selam kızlar bugün biraz geciktim hemen menümü paylaşayım..
sabah kahvaltıdan önce bir bardak su
sabah : 2 dilim kızarmış ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm 2 zeytin ve şekersiz çay
ara : 2 tane tutku bisküvi
öğlen : 2 kepçe salçalı makarna 2 kaşık yoğurt ve acılı sirkeli biber
ara : 4-5 dilim karpuz
1 şeftali
akşam : 2 parça fırında pişmiş soslu tavuk incik, 2 kaşık salçalı makarna ve 1 küçük biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve sirkeli biber
bol su ve 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
merhaba melike umarım doğru yere yazıyorumdur
gamze için yazdığın kuralları okudum bir sıkıntı olmazsa uyabileceğimi düşünüyorum
yeni üyeler buraya mı yazıyor yoksa deneme için başka bir alan var mı bilmiyorum
kendinize iyi bakın grş
herkese günaydın :)
öncelikle biraz kendimden bahsedeyim adım Güner
28 yaşında 1.60 boyunda ve 62 kiloyum hedefim 3 ayda 55 e düşmek daha önce bu kiloyu gördüğümü hatırlamıyorum hiç yani hep kiloluydum defalarca diyet yaptım ama tek başıma çok da azimli olmadım
bir dönem 68 kiloya kadar çıktım eve aldığım koşu bandı ile 62 ye kadar düştüm şimdi 55e düşmek hedef umarım sizle daha kolay başarırım bugün diyetimin ciddi olarak ilk günü ancak bu hafta menstrüel dönemdeyim kilom gerçeği yansıtmayabilir .
kızlar günaydınnnn
4 Eylül 2012 mesaj sayıları
yilike 12 mesaj
kırmızıojelikız 12 mesaj
nazperver 3 mesaj
galatea 2 mesaj
cimcime81 1 mesaj
zazaa 12 mesaj
symrne 18 mesaj
kristaloid 1 mesaj
eloisee 5 mesaj
Bu arada aklıma geldi kepekli makarna kullanan varmı tadı nasıl ?
28 yaşında 1.60 boyunda ve 62 kiloyum hedefim 3 ayda 55 e düşmek daha önce bu kiloyu gördüğümü hatırlamıyorum hiç yani hep kiloluydum defalarca diyet yaptım ama tek başıma çok da azimli olmadım
bir dönem 68 kiloya kadar çıktım eve aldığım koşu bandı ile 62 ye kadar düştüm şimdi 55e düşmek hedef umarım sizle daha kolay başarırım bugün diyetimin ciddi olarak ilk günü ancak bu hafta menstrüel dönemdeyim kilom gerçeği yansıtmayabilir .
ben de 1 kg fazla görünüyordum sabah
Bu arada aklıma geldi kepekli makarna kullanan varmı tadı nasıl ?
Kızlar dün gece gelemedim erkek arkadaşım moralimi bozdu:85:Sude dük akşam gelememişsin? Burcuu dün ki mesaj sayın yook bugün sayıp yaz hemen
kızlar bu arada bugün Taylan Kümeli'nin bir yazısını okudum: 1 taze kayısı=2 kuru kayısı imiş..
yiyin gari..çok ta severim
bu arada kuru erik te en güzel atıştırmalıklardan biri..
karnım şişmeye basladı geliyorum diyorbende regl olmadan önceki iki gün cok asırı iştah oluyo reglim basladığı adan itibaren hiç bi sey yemek istemiorum bi garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?