selam kızlar nasılsınız, nasıl geçti haftasonunuz ?
dün çok eğlenceli bir gün geçirdim ailemle birlikte, annem bizim için keşkek pişirdi parka gidip çocuklar gibi eğlendim =) fazla kaçamak yapmış sayılmam sadece 1 top çikolatalı vanilyalı pastane dondurması yedim, keşkeği de abartmadım ve sonrasında yaktım veee kızlar çıkıntılar azalmaya başladı sanırım ben de toparlanıyorum biraz =) Bu arada Nazz 120 dk spor yazar mısın bana dün için
ooo afiyet olsun :) 120 dk spor da gayet iyiymiş :) bu ara ben spor yapamıyorum
zeytinyağının bile 100 gramında 900 kalori varmış. tereyağından bile fazlaymış
şişmanlar açlıktan ölsün bence. atcam kendimi camdan
selam kızlar nasılsınız, nasıl geçti haftasonunuz ?
dün çok eğlenceli bir gün geçirdim ailemle birlikte, annem bizim için keşkek pişirdi parka gidip çocuklar gibi eğlendim =) fazla kaçamak yapmış sayılmam sadece 1 top çikolatalı vanilyalı pastane dondurması yedim, keşkeği de abartmadım ve sonrasında yaktım veee kızlar çıkıntılar azalmaya başladı sanırım ben de toparlanıyorum biraz =) Bu arada Nazz 120 dk spor yazar mısın bana dün için
Canım zeytin yağı yararlı yağlardandandır.Günde 2 tatlı kaşığı zeytin yağı tüketenler tüketmeyenlere göre daha çok kilo veriyor bir çok bilimsel araştırmaya göre.
ya Naz bu soslu sosisleri, sucukları falan diyetisyen mi veriyor..bunlar hem yağ, hem tuz deposu şeyler:44:
hadi ya. valla artık şaşkınlık içindeyim. kilo alırken hiç bu kadar sıkıntı çekmemiştim. ne kadarda kolaydı.
yemeklerde zeytinyağından vazgeçemem yapcak bişey yok
ooo afiyet olsun :) 120 dk spor da gayet iyiymiş :) bu ara ben spor yapamıyorum
Gülşah bu ara bir rastlaşamıyoruzben burada olduğumda sen olmuon sen olduğunda ben olmuyorum
Nasılsın iyimisin
Keşkek ? yazdım canım 120 dakika
zeytinyağının bile 100 gramında 900 kalori varmış. tereyağından bile fazlaymış
şişmanlar açlıktan ölsün bence. atcam kendimi camdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?