Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İNsulin hormonu gün boyunca salgılandı galiba vücudunda canım.
Kahvaltıdan sonra tutku (yüksek GI)
Öğlen makarna(yüksek GI)
Akşam makarna(yüksek GI)

Günaydın kızlar dün ki mesaj sayım 12

Yok canım doğru yerdesin kuralları bile okumuşsun kilo vermeye istekli gözüküyorsun Nazcım da sormuş zaten kendini tanıtabilirsin aramıza hoşgeldiiin Hedef kilonu yaz kaydedeceğim

Son düzenleme:
Kızlar dün gece gelemedim erkek arkadaşım moralimi bozdu:85: Sude dük akşam gelememişsin? Burcuu dün ki mesaj sayın yook bugün sayıp yaz hemen

Son düzenleme:
herkese günaydın :)
öncelikle biraz kendimden bahsedeyim adım Güner
28 yaşında 1.60 boyunda ve 62 kiloyum hedefim 3 ayda 55 e düşmek daha önce bu kiloyu gördüğümü hatırlamıyorum hiç yani hep kiloluydum defalarca diyet yaptım ama tek başıma çok da azimli olmadım
bir dönem 68 kiloya kadar çıktım eve aldığım koşu bandı ile 62 ye kadar düştüm şimdi 55e düşmek hedef umarım sizle daha kolay başarırım bugün diyetimin ciddi olarak ilk günü ancak bu hafta menstrüel dönemdeyim kilom gerçeği yansıtmayabilir .

kızlar günaydınnnn

4 Eylül 2012 mesaj sayıları

yilike 12 mesaj
kırmızıojelikız 12 mesaj
nazperver 3 mesaj
galatea 2 mesaj
cimcime81 1 mesaj
zazaa 12 mesaj
symrne 18 mesaj
kristaloid 1 mesaj
eloisee 5 mesaj

Çok bi kilo fazlan yok canım kısa sürede verirsin 7 kilocuğu :)

Tanıştığımıza memnun oldum ben sporumu yapayım iyi günler herkese

Ellerine sağlık Ayşe

Bu arada aklıma geldi kepekli makarna kullanan varmı tadı nasıl ?

ben kullanıyorum, çok seviyorum..
aldente sever misin bilmiyorum (az pişmiş) ama zaten paketin üzerindeki süreyi uygularsan aldente oluyor.
haşladıktan sonra yıkamıyorum ayrı bir yere 3 domates, birkaç diş sarmısak, 1 yemek kaşığı zeytinyağı (riviera) ve sevdiğim baharatları ekleyip birazpişiriyorum, sonra üzerine makarnayı ilave edip karıştırıyorum..
yağsız salata ile birlikte muhteşem oluyor

eğer düzgün ve dengeli bir diyet yapıp hergün 1 saat yürürsen 3 aydan daha kısa sürede 55'e düşersin
bu arada aramıza hoşgeldin, benim adım Ayşe
istediğin hedefe bu grupta ulaşmanı diliyorum

kızlar bu arada bugün Taylan Kümeli'nin bir yazısını okudum: 1 taze kayısı=2 kuru kayısı imiş..
yiyin gari..çok ta severim
bu arada kuru erik te en güzel atıştırmalıklardan biri..

Bu arada aklıma geldi kepekli makarna kullanan varmı tadı nasıl ?

ben ben kepekli bide üstüne sebzeli olanlar var domates ıspanak falan ben cok seviyorum tabi evde kendi fettucinisini kendi yapan biri için o kadar lezzetli sayılmazlar ama renkli görüntü göz doyuruyo

Son düzenleme:

hosgeldinnnnnn
aynı boydayız kendine kilolu deme bizim boyumuz için ideal kilo ağırlığı 52-63 arası zaten sen kilo vermesen bile iyice sıkılasrısan aynı kiloda 55 gibi görünebilirsin bence mutlaka kardiyonun yanı sıra güç egzersizi ve en önemlisi esneklik çalısmalısın plates gibi

Tamam kilonu kaydettim cuma günü tartıl yinede bir daha ki cumaya listeye gireceksin ya zaten sorun değil. İnşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsın.

karnım şişmeye basladı geliyorum diyor bende regl olmadan önceki iki gün cok asırı iştah oluyo reglim basladığı adan itibaren hiç bi sey yemek istemiorum bi garip

Bazen ben de öyle oluyorum adet olduğum gibi iştah kapanıyor. Çikolata falan fazla tatlı gelmeye başlıyor.

Eki Görüntüle 503582

aynı miktarda yağ ve kas görüntüsü

Neredeyse 3 katı Bıngıl bıngıl yağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…