Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Simbonun digital tartısı var bende gayet düzgün çalışıyor saptırmıyor.

sağolasın Nazcım..
bir tanıdığımız var, o kazansın diye onu aradım, arzum ve tefal varmış, simbo yokmuş..
yarın yanına uğrayacağım, hangisi kafama yatarsa alacağım artık..

Melike bu arada ben sabah anneme uğradım, orada da tartıldım, 58.9.
demek ki dünkü 58,8 doğruydu..ama olsun sen beni 59,3 olarak farz et, haftaya kilo kaybı daha fazla gözükür

kız Naz dondurmadan birşey olmaz, iç üzerine bir su, hiçbirşey olmaz..ama su içmek lazım, buzlu kristallerin bademciklerde kalmaması, temizlenmesi için

Ondan demekki dondurma sonrası su için diyorlar =) Bende mideye gittikten sonra çok soğuk mideye zarar vermesin diye falan için diyorlar sanıyordum :):):)

Ondan demekki dondurma sonrası su için diyorlar =) Bende mideye gittikten sonra çok soğuk mideye zarar vermesin diye falan için diyorlar sanıyordum :):):)

kız Naz dondurmadan birşey olmaz, iç üzerine bir su, hiçbirşey olmaz..ama su içmek lazım, buzlu kristallerin bademciklerde kalmaması, temizlenmesi için

geçmiş olsun canıım dikkat et kendine, sıcak şeyler iç =)

Kız ben dondurma yemedim Hep senin yüzünden Naz banyodan sonra saçlarımı kurutmamıştım ondan üşüdüm ama ben yaa:84:
Sağol Bestecim sıcak şeyler içiyorum

10 kilo almakmııı. Tamam büyük yemin bu sözden sonra yememiştir benim kaptanım.

tatlım sanırım detoksun 2.günündesin ist.a gidince bende detoksunu denemek istiyorum okul başlamadan sporlada destekleyerek umarım güzel sonuçlar alırım

evet canım ama beni mahvetti, özellikle B diyeti, bu istede birşey yok ama bununla da verebiliyorsun..
evet kısa sürede birkaç kilo derdin varsa, o tip şeyler için gerçekten etkili..mesela 2-3 kg fazlan var, yap bu programı, iyi sonuç alırsın..baksana ben sadece 3 gün yaptım, 3 gün önce 60.5 idim bugün 58.8..yani 3 günde iyi sonuç..ama uzun vadede kaybedilen kilo daha sağlıklı geliyor bana..
blogumda harfi harfine tüm program var, alabilirsin..bu arada okula başlayan herkesin yeni eğitim sezonunuz çok iyi geçer inşallah..
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…