8. ve bugünkü son mesajımı yazıyorum herkese ii geceler
sporum 35dk sürdü.
videoları yarın uykumu almış bi haldeyken tekrar indirmeyi denicem. yardımların için teşekkür ederim yilike.
çok yorgunum melike mesaj sayımı yarın sayarım iyi geceler
hünkar boşuna beğenmemiş değil miincir konusunda haklısın canım ama ananemlerin bahçesinden toplayıp getirdik ballı böyle tazecik gel beni ye diyorlar ben de dayanamıyorum 1 taneyi aşıyorum malesef
Bu arada Ayşecim oğlunun doğum günü kutlu olsun senin gibi annesi olduğu için de şanslı, bloğuna bir göz gezdirdim de odasını harika dizayn etmişsin o kadar orjinal fikirler var ki bayıldım =)
günaydın kızlar
canım ya ztn öyle çiğnemeli şeyler hikaye oldudün dişçiye gittim kasımdan beri diş telim var lastik verdi. o çıkacakta yiyeceğim geri takacağım. diş telimi yeni taktığımdaki gb dişlerde sızı var. bir süre artık sıvıdır patates püresidir idare edeceğim
ama çıkınca çok gzl olacakmayıs haziranda fln kesin çıkacak en geç inş. tabi bilmiyorum bu şekilde yemekleri gıdaları nelerden seçeceğim
kızlar öncelıkle özür dıleyerek baslıyorum ıletıme.
bılıyorsunuz ne kadar heveslı oldugumu. ama en son kılo bıldırımınden sonra acıl bı telefonla kursunluya gıtmem gerektı. sıte ıcındekı yazlıgımızı sılmıs süpürmüşler, televızyonlar neler neler. üzücü ıkı hafta gecırdım orda.netımızde yok yazlıkta. neyse sonrasında bayramdan önce evımıze döndük cok agır eklem agrılarıyla dr gıttım gut atagı gecırıyomusum. adam gıbı bısı yıyemıyorum. kan degerlerımı düzenlemeye calısıyoruz. herkesten tekrar özür dılerım. hoscakalın.
herkese selamlar
sabah kahvaltısına bugün itibariyle başladım inş devamı gelir. bi peynirli tost ve bir bardak süt içtim.
öğlen yemeği yeme şansım olmadı yarım saat önce çok küçük bi dilim pizza yedim.
ama şimdi karın ağrısından ölcek gibi hissediyorum. form çayları karın ağrıtırmı yoksa ben midemimi üşütttüm acaba
Kızlar bu akşam 20.45'te CNN TURK'te "Kilo vermek için bilmeniz gereken 10 şey" belgeseli var. Tam da bizlik belgeselFırsat bulursanız izleyin. İşimize yarayacak bilgiler vardır.
Yaza daha 1 yıl var yavaş yavaşta olsa gidicek hem yavaş daha iyi sarkmayız yazın bikinileri giycez ben inançlıyım =)
Açtım dinliyorum bende severim :) Bu da benim en çok sevdiğim parça
Müzeyyen Senar-Elbet Birgün Buluşacağız - YouTube
kızlar selam,
biraz geç oldu ama gelebildim nihayet buraya..
misafirlerimiz çok geç gitti, çok keyifli bir akşamdı..
ama ayıptır söylemesi "Agop'un kazı gibi" yedim diyebilirim, neyse pazartesiden itibaren ciddiyet toparlar beni..
evet bugünkü yediklerim
sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 adet tavada yumurta
1 dilim peynir
akşam
2 mercimek köftesi
2 tane jambonlu, zeytin ezmeli kanape
2 poğaça (ama ciddi küçük yapmış annem)
2 dilim patlıcanlı börek
1 adet hindistan cevizli çikolatalı top
2 adet incirli cevizli top
1 adet tahinli kurabiye
1 dilim pasta
2 küçük bardak limonata
spor yapmadım ama tüm gün koşuşturma ile geçti..yarın maçı izlemezsem spor yapacağım..
günaydın arkadaşlar
bugünkü sabah kahvaltımı 2 dilim ekmekle yaptım. ara öğün olarak yoğut yedim. yeşil çayımıda içtim.
sağlıklı beslenmeye çalıştıkça evde herkes abur cubur yiyor. ben nasıl baş edicem bilmiyorum
Naz'a duyurulurBu sabah 30 dakika tempolu yürüdüm, 15 dakika (ısınma hareketleri de içinde) leslie yaptım, 15 dakika jillian michaels'ın 30 day shred videosundan yaptım. Titremeye başlayınca bıraktım. Değişik hareketler yapayım, vücudum leslie'ye alışmasın istedim ama yok olmadı kaldıramadı vücut
turşu ödem yaparrr, sakın sakınnnnn, ha tuz yemişsin ha turşu..ben de bayılırım, o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?