Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

1.2 kilo süpersin

Naz işte o rezil B diyeti verdi bu sonucu bence
bayram bitimindeki halimi düşünmek istemiyorum..önden fırlamış bir göbek, sık gelen pantalonlar..
ama bu hafta reglim yaklaşmasına rağmen çok iyi hissediyorum kendimi..
kaçamak yapmamak için elimden geleni yapacağım.

inşallah tatlım iyi dileklerin için çok teşekkürler :)

beyaz ekmek süper gereksiz birşey, ben neredeyse 10 yıldır esmer ekmek yiyorum.
bir de sürekli çavdar, tam buğday, kepekli, bol tahıllı diye değiştiriyorum, alışmamak için..
valla şimdilik ekmeksiz dayanabiliyorum ama dikkat ediyorum, yakınlarımda kilosunu koruyan arkadaşlarımın hiçbiri bilhassa akşamları ekmek tüketmiyorlar..gündüz sabah ve öğle 1-3 dilim arası yiyip akşamları yemiyorlar, bu da mantıklı geliyor bana..mesela çok sevdiğim bir dostum var, sarma, dolma, makarna gibi şeyleri hep gündüz yer, akşama asla bırakmaz..

Günaydın kızlar tekrar buraya ilk katıldığımki kilomdayım

2 hafta önceki kilom 94.9
bu haftaki kilom 93

çok iyi bir sonuç canım tebrik ederim inşallah hep aynı hızda devam eder

kızlar günaydın,

geçen hafta 60.5
bu sabah:59.3

bu arada dün sabah ta 58.8 çıkıyordum tartıda, tartı sapıttı, vaktim olursa bugün spor çıkışı gidip yeni bir tartı alacağım kendime.

senin de çok iyi canım detoksun işe yarıyor

Ondan demekki dondurma sonrası su için diyorlar =) Bende mideye gittikten sonra çok soğuk mideye zarar vermesin diye falan için diyorlar sanıyordum :):):)

yok yok bademciklerde buz kristali kalmasın diye..bizim bir KBB doktoru bir kardeşimiz var da, o hep söyler..
ben mesela kışın da çok severim dondurma, hiç bademcik problemim yoktur

akşam ekmek yememek gerçekten işe yarıyor tecrübeyle sabit :) menü annemden çıktığı için akşam bazen makarna dolma vs yiyorum elimde olmadan ama ekmek kesinlikle yemiyorum..

Son düzenleme:
kızlar bir haftadır düzenli spor yapmama yediklerime dikkat etmeme rağmen tartıda hala 55 kilo gözüküyorum

bir de iki gündür rahatsızım neredeyse hiç bir şey yiyemiyorum midemi üşütmüşüm oda sürekli ağrı yapıyodu ama şimdi daha iyiyim biraz şevkim kırıldı açıkçası en azından 1 kilo verseydimmmm

vücudun direnç gösteriyo olabilir mervecim...biraz daha sık dişini....bakmışsın bi anda patır patır gitmiş hepsi..zten çok bi fazlan yok...

mervecim böyle durumlar olabiliyor, kilo azken zayıflamak daha zor zaten..sabırla devam et Şulenin dediği gibi bazen kilo vermiyorsun gibi gelir ama bir bakmışsın baya farketmiş bende de olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…