Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar çok teşekkür ederim herkes birşeyler yazmış yazdıklarıma
burdaki destekçilerimizle hepimiz en kısa zamanda hedefimize ulaşabiliriz buna inanıyorum
62 kiloyum çok kilom olmasa da göbeğimde fazla yoğunlaştığı için problem inşallah onu da mekik çekerek eriticem :)

sen bilirsin canım söz veremiyorum...

Dün yazamadım inşallah şimdi okursun Gülşah. Herkesin mesaj sayılarını, menülerini vs. takip etmek zorundayım. Bildirimine devam edersin diyeceğim ama sadece cuma günü bildirim yapanları liste dışına almam gerekir çünkü bu diğerlerine haksızlık olur, adil olmaya çalışıyorum. O yüzden izinli yazayım sonra dönersin dedim. Paylaşım alanında yazılmış sürekli izinli yazma durumu oluyor bunu azaltmak lazım diye. Ben senin buradan uzak kalmanı istemem, izinli yazmak da istemiyorum şimdi. Günde 5 mesaj yazmaya çalışsan biri kendi menün olsa geriye kaldı 4. Diğer menülere yorum yaparsın yani ne bileyim 5 mesajı tamamlayamaz mısın canım?

Son düzenleme:

Kısa birşey yazayım.Mekik çekmek tartıda kilo vermede hiç ama hiç bir işe yaramaz.Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur.Yani göbeği eritmek için mekik çekeyim basenleri eritmek için bisiklet süreyim manası yoktur.Vücut dengeli olarak yağları eritir.Hiç bir kolu yağlı bir kolu yağsız birini gördünüz mü mesela.

Ama şu vardır sıkılaşma durumu.

Bence kardiyo yap ideal kilona gelince plates ağırlık çalışmaları yap.Normalde bunlar eş zamanlı yapılmalı sarkma olmasın diye ama fazla bi kilon yok o yüzden önce tartıda normal kilona düş.Sonra vücudunu sıkılastır.

Bugünkü menüm

1.öğün - soslu sosis
2.öğün - 6 badem
3.öğün - 1 kase nesfit
4.öğün - bulgur pilavı-yağsız salata
5.öğün - 1 bardak süt
6.öğün - ton balığı
7.öğün - 1 tabak yeşil fasulye

Çok güzel bir menü olmuş Nazcım Ton balığının yağını süzersin zaten ekmeksiz yağlı yenmez. Kahvaltıda ekmek,peynir,çay falan yerim alışkanlık olmuş sade sosis değişik geldibu arada naber :)

Son düzenleme:
Çok güzel bir menü olmuş Nazcım Ton balığının yağını süzersin zaten ekmeksiz yağlı yenmez. Kahvaltıda ekmek,peynir,çay falan yerim alışkanlık olmuş sade sosis değişik geldi

Hiç öğle huylarım yoktur tek besinle kahvaltı edebiliyorum

tamamlarım da kafa bi dünya kedi uyutmuyor gece ev var iş var sevgili var derken yani ne zaman yatıp ne zaman kalktığımı bilmiyorum. kafayı vurup işte uyuyacağım neredeyse

ama denim gündüz msj atam vaktim oluyor ama gündüzde kimse olmuyor...

Melikecim bugün ve yarın mesaj sayıları bende mi tatlım listeyi bulamadım da aklımda5 ve6 eylül kalmış:26:

tatlım hoş geldin aramıza ben sude:)))

Kızlar nasılsınııız??
Sanırım ben duygusal olarak kocaman bi boşluktayım
Istanbula ve ortamıma alışmak çok zor olmadı allaha şükür ama izmirde bıraktıklarım mesafeler uzaklaştıkça bendende uzaklaşıyolar
Yolaaar çok uzaaaaaaaaaaaaaakkkkk

kızlar dün gece gelemedim erkek arkadaşım moralimi bozdu:85: sude dük akşam gelememişsin? Burcuu dün ki mesaj sayın yook bugün sayıp yaz hemen

melikecim bir erkek arkadaş vakkasıda bendeydisinir oldum siniiiiiiiiirrrrrhalada bişey düzelmiş sayılmaz

günerciiim tekrar hoşgeldin çok doğru biyerdesin inan uzun zamandır veremediğim kilolarımı bende güzel grubumuzla verdim paylaşımlar çok güzel ve çok motive edici umarım dilediğin kiloya sağlıklı olarak en kısa zamanda ulaşırsın tatlım

Bestecim benim menüm hakkında hiç yorum yapmıyorsun

canım benim haklısın da okulum evime uzak, okulda da baya işler var iki gündür çok yoruluyorum dikkatli takip edemedim o yüzden yoksa hiç yapmaz olur muyum canım kusuruma bakma olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…