Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ooohhhh...afiyet olsun...2 satte fazla fazla yakmışsındır merak etme...

Bestecim selam,

ben de sadece keyif yaptığım bir haftasonu geçirdim, spor bile yapmadım..
ama tüm kızlar toplanmış plajda (annem, halam, kuzen, kızkardeşim), Efe'yle babasını evde bıraktım, atladım kızların yanına gidip yüzdüm biraz..bolca dedikodu yaptık orada sudan başka birşey içmedim..
ben de az az ama bir sürü şey yedim evde..
toparlanmana çok sevindim, ben de kendimi iyi hissediyorum..

hadi ya. valla artık şaşkınlık içindeyim. kilo alırken hiç bu kadar sıkıntı çekmemiştim. ne kadarda kolaydı.
yemeklerde zeytinyağından vazgeçemem yapcak bişey yok

canım zeytinyağından vazgeçme zaten..hatta yemeklerini 2 kaşık riviera zeytinyapğı ile pişirmeni tavsiye ederim

30 gün boyunca yapacak mısın canım jillian'ı ben dün yaptım kaslarım ağrıyor şimdi. 15 dk yapmıştım bide.
menün güzelmiş 5 mesaj kuralımız var günün sonunda mesaj sayını yazmayı unutma

Nasıl geçecek canım böyle hazirana kadar ne zor işmiş yahu Alışırsın inşallah en kısa zamanda

Naz bu yazı için çok teşekkürler!
Ve evet, en ideali bir saat diyor bizim hoca..1 saat bantta vakit harcadıktan sonra, bana sadece 15-20 dk bacak hareketleri yaptırıyor (bende karın, göbek, yan, kolda problem yok, kilom basen ve bacağa toplanıyor maalesef )
Şimdi bayram bitti, millet toplanınca yarım saat tempolu yürüyüş,1 saat te sıkılaştırma egzersizleri yapacağız. Tabii bu dolu dolu 1 saat olmuyor hiçbir zaman, çünkü çok fazla gırgır şamata oluyor

Proteine gelince; kurubaklagiller kesinlikle doğru, çünkü diyetisyenim bana tavuk,balık,etten bıktığın an mercimek köftesi, kısır, barbunya, kuru fasülye, nohut vs..vermişti. Mesela 8-9 mercimek köftesi+1 bardak ayran+ marul mönüsü süper bir diyet mönüsü, aklınızda olsun..

anladım canım...evet sosis gerçekten sağlıksız ne yazık ki..onun yerine peynirli kepekli ekmeğe sandviç yapabilirsin..

benim diyetisyenin programı blogumda var, istersen onu da uygulayabilirsin, çünkü abartı, bulunmayacak hiçbirşey yok listede..bana doğumdan sonra güzel kilo verdirmişti (oğlumun 1. yaşında 56 kiloydum, düşün )
ben de yarın ciddi bir diyete başlıyorum, Taylan Kümeli'nin bir reçetesi, detoks sıvısı falan da var, hatta şu an yarınki blog yazımı bunun üzerine hazırlıyorum..kendi diyetisyenime (artık gitmesem de görüşüp sevdiğim bir insan) de sordum, aynı okuldan mezunlar, o çok beğendi programı..bir de reçete devamlı değişiyor, her hafta yenisini gönderiyormuş..elime geçtikçe paylaşacağım..
umarım hepimizin işine yarar..

8-9 tane mercimek köftesi bana çok gelirdi ama diyetisyen demiş. İçim rahatladı yiyebilirim. :)

Hani menüler kızlar yazın bakalım kaçmak yok Bugün mesaj sayımı sendeydi Şulecim benim mesaj sayım 5 etti çook yorgunum gözlerim kapanıyor beni mazur görün bugünlük herkese iyi geceler

ben şu yiyip de kilo almayanlar var ya..onları atıcam bi yerlerden...sallandırıcan 2 tanesinibakalım bi daha yapıyolar mı..

ya onlardan ikisi benim kuzenim ve kızkardeşim :26:
istedikleri zaman istediklerini yerler -hatta ben ikram etsem canları birşey istemez- biri 47 diğeri 50 kg
n'apalım, kader utansın..

