Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

28 ağustos msj sayım 3
menüm öğlen çeyrek kaşarlı ekmek
akşam çayla çeyrek ekmek bu diş beni mafetti
akşam dondurma yedim birde 2 top flndır. sade küllahsız
gün içinde çayları şekerli içtim.

yüzmek beni çok acıktırıyor ya denize fln gidicem de yemicem tok gidiyom gene acıkıyorum gene yiyiyorum

leslie güzel onu bile bu ara yapamıyorum ama bu dediğinizide merak ettim. link var mı? toplam süresi ne kdr?

Nasıl geçecek canım böyle hazirana kadar ne zor işmiş yahu Alışırsın inşallah en kısa zamanda

valla canım kasımdan beri tel var ona alıştım ama lastik ayrı bişi telleyken istediğimi yiyiyordum ama lastik duruyoke atıştırmada yok. çokta çıkarıp gezmek istemiyorum lastigi ne kdr düzenli kullanırsan o kdr çabuk sonuç verir dedi bi şekilde geçecek tam istediğim gb olması için katlanmam gerekecek :)

yardımcı olayım bana yolla

ama atma ya yazık konu komşu çocukları yokmu çağır ikram et fln veya komşuna götür.

yok canım yaa, asıl deniz dibinde olduğu için sık sık gitmiyorsun, çok ilginç..
bir de temmuz-ağustos ciddi sıcak oluyor, turistler gidiyor denize ama biz genelde ya sabah 09.00 öğle 12.00 arası plajda oluyoruz, ya da akşam 17.00 den sonra gidiyoruz..ben de canım isterse ya da arkadaşlar olursa onlarla gitmeyi tercih ediyorum işte..

mönüye gelince, aslında hiç olmadı, çok karbonhidrat aldım ama dün son gündü, bugün ciddi bir diyete başladım, şu an güzel gidiyor..
akşam yediklerimi yazarım, şimdi tüm haftalık mönüyü hazırlıyorum blog için.

yüzmek beni çok acıktırıyor ya denize fln gidicem de yemicem tok gidiyom gene acıkıyorum gene yiyiyorum

o tamamen senin beyine verdiğin mesajla ilgili
"yüzmek acıktırır" diye bir klişe var evet ama her spor sonrası enerji harcadığın için acıkıyorsun oysa..
bir de benim gibi yemek yiyip te gidersen plaja, sadece susarsın

benim beynim sürekli acıktın ya galiba bişiler ye diye mesaj verdiğinden
ama denize bayağı kahvaltı sonrası gidiyorduk ama o acıkma baki çocukları oynat fln derken pertim çıkıyordu sen antalyadaymışsın gerçi çok sıcak olunca bnm de iştahım kapanıyor ama biz anca marmarada denize girdiğimizden o kdr sıcaga denk gelmedik :)

yardımcı olayım bana yolla

ama atma ya yazık konu komşu çocukları yokmu çağır ikram et fln veya komşuna götür.

canım apartmanda hiç çocuk yok
zaten 9 katlı apartmanda 9 daire var, 2 daire boş, bazıları diğer evlerinde de yaşıyorlar, yazları çiftlik evine falan gidiyorlar yaylaya (çok sıcak olduğu için) aslına bakarsan apartmanda 3 belki 4 daire yaşıyoruz..
poğaçaları oğluma yediriyorum, tupperware kaplara koydum bozulmasın diye, çikolataları kahveye gelenlere ikram ediyorum, pasta, incir topları, tahinli kurabiye falan..onları ne yazık ki bu sabah çöpe attım, yoksa benim midem çöplük olacak börekleri de anneme götüreceğim bugün, çünkü eşim de bugün diyete başladı.

ya zaten 56 kg süper bir kilo Gülşah, emin ol daha da iyi olacaksın..
sadece yemek yemeden önce "aaaa ne kadar büyük tabak, nasıl bitiricem ben bunu" diye düşünmeye çalış..ben böyle yapabildiğim zamanlar başarılı oluyorum, yoksa deli gibi yiyorum

napıyoz bidahakine az yapıyoz eksik kalsın ama artmasın yazık olmuş ama ben olsam bi kısmını buzluğa tıkartım. çıkarır çıkarır yerdim

valla canım diş teline lastik takviyesi sağolsun mecburi rejim dönemine girdim

senin blogunu geldimde ne gzl dekorasyonlar var öyle hepsini uygulayasım geliyor

bugün sporumu sabahtan tamamladım. ben sonraya bırakınca ne msj için girebiliyorum ne de sporumu yapabiliyorum.
sadece menümü akşama bırakayım. inş girip sadece onu yazarım.
bu kadarlık girmek bile sorumluluk hissettiriyor gün içinde dikkat etmeye çalışıyorum. 1 günden fazla süren ilk diyet programım

eloisee 12
yilike 5
symrne 9
zazaa 6
umutlayasasen 0
mimoza_88 3
nazperver 3
merwee :) 1
cimcime81 6
pinibo izinli

kızlar yanlış varsa söyleyin...oğlum rahat vermiyo bu kadar sayabildim....

eloisee 12
yilike 5
symrne 9
zazaa 6
umutlayasasen 0
mimoza_88 3
nazperver 3
merwee :) 1
cimcime81 6
pinibo izinli

kızlar yanlış varsa söyleyin...oğlum rahat vermiyo bu kadar sayabildim....

benimkinde sıkıntı yok canım. gün geçmiyor bugünde... kızlar nerdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…