Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

klorak diyince izmirli arkadasm gelio hep aklıma bi bardak süt bırak kokuyu alır ama camasır suyuyla cıkmayan kokuyu alır mı bilmiorm :)

şulecimkek nazar boncuğu olsun:)

klorak diyince izmirli arkadasm gelio hep aklıma bi bardak süt bırak kokuyu alır ama camasır suyuyla cıkmayan kokuyu alır mı bilmiorm :)

HEMEN ŞİMDİ ONU DA DENEYEYİMTATLIM:)DOLABIN İÇİNDA KARBONAÇ,İÇİLMİŞ ÇAY,KAHVE VARDA NETTEEN OKUDUM:dBİDE SÜT KOYAYIMTAM OLSUN:)))İZMİRLİYİMCANIM BENDE BİZDE KLORAK:))

Selamkızlar leslieden sonra yeni trend julliiion mu?ya ben hep geriden mi takip ediyorum ne bu nasıl bi spor kızlar netten miindiriyoruz yine leslie gibi?

jillianın - kendisi biggest loser da antrenördü türkiyedeki yeni bir hayatın orjinalnde-farklı videoları var ama arkadasların bahsettiği 30 day shred olan sanırım 3 levelden olusuyo 10 gün birinci leveli yapıosn sonra level 2 ye geciosun bi on gün sonrada üçe, 30 gün içerisnde inceltyo ısınma güç egzersizleri sonrada esneme var . ben bi on gün yapms sıkılmıstım ama dewam edilirse etkili olur emnm ki yabancı bi sitede yarısmaları yapılırdı 2-3 beden incelen olurdu

Off kalıp yorumyapmayı okadar isterdim kiama sanırım çok detarjan kullandım ve kendimiparaladım biraz uyuyim ben kızlar iyi geceler şimdeden herkesee

kızlar selam,

bugünkü yediklerim:

sabah
1 küçük poğaça (annem gerçekten küçük yapmıştı)
1 dilim diyet etimek
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık

kuşluk
1 şeftali

öğle
1 tabak taze fasülye
5 kaşık yoğurt

ikindi
10 fındık
2 taze kayısı

akşam
6 ızgara köfte
1 YK zeytinyağı+limonla yapılmış bol salata

gece
10 adet kahveli badem taneleri (bu muhteşem birşey, bu da benim kilo verme ödülüm olsun )
1 bardak tarçınlı yağsız süt

kızlar bugün sporum yok
ama sağlam sıvı tükettim.
Yarın eşimin fotoğraf kulübü ile birlikte Isparta'ya gideceğiz fotoğraf çekmek için, orada zaten tüm gün yürüyeceğim için bugün bacağımı yormak istemedim.

boşver klorağı, açık kasede süt koy dolaba, beklet

Saçmasapan menüm
dolap bomboştu marketten aldıklarımla bugünlük idare ettim
tüm gün:
4dilim ekmek
1yumurtalı menemen
peynir
2elma
1armut
2 kaşık çokokrem

6 köfte gözüme cok gözktü ama emnmki kızartma değildir
bu arada bu badem taneleri nasıl çikolata kaplı olanlar gibi mi merak ettm

HEMEN ŞİMDİ ONU DA DENEYEYİMTATLIM:)DOLABIN İÇİNDA KARBONAÇ,İÇİLMİŞ ÇAY,KAHVE VARDA NETTEEN OKUDUM:dBİDE SÜT KOYAYIMTAM OLSUN:)))İZMİRLİYİMCANIM BENDE BİZDE KLORAK:))

vayyy İzmirliler çoğalıyor mu burada
eşim yazık ilk tanıştığımızda bizim dili anlayacağım diye helak olmuştu, ama şimdi asfalyaya kadar herşeyi söktü

Selam kızlar bilgisayarım çöktü Ablamın bilgisayardayım şuan pazartesiye kadar hallelucak inşallah.

Bugünkü menüm

1.öğün yarım tavuk dürüm
2.öğün nesfit 1 kase
3.öğün yarım tavuk dürüm
4.öğün 1 tabak mercimek yemeği
5.öğün 1 bardak süt
6.öğün ton balığı
7.öğün 1 kase çorba
8.öğün musakka - ekmek

musakkayıda cok sewerim yarın yapsam mı acaba ewde kimse sewmdiği için pek pişirlmio bizde

güne dürümle baslamak değişik olms

Gayet hafif sadece hazır köfteler dikkatimi çekti kaptanım çok sağlıksız buluyorum onları ben.

6 köfte gözüme cok gözktü ama emnmki kızartma değildir
bu arada bu badem taneleri nasıl çikolata kaplı olanlar gibi mi merak ettm

Burcucum normalde diyette 5 ızgara köfte de, oğlum köftelerinden birini yemediği için ben yemek zorunda kaldım
bu arada biz her zaman yağsız tavada köfte yaparız, annemden kalan alışkanlık yıllardır yağda kızarmış köfte yemeyiz biz..bir tek annem İzmir Köfte yaptıysa o ayrı, onda patates te köfte de kızarıp fırına öyle veriliyor ne yazık ki..ama onu da yılda bir yapıyor artık zaten..ağır diye..benim evde zaten kızartma pişmez, fritözüm en üst dolapta, kullanmıyorum.

Kahve Dünyası'nın çikolata kaplı badem drajeleri var ya..işte onun kahve kaplısı..bayılıyorum

Çok hafif olmuş menün canım kızartma o kadar önemli değil sonuçta gün boyunca aldığın kalori az

Whow bu kadar yiyecekler bu yazıyı yazıcak gücü nereden buldun canım

Burcu muydu ismin kusura bakma hafızam kötüdürde.

Nazcım geçmiş olsun..
musakkaya bayılırım...kızartma ile yapıldıysa sakat:/

Hahaha Gülşah sende nutella kurbanı olmuşsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…