valla 57 falan olduğum hafta ben de kızartma ziyafeti çekmeyi düşünüyorum..
ama şöyle olacak: birgün önceden yapılacak, domates/sarmısak sosuyla bir gece dolaptan bekletilecek ve ben kahvaltıda yiyeceğimbilhassa patlıcan ve biber..bayılırımmmmm
Günaydın kızlar Gülşah dün söylemeyi unuttumDünün ve bugünün mesaj sayımı sende. Dünkü mesaj sayım 23. Beste(eliosee) bugün izinli olacak bana söyledi
*** 8. TAKIM 271. ETAP***
cimcime81: (105.9/105.1/0.8/%0.76)
eloisee: (56.4/56.0/0.4/%0.71)
nazperver: (58.7/56.8/1.9/%3.24)
pinibo: (54.0///) izinli
symrne: (58.9/59.3/-0.4/-0.34) Geçen hafta izinli olan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
umutlayasasen: (67.4/67.0/0.4/%0.59)
yilike: (76.2/75.6/0.6/%%0.79)
zazaa: (94.9/93.0/1.9/%2.00)
8. Takım Ortalaması: % 0.97
Listemiz budur kızlar bu hafta süper gözüküyor dereceye gireceğiz bence
Aşağıdaki tabloyu 9. takımda tesadüfen gördüm. Sonuç listelerini hazırlama sırası sizde demeye gitmişken bir baktım bu tablo çok hoşuma gitti neden bizimde olmasın dedim ve işte buyruunTablo konuşuyor zaten ben yazmıyorum
Eki Görüntüle 500591
Şule gerçekten senin kilo vermene sevindim.Devamını bekliyoruz Naz senin kilonda büyük sürpriz oldu kırmızı yazdım seni hep ama kusura bakma tablo böyle
Şu mesaj olayında kimimizin işi çıktı kimimiz gelemedi bir şeyler oldu işte bu hafta hemen hemen herkes bazı günler 5 mesajın altında kaldı önümüzdeki hafta lütfen buna dikkat edelim. Kuralları uygulamak zorundayım, önce uyarı yaparak ardından izinli yazma ve takımdan çıkarma durumu var. O yüzden lütfen ama lütfen kızlar takımımız çok iyi gidiyor, bunu bozmayalımTakımımız bu hafta 2. oldu Gülşah da bireysel derecelerde 2. oldu
günaydın kızlar....
dün yazamadım...menüm:
sabah:
7-8 zeytin
domates
2 dilim ekmek
öğlen:
yemedim bişey..kahvaltımı geç yapmıştım...sadece nescafe içtim şekersiz...
ara: ince bir dilim kek...
akşam
5 tane ızgara köfte
2 dilim ekmek
domates
turşu(2 tane kornişon)
Ayşe geri döndüüüsüper olmuş süper
bend bayılırım..hele dediğin gibi bi gece beklicek sosunda kahvaltıda yicen....çoook oldu yemeyeli çookkk
kızlarr süper bu kilolar yaw....
tatilden hepinize selamlar kızlar..ben yokken neler olmus neler sayfaları okurken yoruldum inanın..ben yemenin dibine dibine vuruyorum sanırım..erzuruma dönünce veririrm nasılsa diyerekten
annemlerdeyim suanda aksam dügün var ona gidcez..özledim sizlerle vakit gecirmeyi ama nöbetlerimi degil.
herkes kendine iyi beksın az kalorili yemekler diliyorum sizlere..
ayrıca nazcımm kilo tablon süper olmus bu hafta seni cook rahatlattı eminim..devamını bekliyorummmm.
öpüyorum hepinizi..
Pınarcım hoşgeldin..
Bayramda çok yedik ya, birazcık kesince metabolizma tepki verdi, ondandır
ben gidip Jillian yapayım bari...bakalım ilk defa yapıcam kaç dk yapabilicem...bu arada yarın bütün ailemle dışarda kahvaltı edicez...kuzenlerimi çok uzun yıllardır görmüyordum...açık büfe olucak...dua edin de abartmıyım...hoş oğlumun rahat vereceğini sanmıyorum ama :))
sabah: 1 haslanmıs yumurta,2 yesil zeytin,1 tatlı kasığı bal, 1 dilin ekmek
ara: yarım pakt etiform
öğle: 1 tabak makarna, salata 1 bardak ayran
ara: 2 incir
akşam: 1 kase dmates corbası salata
ara:1 bardak tarcnlı süt
sabah: 1 haslanmıs yumurta,2 yesil zeytin,1 tatlı kasığı bal, 1 dilin ekmek
ara: Yarım pakt etiform
öğle: 1 tabak makarna, salata 1 bardak ayran
ara: 2 incir
akşam: 1 kase dmates corbası salata
ara:1 bardak tarcnlı süt
tatilden hepinize selamlar kızlar..ben yokken neler olmus neler sayfaları okurken yoruldum inanın..ben yemenin dibine dibine vuruyorum sanırım..erzuruma dönünce veririrm nasılsa diyerekten :d
annemlerdeyim suanda aksam dügün var ona gidcez..özledim sizlerle vakit gecirmeyi ama nöbetlerimi degil.
Herkes kendine iyi beksın az kalorili yemekler diliyorum sizlere..
Ayrıca nazcımm kilo tablon süper olmus bu hafta seni cook rahatlattı eminim..devamını bekliyorummmm.
öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?