Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayşecim sanırım bugünkü akşam yemeğim kepekli makarna olucak

kızlar canmsıkkınbiraz bugün
ASLINDA DOLABIN YANINA YATAR BAYILINCAYA KADAR YERDİMAMA BİŞEY GEÇMEDİ BUGÜNBOĞAZIMDANDOĞRU DÜZGÜN
MENÜM:
SABAH:
1DİLİM KEPEKLİ EKMEK
BİR DİLİM PEYNİR
DOMATES
SALATALIK
BOL MAYDONOZ
ÖĞLE:
2DİLİMKAVUN
1ELMA
1SÜTLÜ ŞEKERSZ NESKAFE
AKŞAM:
1ERİK
YOĞURT YADA 1 ELMA DAHA YİYEBİLİRİMAM ŞİMDİ CANIM İSTEİYO

evet kesinlikle Naz'a katılıyorum.
diyetisyene giderken 4-5 kiloya düşene kadar bana pilates yaptırmadı, sadece hergün yürüttü. Sonra olay yürüyüş+pilatese döndü...tamamen sıkılaşma amaçlı..
söylediği herşeyi yaptım, sağolsun hiç gıdım sarkmadım..şanslı olduğumu söyleyebilirim, çünkü hiç doğum yapmış geleneksel Türk kadınına benzemiyorum
bu ay Ebru Şallı Beyaz TV'de yeniden başlıyormuş kızlar, evde pilates yapmak isteyenlere duyurulur.

Sudecim sanki biraz az mı olmuş..
aslında şu ara öyle vahim vaziyetteyim ki, keşke ben de böyle yiyebilsem..
neden canın sıkıldı bilmiyorum ama anlatmak istersen seni dinleriz

Sudecim bu mesajı yeni görüyorum, sanırım canını sıkan bu konu..
Benim çok yakın bir dostum da İzmir'den İstanbul'a taşındı. İlk zamanlar sıkıntılıydı, sürekli ağlayıp İzmir'e geri dönmek istiyordu ama şimdi çok alıştı İstanbul'a..
Bıraktıklarına gelince..evet, bu durumu ben de yaşadım..bazılarıyla bağlantım tamamen koptu, bazılarıyla hala görüşüyorum..tabii hiçbirşey eskisi gibi olmuyor, tüm hayatım Antalya'da kurulu çünkü..
Eğer sözkonusu olan sevgilin ise, zamana bırak..olmuyorsa zaten olmuyordur (böyle konuşmak kolay biliyorum ama hayatta bazı şeyleri zorlamak bizi yormaktan başka bir işe yaramaz)
Ve sana tavsiyem, eğer artık İstanbul'da yaşayacaksan, İzmir'i geride bırak, orası sadece yazlık tatil yerin olsun...yoksa sürekli aklın İzmir'de, mutsuz olursun..
Sevgiler

Naz şu şarküteri işiyle vedalaşsan...onun yerine peynir yesen..
onun dışıdakiler gayet güzel bence..afiyet olsun

menümle geldim

sabah: 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin domates salatalık maydanoz 1 bardak süt
ara:6-7 tane badem
öğlen : 1 tabak arpa sehriye çorbası 2 kasık yoğurt
ara: yrım salkım cekirdeksiz üzüm
akşam: yarım tavuk gögsü 2 bardak ayran
ara: 1 soda

spor yok 2lt de su

ilk menüm

Kahvaltı: beyaz peynir(1 kibrit kutusu),1 dilim ekmek ,salata 2 bardak açık çay ,yarım paket ikisi bir arada
Ara:1 armut
Öğle:1 kepçe tarhana çorbası,1 tabak fasülye yemeği salata,1 dilim ekmek
Ara:1 salkım üzüm
Akşam:5 adet incir
Kuru incir de güzel ama tazesine doyum olmuyor yedikçe yemek geliyor tabi bi de kalorisi olmasa 
75 mekik
2lt su

bana yediklerin az gibi geldi öğle ve akşam ekmek yok
ama sen doyduysan protein ağırlıklı bir diyet sağlıksız görünmüyor :)

aksam cok hafif olmus bide fasulye kuru değilse protein miktarı az gibi i

Saatler pek uyuşmuyor haklısın geçmişe gidip okuyabilirsin.

melikem mini mini birlerim büyüdü bu sene 2. Sınıf oldular:))

Aneeemm ne güzel ya

Melikecim bugün ve yarın mesaj sayıları bende mi tatlım listeyi bulamadım da aklımda5 ve6 eylül kalmış:26:

Evet canım sıra sendeymiş

melikecim bir erkek arkadaş vakkasıda bendeydisinir oldum siniiiiiiiiirrrrrhalada bişey düzelmiş sayılmaz

Al benden de o kadar düzelmedik bizde bu arada kaçak nerelerdeydin 2 gündür

Son düzenleme:
selam kızlar bugünkü menüm :

kahvaltıdan önce 1 bardak su

sabah : 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine az krem peynir ve salça sürdüm kalan kısmına da az nutella yanında 2 zeytiin ve şekersiz çay

ara : 2 kakaolu rondo 2 haylayf 1 bardak şekersiz çay

öğlen : 1,5 kepçe kadar salçalı makarna 2 kaşık yoğurt biraz acılı sirkeli biber

ara : 4-5 dilim karpuz 1 mürdüm eriği

akşam : 1 tabak taze fasülye az sirkeli biber bol yeşillikli salata ve 3-4 kaşık salçalı makarna

bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…