günaydın kızlar,
30 u mesaj sayım 2
kg bildirimim 56,8
eğer grubumuzun başarısını etkileyecekse değiştir, değiştirmeyecekse kalsın..
günaydın kızlar
17 ağustostaki kilom : 56,4
bugünkü kilom : 56
bayramdan sonra 57 ye yakınlamıştım neyse ki toparlamışım... :)
bence bayram haftası için çok güzel, tebrikler Bestecim
ben de 56ları görmek istiyorumm
1.2 kilo süpersin
evet canım ama beni mahvetti, özellikle B diyeti, bu istede birşey yok ama bununla da verebiliyorsun..
evet kısa sürede birkaç kilo derdin varsa, o tip şeyler için gerçekten etkili..mesela 2-3 kg fazlan var, yap bu programı, iyi sonuç alırsın..baksana ben sadece 3 gün yaptım, 3 gün önce 60.5 idim bugün 58.8..yani 3 günde iyi sonuç..ama uzun vadede kaybedilen kilo daha sağlıklı geliyor bana..
blogumda harfi harfine tüm program var, alabilirsin..bu arada okula başlayan herkesin yeni eğitim sezonunuz çok iyi geçer inşallah..
sevgiler
Beyaz ekmek gerçekten posaymış bağırsakları tıkıyormuş ben artık hep tambuğday, çavdar ekmeği yemeye çalışıyorum. Kepeği de tercih etmiyorum çünkü kansızlığa neden olabilir. Sen birde ekmeksiz dene canım dayanabiliyorsan ne alaAraya bayramdı doğum günüydü girmedikçe sen kilo verirsin, çok düzenlisin bir kere.
Günaydın kızlar tekrar buraya ilk katıldığımki kilomdayım
2 hafta önceki kilom 94.9
bu haftaki kilom 93
kızlar günaydın,
geçen hafta 60.5
bu sabah:59.3
bu arada dün sabah ta 58.8 çıkıyordum tartıda, tartı sapıttı, vaktim olursa bugün spor çıkışı gidip yeni bir tartı alacağım kendime.
Ondan demekki dondurma sonrası su için diyorlar =) Bende mideye gittikten sonra çok soğuk mideye zarar vermesin diye falan için diyorlar sanıyordum :):):)
beyaz ekmek süper gereksiz birşey, ben neredeyse 10 yıldır esmer ekmek yiyorum.
bir de sürekli çavdar, tam buğday, kepekli, bol tahıllı diye değiştiriyorum, alışmamak için..
valla şimdilik ekmeksiz dayanabiliyorum ama dikkat ediyorum, yakınlarımda kilosunu koruyan arkadaşlarımın hiçbiri bilhassa akşamları ekmek tüketmiyorlar..gündüz sabah ve öğle 1-3 dilim arası yiyip akşamları yemiyorlar, bu da mantıklı geliyor bana..mesela çok sevdiğim bir dostum var, sarma, dolma, makarna gibi şeyleri hep gündüz yer, akşama asla bırakmaz..
çok teşekkür ederim Ayşecim :) tabi bunu devam ettirebilmek önemli...
bende 80 leri görmek istiyorumm
ben de 56ları görmek istiyorumm
10 kilo almakmııı. Tamam büyük yemin bu sözden sonra yememiştir benim kaptanım.
kızlar bir haftadır düzenli spor yapmama yediklerime dikkat etmeme rağmen tartıda hala 55 kilo gözüküyorum
bir de iki gündür rahatsızım neredeyse hiç bir şey yiyemiyorum midemi üşütmüşüm oda sürekli ağrı yapıyodu ama şimdi daha iyiyim biraz şevkim kırıldı açıkçası en azından 1 kilo verseydimmmm
kızlar bir haftadır düzenli spor yapmama yediklerime dikkat etmeme rağmen tartıda hala 55 kilo gözüküyorum
bir de iki gündür rahatsızım neredeyse hiç bir şey yiyemiyorum midemi üşütmüşüm oda sürekli ağrı yapıyodu ama şimdi daha iyiyim biraz şevkim kırıldı açıkçası en azından 1 kilo verseydimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?