Bestecim selam,
ben de sadece keyif yaptığım bir haftasonu geçirdim, spor bile yapmadım..
ama tüm kızlar toplanmış plajda (annem, halam, kuzen, kızkardeşim), Efe'yle babasını evde bıraktım, atladım kızların yanına gidip yüzdüm biraz..bolca dedikodu yaptıkorada sudan başka birşey içmedim..
ben de az az ama bir sürü şey yedim evde..
toparlanmana çok sevindim, ben de kendimi iyi hissediyorum..
30 gün boyunca yapacak mısın canım jillian'ı ben dün yaptım kaslarım ağrıyor şimdi. 15 dk yapmıştım bide.
menün güzelmiş 5 mesaj kuralımız var günün sonunda mesaj sayını yazmayı unutma
Nasıl geçecek canım böyle hazirana kadar ne zor işmiş yahuAlışırsın inşallah en kısa zamanda
ay kızlar benim bir derdim var..
cumartesi gününden bu yana düzgün beslenmem çok zorlaştı..dolabın halini görmeniz lazım...
pastalar, kekler, börekler, poğaçalar, çikolatalar..neler neler varve gerçekten zorlanıyorum..evde böyle beslenip te kendisi diyet yapmaya çalışan arkadaşlara allah kolaylık versin, gerçekten çok zor..
ben de etrafımda dağıtmak istiyorum ama çevremde bunları tüketen yok..mecburen hepsini yarın sabah atacağım..
yoksa başka türlü diyet falan olmuyor bana, çok zorlanıyorum..
yarın bu kız adamakıllı diyete başlar..
Antalya da olmanın en güzel yanlarından biri bolca yüzme imkanının olmasıdır canım malum orası Türkiyenin en güzel planlarının olduğu bir yer :) bizim için de yüz..çok sağol ben de çok mutlu oldum insan dikkat edince isteyince oluyor..ben de sevindim kendini iyi hissetmeye.
yüzmek beni çok acıktırıyor yadenize fln gidicem de yemicem tok gidiyom gene acıkıyorum gene yiyiyorum
o tamamen senin beyine verdiğin mesajla ilgili
"yüzmek acıktırır" diye bir klişe var evet ama her spor sonrası enerji harcadığın için acıkıyorsun oysa..
bir de benim gibi yemek yiyip te gidersen plaja, sadece susarsın
yardımcı olayım bana yolla
ama atma ya yazık konu komşu çocukları yokmu çağır ikram et fln veya komşuna götür.
benim beynim sürekli acıktın ya galiba bişiler ye diye mesaj verdiğinden
ama denize bayağı kahvaltı sonrası gidiyorduk ama o acıkma bakiçocukları oynat fln derken pertim çıkıyordu sen antalyadaymışsın gerçi çok sıcak olunca bnm de iştahım kapanıyor ama biz anca marmarada denize girdiğimizden o kdr sıcaga denk gelmedik :)
canım apartmanda hiç çocuk yok
zaten 9 katlı apartmanda 9 daire var, 2 daire boş, bazıları diğer evlerinde de yaşıyorlar, yazları çiftlik evine falan gidiyorlar yaylaya (çok sıcak olduğu için) aslına bakarsan apartmanda 3 belki 4 daire yaşıyoruz..
poğaçaları oğluma yediriyorum, tupperware kaplara koydum bozulmasın diye, çikolataları kahveye gelenlere ikram ediyorum, pasta, incir topları, tahinli kurabiye falan..onları ne yazık ki bu sabah çöpe attım, yoksa benim midem çöplük olacakbörekleri de anneme götüreceğim bugün, çünkü eşim de bugün diyete başladı.
ya zaten 56 kg süper bir kilo Gülşah, emin ol daha da iyi olacaksın..
sadece yemek yemeden önce "aaaa ne kadar büyük tabak, nasıl bitiricem ben bunu" diye düşünmeye çalış..ben böyle yapabildiğim zamanlar başarılı oluyorum, yoksa deli gibi yiyorum
28 ağustos msj sayım 3
menüm öğlen çeyrek kaşarlı ekmek
akşam çayla çeyrek ekmek bu diş beni mafetti
akşam dondurma yedim birde 2 top flndır. sade küllahsız
gün içinde çayları şekerli içtim.
ben şu yiyip de kilo almayanlar var ya..onları atıcam bi yerlerden...sallandırıcan 2 tanesinibakalım bi daha yapıyolar mı..
eloisee 12
yilike 5
symrne 9
zazaa 6
umutlayasasen 0
mimoza_88 3
nazperver 3
merwee :) 1
cimcime81 6
pinibo izinli
kızlar yanlış varsa söyleyin...oğlum rahat vermiyo bu kadar sayabildim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?