Boğazım yutkunurken acıyor biraz üşümüşüm onun haricinde iyiyim işte sen nasılsın?
Suçluyu buldum Melike.Suçlu dondurmaaa !
Simbonun digital tartısı var bende gayet düzgün çalışıyor saptırmıyor.
*** 8. TAKIM 271. ETAP***
cimcime81: (105.9/105.1/0.8/%0.76)
eloisee: (56.4/56.0/0.4/%0.71)
nazperver: (58.7/56.8/1.9/%3.24)
pinibo: (54.0///) izinli
symrne: (58.9/59.3/-0.4/-0.34) Geçen hafta izinli olan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
umutlayasasen: (67.4/67.0/0.4/%0.59)
yilike: (76.2/75.6/0.6/%%0.79)
zazaa: (94.9/93.0/1.9/%2.00)
8. Takım Ortalaması: % 0.97
Listemiz budur kızlar bu hafta süper gözüküyor dereceye gireceğiz bence
Boğazım yutkunurken acıyor biraz üşümüşüm onun haricinde iyiyim işte sen nasılsın?
Suçluyu buldum Melike.Suçlu dondurmaaa !
Melike bu arada ben sabah anneme uğradım, orada da tartıldım, 58.9.
demek ki dünkü 58,8 doğruydu..ama olsun sen beni 59,3 olarak farz et, haftaya kilo kaybı daha fazla gözükür
kız Naz dondurmadan birşey olmaz, iç üzerine bir su, hiçbirşey olmaz..ama su içmek lazım, buzlu kristallerin bademciklerde kalmaması, temizlenmesi için
Yok kız vallahi yemedim cumaya kadar yemeyeceğim demiştim ya ağzıma sürmedimBugün de yiyemem daha fena olurum diye
Ondan demekki dondurma sonrası su için diyorlar =) Bende mideye gittikten sonra çok soğuk mideye zarar vermesin diye falan için diyorlar sanıyordum :):):)
kız Naz dondurmadan birşey olmaz, iç üzerine bir su, hiçbirşey olmaz..ama su içmek lazım, buzlu kristallerin bademciklerde kalmaması, temizlenmesi için
geçmiş olsun canıım dikkat et kendine, sıcak şeyler iç =)
Kız ben dondurma yemedimHep senin yüzünden Naz banyodan sonra saçlarımı kurutmamıştım ondan üşüdüm ama ben yaa:84:
Sağol Bestecim sıcak şeyler içiyorum
Yeme yeme en güzeli =) Yaza az kaldı bakPlajda yanımda balkonlarla dolaşmanı istemiyorummm
Yaza az kaldı evet doğru söylüyosun Yanına yakıştıramadı beni
Hadi hadi dondurma yedin sen gizliyorsun itiraf et
Öğle vallaha hiç kusura bakma :79:
Yediysem 10 kilo alayım al işte bundan daha büyük yemin mi olur benim içinYemedim ama ben
Kaptanım ben bee ağlatıyorsun beni (hemen çirkefleşirim)Kendimle çelişkiye düştüm be yedim mi yoksa diye ama yemedim
Hala değiştirebilirim sen nasıl istersen canım
woawwwkeşke böyle bi diyet yapabilsem.. çok güzell.. maşallah
tatlım sanırım detoksun 2.günündesin ist.a gidince bende detoksunu denemek istiyorum okul başlamadan sporlada destekleyerek umarım güzel sonuçlar alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?