Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün yediklerim sabah ekmekle tulum peyniri çay, çay şekerli

az öncede helva yedim bayağı avuc içi kdr yanına şekerli çay :)

biraz enerjim yerine gelsin valla. gerçi yarın kg bildirimi yapçaz dimi

İnadınamı yapıyorsunuz kızlar canım bu kadar poğaça çekerken neden menünüze poğaça yazıyorsunuz Simit yazın benimde canım çekmesin

selam kızlar !

Dün kalabalık bir grup misafiri ağırladık çok yorucu bir gün geçirdim bu yüzden..fırsat bulup bir ara gruba yazarım demiştim ama fırsat bulamadım...bugün de annemle ananemlerin yanına gitmemiz gerekti yine fazlasıyla yoruldum..tabi bu arada malesef 1 adım ileri attıysam 2 adım geriledim gibi bir şey oldu diyetim konusunda da 2 gün sporum aksadı misafirler yüzünden bu durum da motivasyonumu çok düşürdüm bir de iştahım açık bu günlerde..yarın çok kritik birgün benim için çok çok çok dikkat edip toparlamam lazım artık

çok kızartma olmus ama dısardayken böyle oluyo haliyle yarın daha hafif olur inşllah

Kaslarım çok ağrıyor kıpırtadamıyorum acaba 1 gün ara mı versem spora :44: Yarın unutmayın 13.00'e kadar herkes kilosunu bildirecek Mesaj sayım 5 oldu çok yorgunum Bestecim hoşgeldin tahmin ettim ben ama yoksa mutlaka gelirsin Nazcım bir daha poğaça demem canım kod adını yani simit yazarım Yağlı yahu mecbur kalmadıkça yememek lazım aslında. Hadi herkese iyi geceler

eh 3 kaşıktan da birşey olmaz demek istiyorum artık

yo yo, doğru söylüyorsun Melikecim, ben de öyle dedim zaten kendi kendime.."22 kg verdin, bunu mu veremeyeceksin" diye..
yalnız ekmek olmaması beni gerçekten zorladı, demek ki kilo kaybı için ekmeği kesmem lazım..onu anlamış oldum en azından..
derdim hızlı kilo vermekten ziyade bağırsaklarımı çalıştırmaktı, onu da biraz fazla çalıştırdım galiba

İnadınamı yapıyorsunuz kızlar canım bu kadar poğaça çekerken neden menünüze poğaça yazıyorsunuz Simit yazın benimde canım çekmesin

bugün benim oğlum da kahvaltıda poğaça yedi ve ona nasıl kedi gibi baktım, anlatamam
hele annem bazılarını cevizli/peynirli yapmış..harikaydı..

hoşbuldum Melikeciim aynen dediğin gibi canım canım mesaj sayımını yarım yapabilicem dinlenmeye ihtiyacım var herkese iyi geceler ..

canım bu durumda yapacağın spordan verim alamazsın zaten..ara ver, bak ben de doktor yürüyebilirsin dediği halde yürümedim. Belki yarın tekrar başlarım.
kilo bildirimi için bu sefer geç kalmayacağım
iyi geceler canım

bugünkü yediklerim:

sabah
1 dilim diyet etimek
1 haşlanmış yumurta

2 saat sonra
5 taze kayısı

öğle
1 adet ortaboy haşlanmış patates
1 YK zeytinyağı+limon ile yapılmış yeşil salata

2 saat sonra
1 adet sade activia
1 çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı keten tohumu

2 saat sonra
1 dilim bitter çikolata (ince madlenlerden)

akşam
150 gr (2 küçük but) derisi temizlenmiş, haşlanmış tavuk eti
1 YK zeytinyağı+limon ile yapılmış yeşil salata

2 saat sonra
2 top diyet dondurma

2,5 lt kadar yeşilçay ve su tükettim, hala da tüketiyorum..

herkese iyi geceler..

hoşbuldum Melikeciim aynen dediğin gibi canım canım mesaj sayımını yarım yapabilicem dinlenmeye ihtiyacım var herkese iyi geceler ..

en doğru kendin vericeksindir canım.

Nazcım B diyetini yapmamaya karar verdim, derdim kabızlıktı, onu da çözdüm sanırım..
sadece kaçamaksız geçen 2 gün beni gerçekten kendime getirtti, son zamanlarda saçmalamıştım..
ama şu detoks sıvısından tüketeceğim bu hafta boyunca..gerçekten işe yarıyor..

tek kelime süper

bugünkü menüm

sabah omlet bi dilim ekmek ve domates salatalık
öğlen ızgara köfta ve ayran
arada bi elma, çay ve 2 bisküvi
akşam küççücük bi parça ıspanaklı börek ve ayran
bide bir iki tane cips attım ağzıma.. yemesem ölcek gibi hissettim dayanamadım şimdi çok pişmanım

karamel tvyle 15 dakikalık spor yaptım. yatarken 15 dk daha mekik çekmeye çalışıcam eğer karnımın bacaklarımın acısına dayanabilirsem

woawww keşke böyle bi diyet yapabilsem.. çok güzell.. maşallah

Laktik asitden dolayı ağrıyo canım atmak için dinlenmen lazım iyice uyu ılık dusla masaj falan yap rahatlarsın :) yarın spor yaparsanda mutlaka öcesinde iyice ısın

bence pişman olmanı gerektircek bişey yok :) belki bi kaç öğün daha ekleyebilirsin bile

selam kızlar
MENÜM:
SABAH:
ÇEYREK KARIŞIK TOST
ŞEKERSİZ BOL ÇAY
ÖĞLE:
1KOCAMAN KASE SÜTLÜ TATLI
1DİLİM EKMEK
1DİLİM PEYNİR
AKŞAM:
YARIM KIYMALI PİDE
AYRAN
ARA:2NEKTARİN KAVUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…