Çok güzel vermişsin diyetisyene gittiğini bilmiyordum hiç bahsetmedin kendinden. İsmin nedir canım? Yeni mi başladın diyetisyene gitmeye?
kızlar bir haftadır düzenli spor yapmama yediklerime dikkat etmeme rağmen tartıda hala 55 kilo gözüküyorum
bir de iki gündür rahatsızım neredeyse hiç bir şey yiyemiyorum midemi üşütmüşüm oda sürekli ağrı yapıyodu ama şimdi daha iyiyim biraz şevkim kırıldı açıkçası en azından 1 kilo verseydimmmm
teşekkür ederim. diyetisyene yeni başladım. daha öncede gidip bi kaç kere diyete başlamaya çalıştım ama uzun vadeli olmamıştı.
diyetisyene göre ilk hafta bu kiloyu vermem normalmiş. (bugün kontrolüm vardı) bi hafta verip diğer hafta vermeden bi süre devam edicekmişim. sonrasındaysa kilom sabit tutulmaya çalışıcakmış falan filan
adım ayşenur. belki faceden beni tanıyorsundur. facede o.e grubunda mısın_?
birazcık gec kaldım sanırım
sabah tartıldım 86.4 geldim
kızlar bir haftadır düzenli spor yapmama yediklerime dikkat etmeme rağmen tartıda hala 55 kilo gözüküyorum
bir de iki gündür rahatsızım neredeyse hiç bir şey yiyemiyorum midemi üşütmüşüm oda sürekli ağrı yapıyodu ama şimdi daha iyiyim biraz şevkim kırıldı açıkçası en azından 1 kilo verseydimmmm
Face'im var ama o.e grubu nedir bilmiyorum :26: Allahım ne kadar cahilimİlk hafta genelde fazla gidiyor evet. Bu son uzun vadeli diyetin olsun inşşşalllaaaah
Burcum geç kaldın biraz evet haftaya 13.00'e kadar bildirmeye çalış lütfen uymazsa sana bana önceden haber bir şeyler düşünürüz.600 gram 4 gün için süper bence
tamam zaten ilk haftam sorun olmazhaftada 1 kilo hedefim zaten
Bugün kardesim proftrl istedi yaptm ve iki tanecik de ben yedim dolaba gitmemek için kendmle savasıyrm
Arkandayız Burcu gitme dolaba 2 taneyle kalsın yemezsin sen yaparsınBu arada marifetliymişsin profiterol falan oo maşallah Ben daha oralara gelemedim
tamam zaten ilk haftam sorun olmazhaftada 1 kilo hedefim zaten
Bugün kardesim proftrl istedi yaptm ve iki tanecik de ben yedim dolaba gitmemek için kendmle savasıyrm
Menüm
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates-salatalık,1 bardak süt
ara:1 incir
öğle: 1 dilim peynirli ekmek, kahvaltılık sos, yarım tabak yoğurtlu makarna
ara: 4-5 dilim kavun
akşam: 2 hamburger köftesi, 3 dilim çavdar ekmeği, 1 salatalık turşusu, ayran
Spor yok, 1 kupa yeşil çay.
baya hamaratsın bakıyorum Burcucum =) bir kere bende denemiştim profiterol yapmayı ama hamuru çok sert oluyo onda zorlanmıştım biraz, düşünüyorum da ben aslında mutfakta vakşt geçirmeyi çok seviyorum tatlı yapmayı özellikle..hem stres atıyorum ve kafam dağılıyo ama işte yapmıyorum çünkü yapınca kim yiyecek, annem ve ben yediklerimize dikkat ediyoruz babam da yağlı şekerli şeyleri yemez pek, hele kardeşim 52 kilo falandır o kadar dikkat eder yediklerine küçüvük bir çikolata yese başka bir şey yemez onu dengelemek için öylesine hesap yapar yani e benim durumum da malum :/ o yüzden yapmıyorum malesef.
Menüm
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates-salatalık,1 bardak süt
ara:1 incir
öğle: 1 dilim peynirli ekmek, kahvaltılık sos, yarım tabak yoğurtlu makarna
ara: 4-5 dilim kavun
akşam: 2 hamburger köftesi, 3 dilim çavdar ekmeği, 1 salatalık turşusu, ayran
Spor yok, 1 kupa yeşil çay.
kahvaltıdan önce 1 bardak su
sabah : 5-6 tane kızarmış sigara böreği, salça peynir, zeytin ve şekersiz çay
ara : 2 incir
öğlen : 1 tabak sarma (ama çok fazla değil) sirkeli acılı biber ve kavun + peynir
ara : 2 parmak büyüklüğünde kaşarlı tost (annem kardeşime yapmıştı ben de böldüm çünkü çok aç hissettim)
1 fincan orta şekerli sütlü türk kahvesi
akşam : 1 tabak yoğurtlu kabak yemeği ve sirkeli biber
2 incir
bol su + 20 dk leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?