Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de yatayım bari 21 mesaj etti. Rica ederim mimoza ne demek Naz şımartıyorsunuz beni lütfen
Hadi iyi geceler görüşürüz

hünkar boşuna beğenmemiş değil mi incir konusunda haklısın canım ama ananemlerin bahçesinden toplayıp getirdik ballı böyle tazecik gel beni ye diyorlar ben de dayanamıyorum 1 taneyi aşıyorum malesef

o zaman çok seviyorsan inciri -ki ben bayılırımmm- ekmekten ya da başka birşeyden kıs ki, dengelensin aldığın kalori

Bu arada Ayşecim oğlunun doğum günü kutlu olsun senin gibi annesi olduğu için de şanslı, bloğuna bir göz gezdirdim de odasını harika dizayn etmişsin o kadar orjinal fikirler var ki bayıldım =)

çok teşekkür ederim Bestecim iyi dileklerin için!!:)
blogu beğenmene ayrıca çok sevindim..ilk zamanlar biraz dekorasyon ağırlıklı olacak çünkü buradaki ev topiklerinden kızlara söz verdim, yazıp fotoğraf koyacağım diye.. sonrasında aklıma estiği gibi yazacağım :)

aaa çok geçmiş olsun..ama evet sonunda katlandığına değiyor..
çorba tüketebilirsin sık sık, hem kilo vermen de hızlanır

canım çok çok geçmiş olsun..Allah daha beterinden korusun..
tez zamanda acil şifalar..

canım selam,

kahvaltı etmen harika olmuş ama akşam yemeği yemeyecek misin?
az ve sık yersen metabolizman daha hızlı çalışır

Kızlar bu akşam 20.45'te CNN TURK'te "Kilo vermek için bilmeniz gereken 10 şey" belgeseli var. Tam da bizlik belgesel Fırsat bulursanız izleyin. İşimize yarayacak bilgiler vardır.

acaba youtube ta falan tekrar var mıdır..bir bakayım..misafirler gece 00.30 ta gittiler, izleyecek vaktim yoktu..

kızlar selam,

biraz geç oldu ama gelebildim nihayet buraya..
misafirlerimiz çok geç gitti, çok keyifli bir akşamdı..
ama ayıptır söylemesi "Agop'un kazı gibi" yedim diyebilirim, neyse pazartesiden itibaren ciddiyet toparlar beni..

evet bugünkü yediklerim

sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 adet tavada yumurta
1 dilim peynir

akşam
2 mercimek köftesi
2 tane jambonlu, zeytin ezmeli kanape
2 poğaça (ama ciddi küçük yapmış annem)
2 dilim patlıcanlı börek
1 adet hindistan cevizli çikolatalı top
2 adet incirli cevizli top
1 adet tahinli kurabiye
1 dilim pasta
2 küçük bardak limonata

spor yapmadım ama tüm gün koşuşturma ile geçti..yarın maçı izlemezsem spor yapacağım..

kızlar feci yorulmuşum bugün, o kadar çok ayaktaydım ki, ayaklarım zonkluyor artık..
işin kötüsü yorgunluktan uyuyamıyorum da..
neyse yatağa gidip biraz dergi, kitap karıştırayım, uyurum..
mesaj sayım 11, hepinize iyi geceler..
çok güzel bir pazar olsun hepimize..

günaydın arkadaşlar

bugünkü sabah kahvaltımı 2 dilim ekmekle yaptım. ara öğün olarak yoğut yedim. yeşil çayımıda içtim.
sağlıklı beslenmeye çalıştıkça evde herkes abur cubur yiyor. ben nasıl baş edicem bilmiyorum

Oğlunun doğumgünü o kadar olacak artık değil mi :) Bundan sonra işi sıkı tutarsın olur biter. Patlıcanlı poğaça yemiştim ama böreğini hiç yemedim. Patlıcanı her türlü severim. İkramların süpermiş bu arada

Bizim evdekilerde işi bozuyordu. Ben görmeden yiyin dedim, aç kalmamaya dikkat et canın çok çekmez o zaman. Salatalık yiyebilirsin. Pazar günleri mesaj saymıyoruz ya uğraşma diye hatırlatayım.

Naz'a duyurulur Bu sabah 30 dakika tempolu yürüdüm, 15 dakika (ısınma hareketleri de içinde) leslie yaptım, 15 dakika jillian michaels'ın 30 day shred videosundan yaptım. Titremeye başlayınca bıraktım. Değişik hareketler yapayım, vücudum leslie'ye alışmasın istedim ama yok olmadı kaldıramadı vücut

Son düzenleme:

toplamda kaç dakika gireyim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…