Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet canım yaaa:==(valla bende gitgeller yaşıyorum tatlımiizmiri bırakmak istemiyorum tüm sevdiklerim buradalar ama istanbulu evimi çocuklarımıda çoook özledim ayrıca artık tek başıma yaşamaya okadar alışmışımki canım altı yıl oldu mesleğe başkalayalı artık kendi düzenimi de çoook özledim sanırım kardeşimin askerliği de cabası oldu tatlım umarım herkezin evladı gibi bizim evladımızda sağsalim gider sağ salim döner Rabbime emanetler tüm askerlerimiz

dün bir türlü uğrayamadım kızlar ama hemen dünkü menümü yazayım:))))
SABAH:
1ÇEYREK KARIŞIK TOST
ÖĞLE:
KETEN TOHUMLU YOĞURT
2 DİLİM KAVUN
AKŞAM:
KETEN TOHUMLU YOĞURT
2KAŞIK TAVUK GÜVEÇ
1KAŞIK PİLAV
NEKTARİN

YEŞİL ÇAY FORM ÇAY İÇTİM:)))
90DAK.YÜRÜYÜŞ YAPTIM
SANIRIM TOPARLANIYORUM:))))

Bugünkü menüm:
Yazayımda başka birşey yemeyeyeim:))
sabah:
2dilim ekmek
2dilim salam
peynir
yumurta
3zeytin
domates
öğle:
Yarım kaşık tavuk güveç
3kaşık pilav
turşu((
2 nektarin
akşam:
Bol bol yoğurtlu keten tohumu
kavun yada elma yiyeceğim

şimdi yürüyüşe gidiyorum 90dak yürüyüş sonra evde spor yapıcam bi on dak. Inşallah öyle planlıyorum

Afiyet olsun güzel olmuş Sude turşuyu azalt bari su tutmasın vücudun. Sporuna bayıldım. Kardeşine hayırlı tezkereler olur inşallah.

25 Ağustos Mesaj Sayımı
yilike 21 :129:
eloisee 12:128:
symrne 11:128:
mimoza_88 8:128:
zazaa 6:128:
nazperver -:44:
umutlayasasen -:44:

Menüm
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, biberli yumurta, peynir, domates-salatalık, şekersiz çay
ara: 1 incir
öğle: 1tabak çorba, 1 biber dolması, 1 kase keten tohumlu yoğurt
ara: 1 kupa yeşil çay
akşam: 1 bazlamanın yarısı ile peynir, yarım yumurta,domates-salatalık,şekersiz çay
ara:1 kornet, 2 dilim kavun

Kaptanımızın dondurma sevdası nolucak böyle dur demek lazım artık.

Bugünkü menüm

1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün soslu sosis
3.öğün 1 bardak süt
4.öğün ızgarada sucuk
5.öğün yeşil fasulye yarım dilim çavdar ekmeği
6.öğün soslu sosis
7.öğün yeşil fasulye yarım dilim çavdar ekmeği
8.öğün 1 bardak süt

Karbonhidrat yüklemesi olmuş bugün resmen canım

evet o sorun çok kötü ya bizim dolaptan kola, abur cubur çekmecesinden cips çikolata eksik olmasın kardeşim sağ olsun

süper bir menü sporuda kayıt ettim

100 dakika kayıt ettim yap gari canım

patlıcanlı börek benim en sevdiğim Melike!
Üstelik annem soğanı sadece 2 kaşık zeytinyağı ile kavuruyor (annem 68 yaşındadır ama maşallah 65 kilo ve çok sağlıklı beslenir), tarifini iyice öğrenip burada paylaşayım sizinle çünkü tadı çok güzel..üstelik metabolizmamız hızlansın diye pul biber de atmış içine, öyle söylüyor
Başka ikramlar da vardı ama yemedim, valla yemedim..
keşke buralarda olsaydınız, hep beraber indirirdik mideye

ya Naz bu soslu sosisleri, sucukları falan diyetisyen mi veriyor..bunlar hem yağ, hem tuz deposu şeyler:44:

25 Ağustos Mesaj Sayımı
yilike 21 :129:
eloisee 12:128:
symrne 11:128:
mimoza_88 8:128:
zazaa 6:128:
nazperver -:44:
umutlayasasen -:44:

Günaydın kızlar. Dün temizlik derken internete hiç giremedim. Mesajımda yok ama sizi takip ettim bir enerji bir sinerji var grupta
şu diş telime takılan lastik böyle bi rahatsız ediyor yani çıkarıp bişi yediğim yok.
gene de dünkü menümü yazayım

kahvaltıda 6 dilim sucuk tavada ama ince dilim

yarım paket haylayf mıydı çizinin şekerlisi yanına çay ama şekerli içtim çayları malum bişi yiyemiyom enerji olsun die ama kahverengi şeker

bide %70 bitter çikolatadan 4 kare fln

diş telime lastik olayı bayağı etkileyecek sanırım beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…