir pencere açılıyor çalıştır deyince iniyor acaba onu virüs sanıp atladın mı? Başka türlü indirmeyi bende bilmiyorum

8. ve bugünkü son mesajımı yazıyorum herkese ii geceler

sporum 35dk sürdü.

videoları yarın uykumu almış bi haldeyken tekrar indirmeyi denicem. yardımların için teşekkür ederim yilike.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…