sen bilirsin canım söz veremiyorum...
Bu sabah 3 tane yemiştim. Kuru erikte güzel ama kuru incir favorim
Bazen ben de öyle oluyorum adet olduğum gibi iştah kapanıyor. Çikolata falan fazla tatlı gelmeye başlıyor.
Neredeyse 3 katı Bıngıl bıngıl yağlar
arkadaşlar çok teşekkür ederim herkes birşeyler yazmış yazdıklarıma
burdaki destekçilerimizle hepimiz en kısa zamanda hedefimize ulaşabiliriz buna inanıyorum
62 kiloyum çok kilom olmasa da göbeğimde fazla yoğunlaştığı için problem inşallah onu da mekik çekerek eriticem :)
kuru incir içine ceviz ohh
Bugünkü menüm
1.öğün - soslu sosis
2.öğün - 6 badem
3.öğün - 1 kase nesfit
4.öğün - bulgur pilavı-yağsız salata
5.öğün - 1 bardak süt
6.öğün - ton balığı
7.öğün - 1 tabak yeşil fasulye
Çok güzel bir menü olmuş NazcımTon balığının yağını süzersin zaten ekmeksiz yağlı yenmez. Kahvaltıda ekmek,peynir,çay falan yerim alışkanlık olmuş sade sosis değişik geldi
Dün yazamadım inşallah şimdi okursun Gülşah. Herkesin mesaj sayılarını, menülerini vs. takip etmek zorundayım. Bildirimine devam edersin diyeceğim ama sadece cuma günü bildirim yapanları liste dışına almam gerekir çünkü bu diğerlerine haksızlık olur, adil olmaya çalışıyorum. O yüzden izinli yazayım sonra dönersin dedim. Paylaşım alanında yazılmış sürekli izinli yazma durumu oluyor bunu azaltmak lazım diye. Ben senin buradan uzak kalmanı istemem, izinli yazmak da istemiyorum şimdi. Günde 5 mesaj yazmaya çalışsan biri kendi menün olsa geriye kaldı 4. Diğer menülere yorum yaparsın yani ne bileyim 5 mesajı tamamlayamaz mısın canım?
sağol sudecim evde zencefil olsa onu da denerdim ama yok işte. Kaçıncı sınıfları okutacaksın bu sene?
ben neredeyse her yemeğime pul biber atarım sudecim
Metabolizmayı en az yeşil çay kadar canlandırır, korkma bir zararı yok
merhaba melike umarım doğru yere yazıyorumdur
gamze için yazdığın kuralları okudum bir sıkıntı olmazsa uyabileceğimi düşünüyorum
yeni üyeler buraya mı yazıyor yoksa deneme için başka bir alan var mı bilmiyorum
kendinize iyi bakın grş
kızlar dün gece gelemedim erkek arkadaşım moralimi bozdu:85:sude dük akşam gelememişsin? Burcuu dün ki mesaj sayın yook bugün sayıp yaz hemen
herkese günaydın :)
öncelikle biraz kendimden bahsedeyim adım güner
28 yaşında 1.60 boyunda ve 62 kiloyum hedefim 3 ayda 55 e düşmek daha önce bu kiloyu gördüğümü hatırlamıyorum hiç yani hep kiloluydum defalarca diyet yaptım ama tek başıma çok da azimli olmadım
bir dönem 68 kiloya kadar çıktım eve aldığım koşu bandı ile 62 ye kadar düştüm şimdi 55e düşmek hedef umarım sizle daha kolay başarırım bugün diyetimin ciddi olarak ilk günü ancak bu hafta menstrüel dönemdeyim kilom gerçeği yansıtmayabilir .
Bestecim benim menüm hakkında hiç yorum yapmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?