Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bend bayılırım..hele dediğin gibi bi gece beklicek sosunda kahvaltıda yicen....çoook oldu yemeyeli çookkk

Aşağıdaki tabloyu 9. takımda tesadüfen gördüm. Sonuç listelerini hazırlama sırası sizde demeye gitmişken bir baktım bu tablo çok hoşuma gitti neden bizimde olmasın dedim ve işte buyruun Tablo konuşuyor zaten ben yazmıyorum

Şule gerçekten senin kilo vermene sevindim. Devamını bekliyoruz Naz senin kilonda büyük sürpriz oldu kırmızı yazdım seni hep ama kusura bakma tablo böyle
Şu mesaj olayında kimimizin işi çıktı kimimiz gelemedi bir şeyler oldu işte bu hafta hemen hemen herkes bazı günler 5 mesajın altında kaldı önümüzdeki hafta lütfen buna dikkat edelim. Kuralları uygulamak zorundayım, önce uyarı yaparak ardından izinli yazma ve takımdan çıkarma durumu var. O yüzden lütfen ama lütfen kızlar takımımız çok iyi gidiyor, bunu bozmayalım Takımımız bu hafta 2. oldu Gülşah da bireysel derecelerde 2. oldu

Son düzenleme:

kızlarr süper bu kilolar yaw....

tatilden hepinize selamlar kızlar..ben yokken neler olmus neler sayfaları okurken yoruldum inanın..ben yemenin dibine dibine vuruyorum sanırım..erzuruma dönünce veririrm nasılsa diyerekten
annemlerdeyim suanda aksam dügün var ona gidcez..özledim sizlerle vakit gecirmeyi ama nöbetlerimi degil.
herkes kendine iyi beksın az kalorili yemekler diliyorum sizlere..
ayrıca nazcımm kilo tablon süper olmus bu hafta seni cook rahatlattı eminim..devamını bekliyorummmm.
öpüyorum hepinizi..

melikem çok güzel olmuş ellerine sağlık canım...inan bende çok sevindim kilo verdiğim için....hedef koydum kendime önümüzdeki aya kadar 4 kilo hedefim var....inşaallah vericem....

ben gidip Jillian yapayım bari...bakalım ilk defa yapıcam kaç dk yapabilicem...bu arada yarın bütün ailemle dışarda kahvaltı edicez...kuzenlerimi çok uzun yıllardır görmüyordum...açık büfe olucak...dua edin de abartmıyım...hoş oğlumun rahat vereceğini sanmıyorum ama :))

Keşke keki yemeseymişsin..gayet güzelmiş mönün..
turşu vücutta su tutar ama 2 kornişondan bişey olmaz

Bizde seni özledik çabuk geeel bak sonra şişman kalırsın aramızda ağlarsın

Pınarcım hoşgeldin..
Bayramda çok yedik ya, birazcık kesince metabolizma tepki verdi, ondandır

Haklısın valla o bayram neydi öyle yahu

sabah: 1 haslanmıs yumurta,2 yesil zeytin,1 tatlı kasığı bal, 1 dilin ekmek
ara: yarım pakt etiform
öğle: 1 tabak makarna, salata 1 bardak ayran
ara: 2 incir
akşam: 1 kase dmates corbası salata
ara:1 bardak tarcnlı süt

Kaç dk dayanabildin Şulee? Ben kof çıktım 15 dk en ideali benim için. 30 dk denedim geçen gün o gün bugündür sporu bıraktım

Selamkızlar leslieden sonra yeni trend julliiion mu?ya ben hep geriden mi takip ediyorum ne bu nasıl bi spor kızlar netten miindiriyoruz yine leslie gibi?

Melikecimdün uğrayamadımyine ama bu son tatlım inantümgün bavul hazırladım bu sabahta evime geldim yarından itibareb sporuma da başlıycaminşallah bugüntamgün temizlik modundaydım bacaklarımı hiseetmyoruuummm

Kızlaartatile giderken buz dolabımın fişini çekmemiştim,iççerisinde etler vardı elektrikler kasilmiş dolp leeeeeş gibi kokuyo psikolojimbozuldu cif ve klorak banyosu yaptım resmen ama hala kokuyooo napabilirimmm ben şimdi

pınarcım hoşgeldin canıımm:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…