Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyiymiş ben yapınca kara kara düşünüyoruz kim yiyecek nasıl bitcek bu diye malum kilo

kızarmıs sigara böreği derken yağdaysa fazla kaçmıs

evet tatlım yağda kızarmış bence de fazlaydı ama başka ekmek falan yemedim bir de saat 7 bucukta falan yedim erken saatte yaktığıma eminim bir daha uzun bir süre yemem zaten

profiterolu daha erken bir saatte yeseymişsin keşke canım onun dışında süper

Son düzenleme:
Naz bana 20 dk daha yürüyüş yazabilir misin canım annemle çıktık yürüyüşe dediğim gibi hem de yollar rampa özellikle kalça bölgesini iyi çalıştırıyo :) toplamda 40 dk oldu

mesaj sayım da görüldüğü üzere 17, herkese iyi geceler..

bencede erken olsa iyi olcaktı
allahtan kızartma kokusundan nefret ediyrm yoksa durmadan patlıcan kızartr yerdim heralde

canım duraklama olabilir
yeterince uyumuyor olabilirsin
tuz, soda gibi ödem yaptıran -dolayısıyla tartıda kilo gösteren- şeyler tüketiyor olabilirsin
bir de psikolojik kendine kilo konusunda baskı yapıor olabilirsin (ki ben çok yaparım, o yüzden de çoğu zaman az kilo veririm)

oh oh oh, makarnalar, ekmekler falan..maşallahhh (anladın sen onu)

keşke sabah 5-6 "kızarmış" sigara böreği yerine 2-3 "fırında" sigara böreği olsaymış..

oh Gülşah miden bayram etmiş bugün
afiyet olsun!
o kadar kilo verdin kesinlikle ödül olmalı

evet tatlım yağda kızarmış bence de fazlaydı ama başka ekmek falan yemedim bir de saat 7 bucukta falan yedim erken saatte yaktığıma eminim bir daha uzun bir süre yemem zaten

valla 57 falan olduğum hafta ben de kızartma ziyafeti çekmeyi düşünüyorum..
ama şöyle olacak: birgün önceden yapılacak, domates/sarmısak sosuyla bir gece dolaptan bekletilecek ve ben kahvaltıda yiyeceğim bilhassa patlıcan ve biber..bayılırımmmmm

kızlar mönü için geç kaldım..yediklerim

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
domates,salatalık
şekersiz çay

kuşluk
10 fındık+3 kayısı+2 kuru erik

öğle
yağı süzülmüş ton balıklı salata (1 yemek kaşığı zeytinyağı ve limonla hazırlıyorum)
2 kepçe çorba

ikindi
3 adet mısır patlağı (etiform)

akşam
1 tabak taze fasülye (5-6 yemek kaşığı)
1 dilim kepekli ekmek

gece
1 küçük boy yerli muz

ayrıca 2 lt detoks içeceğinden ve 1 lt yakın su içtim..

Günaydın kızlar Gülşah dün söylemeyi unuttum Dünün ve bugünün mesaj sayımı sende. Dünkü mesaj sayım 23. Beste(eliosee) bugün izinli olacak bana söyledi

Son düzenleme:

Ayşe geri döndüüü süper olmuş süper

günaydın kızlar....

dün yazamadım...menüm:

sabah:

7-8 zeytin
domates
2 dilim ekmek

öğlen:

yemedim bişey..kahvaltımı geç yapmıştım...sadece nescafe içtim şekersiz...

ara: ince bir dilim kek...

akşam

5 tane ızgara köfte
2 dilim ekmek
domates
turşu(2 tane kornişon)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…