8-9 tane mercimek köftesi bana çok gelirdi ama diyetisyen demiş. İçim rahatladı yiyebilirim. :)

yine aynı miktarda çiğ köfte de yiyebilirsin Melike, ben doğumdan sonra diyet yaparken çok severdim..
üstelik mercimek köftesi de, çiğ köfte de, kısır da şişiriyor ayranla beraber, canın yiyecek birşey istemez

Nazcım bana 1 saat spor yazabilir misin bugün için..teşekkür ederim..
Bu arada sağ bacağımda biraz aksama var, sanırım ters bir hareket yaptım..hocaya gösterdim şişlik, morluk var mı diye baktı..bugün koşamadım, sadece yürüdüm bir saat, sonra da bacak hareketlerimi yaptım 10 dakika kadar..hala sızlama var ama düne göre daha az..iyi olacak en kısa zamanda..

kızlar bugünkü mönüm

sabah
2 dilim patlıcanlı börek
şekersiz çay

kuşluk
yemedim

öğle
1 tabak yağsız peynirli/cevizli makarna

ikindi
yemedim

akşam
1 kase brokoli çorbası (yağsız)
3 adet çiğ köfte
1 bardak ayran.

ay kızlar benim bir derdim var..
cumartesi gününden bu yana düzgün beslenmem çok zorlaştı..dolabın halini görmeniz lazım...
pastalar, kekler, börekler, poğaçalar, çikolatalar..neler neler var ve gerçekten zorlanıyorum..evde böyle beslenip te kendisi diyet yapmaya çalışan arkadaşlara allah kolaylık versin, gerçekten çok zor..
ben de etrafımda dağıtmak istiyorum ama çevremde bunları tüketen yok..mecburen hepsini yarın sabah atacağım..
yoksa başka türlü diyet falan olmuyor bana, çok zorlanıyorum..
yarın bu kız adamakıllı diyete başlar..

çok güzel olmuş canım :)

gayet hafif bir menü olmuş canım, sporun da iyi, jillian micheals 30 day shred ile biraz bilgi verebilir misin?

ani bastıran misafir...oğlumun onları istememesi....yaklaşık 5 saatlik ağlama krizleri...akşam yemeği hazırlama veee yorgunluk...

tatlımm Allah kolaylık versin, bebekle misafirler zor olmuştur gerçekten

Antalya da olmanın en güzel yanlarından biri bolca yüzme imkanının olmasıdır canım malum orası Türkiyenin en güzel planlarının olduğu bir yer :) bizim için de yüz..çok sağol ben de çok mutlu oldum insan dikkat edince isteyince oluyor..ben de sevindim kendini iyi hissetmeye..

güzel olmuş bence afiyet olsun =)

gec kaldım sanırım ben de menümü paylaşayım hemen

kahvaltıdan önce 1 bardak su

sabah : 2 kalın dilim kızarmış susamlı köy ekmeği, salata, krem peynir, beyaz peynir, zeytin 1 çay kaşığı kadar nutella ve şekersiz çay

ara : 2 incir

öğlen : 2 kepçe kadar keşkek arkasından 2 dilim karpuz

akşam : 1 tabak domates çorbası
az sirkeli biber
1 kepçe menemen
2 kaşık keşkek
1,5 dilim baklava

ara : 1 kupa yeşil çay

bol bol su...

Selam kızlar bugünkü menüm

1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün yeşil fasulye
3.öğün fındık ezmesi
4.öğün ton balığı - 1 bardak kola
5.öğün 1 bardak süt
6.öğün yeşil fasulye - ekmek
7.öğün ton balığı
8.öğün 2-3 tane lokum

ben şu yiyip de kilo almayanlar var ya..onları atıcam bi yerlerden...sallandırıcan 2 tanesinibakalım bi daha yapıyolar mı..

İçin rahat olsun canım o durumda olanların %90 ı metabolizmaları çok yüksek olduğu için değil yiyeceklerdeki enerjilerin hepsini vücutlarına çekemeden dışkı olarak attıkları için.Yani bir nevi hastalık.Ve bu durumda olan kişiler normal insanlara göre daha çabuk öldüğünü okumuştum bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…