Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Naz bugün için 20 dk leslie kaydeder misin, akşam da dışarıda yürüyüş yapmayı düşünüyorum yaparsam eklerim onu da..

Çok güzel vermişsin diyetisyene gittiğini bilmiyordum hiç bahsetmedin kendinden. İsmin nedir canım? Yeni mi başladın diyetisyene gitmeye?

teşekkür ederim. diyetisyene yeni başladım. daha öncede gidip bi kaç kere diyete başlamaya çalıştım ama uzun vadeli olmamıştı.
diyetisyene göre ilk hafta bu kiloyu vermem normalmiş. (bugün kontrolüm vardı) bi hafta verip diğer hafta vermeden bi süre devam edicekmişim. sonrasındaysa kilom sabit tutulmaya çalışıcakmış falan filan

adım ayşenur. belki faceden beni tanıyorsundur. facede o.e grubunda mısın_?

boyunu ve yaşını bilmiyorum ama 55 ideal bi kilo gibi sanki.
vermekten ziyade koruyabilmekte çok güzel bence

Face'im var ama o.e grubu nedir bilmiyorum :26: Allahım ne kadar cahilim İlk hafta genelde fazla gidiyor evet. Bu son uzun vadeli diyetin olsun inşşşalllaaaah

Önce geçmiş olsun şevkin kırılmasın hemen Hiç uğrayamadın takıma rahatsızlığın yüzünden mi böyle oldu acaba:44:

Takım İçi Sıralamamız
Haftanın birincisi: nazperver 58.7/56.8/1.9/%3.24
Haftanın ikincisi: mimoza_88 68.9/66.7/2.2/%3.19
Haftanın ücüncüsü: zazaa 94.9/93.0/1.9/%2.00
4)yilike: 76.2/75.6/0.6/%%0.79
5)cimcime81: 105.9/105.1/0.8/%0.76
6)eloisee: 56.4/56.0/0.4/%0.71
7)kirmiziojelikiz: 87.0/86.4/0.6/0.69
8)umutlayasasen: 67.4/67.0/0.4/%0.59
9)symrne: 58.9/58.8/0.1/%0.17
10)merwee:): 55/55/0/%0

Burcum geç kaldın biraz evet haftaya 13.00'e kadar bildirmeye çalış lütfen uymazsa sana bana önceden haber bir şeyler düşünürüz. 600 gram 4 gün için süper bence

tamam zaten ilk haftam sorun olmaz haftada 1 kilo hedefim zaten

Bugün kardesim proftrl istedi yaptm ve iki tanecik de ben yedim dolaba gitmemek için kendmle savasıyrm

Bugün kardesim proftrl istedi yaptm ve iki tanecik de ben yedim dolaba gitmemek için kendmle savasıyrm

Arkandayız Burcu gitme dolaba 2 taneyle kalsın yemezsin sen yaparsın Bu arada marifetliymişsin profiterol falan oo maşallah Ben daha oralara gelemedim

Menüm
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates-salatalık,1 bardak süt
ara:1 incir
öğle: 1 dilim peynirli ekmek, kahvaltılık sos, yarım tabak yoğurtlu makarna
ara: 4-5 dilim kavun
akşam: 2 hamburger köftesi, 3 dilim çavdar ekmeği, 1 salatalık turşusu, ayran
Spor yok, 1 kupa yeşil çay.

baya hamaratsın bakıyorum Burcucum =) bir kere bende denemiştim profiterol yapmayı ama hamuru çok sert oluyo onda zorlanmıştım biraz, düşünüyorum da ben aslında mutfakta vakşt geçirmeyi çok seviyorum tatlı yapmayı özellikle..hem stres atıyorum ve kafam dağılıyo ama işte yapmıyorum çünkü yapınca kim yiyecek, annem ve ben yediklerimize dikkat ediyoruz babam da yağlı şekerli şeyleri yemez pek, hele kardeşim 52 kilo falandır o kadar dikkat eder yediklerine küçüvük bir çikolata yese başka bir şey yemez onu dengelemek için öylesine hesap yapar yani e benim durumum da malum :/ o yüzden yapmıyorum malesef.

kahvaltıdan önce 1 bardak su

sabah : 5-6 tane kızarmış sigara böreği, salça peynir, zeytin ve şekersiz çay

ara : 2 incir

öğlen : 1 tabak sarma (ama çok fazla değil) sirkeli acılı biber ve kavun + peynir

ara : 2 parmak büyüklüğünde kaşarlı tost (annem kardeşime yapmıştı ben de böldüm çünkü çok aç hissettim)
1 fincan orta şekerli sütlü türk kahvesi

akşam : 1 tabak yoğurtlu kabak yemeği ve sirkeli biber
2 incir

bol su + 20 dk leslie

akşam yemeğinde ekmeği az tutsan daha iyi olurmuş sanki kaptan =)

pate choux-profiterl hamuru- yumusacık akıskan olur aslında kekten birazcık daha koyu o kadar farklı tarf denesen eminim yaparsın :) bnmde böyle seyler yapmaya baya merakım war ama bizim evde yiyen cok bina akraba olunca küçük cocuk sayısıda fazla oluyo tarfleri üzerlernde deniyorum

kahvaltılık sos su cevizli baharatlı olandansa acayip iştah açıyo söyliyim en azndan bende

kızarmıs sigara böreği derken yağdaysa fazla kaçmıs

sabah: 1 kase süt yulaf kepeği
ara: 2 incir
öğle: 1 tabak menemen 1 dilim mısır ekmeği
ara: 2 kasık yoğurt
akşam: 1 koca tabak semizotu salatası 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara:2 profterl

1 saat yürüyüş 2 litre su

merhaba kızlar

31 agustos msj sayım bunla beraber 6

bugün dişimi arka plana atıp bolca emek yedim metabolizmam hareketlensin diye

öğlen
az ezo gelin çorbası içine az ekmek doğradım
az bulgur pilavı toplasan 3 dolu kaşık değildir yağlı geldi yiyemedim
1 kase sütlaç
çaylarımı şekerli içtim
süt tozlu şekerli nescafe içtim
akşam ekmek peynir yedim çayla
birde ekmek nutella

sanırım bu hareketlilik bünyeme iyi gelecek halsiz kalmıştım bugün bayağı iyiyim yarın iş çıkışı bolca gezmeği düşünüyorum :)
herkese iyi geceler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…