- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
ben kullanıyorum, çok seviyorum..
Aldente sever misin bilmiyorum (az pişmiş) ama zaten paketin üzerindeki süreyi uygularsan aldente oluyor.
Haşladıktan sonra yıkamıyorum ayrı bir yere 3 domates, birkaç diş sarmısak, 1 yemek kaşığı zeytinyağı (riviera) ve sevdiğim baharatları ekleyip birazpişiriyorum, sonra üzerine makarnayı ilave edip karıştırıyorum..
Yağsız salata ile birlikte muhteşem oluyor
kuru incir içine ceviz ohh
karnım şişmeye basladı geliyorum diyorbende regl olmadan önceki iki gün cok asırı iştah oluyo reglim basladığı adan itibaren hiç bi sey yemek istemiorum bi garip
Kısa birşey yazayım.Mekik çekmek tartıda kilo vermede hiç ama hiç bir işe yaramaz.Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur.Yani göbeği eritmek için mekik çekeyim basenleri eritmek için bisiklet süreyim manası yoktur.Vücut dengeli olarak yağları eritir.Hiç bir kolu yağlı bir kolu yağsız birini gördünüz mü mesela.
Ama şu vardır sıkılaşma durumu.
Bence kardiyo yap ideal kilona gelince plates ağırlık çalışmaları yap.Normalde bunlar eş zamanlı yapılmalı sarkma olmasın diye ama fazla bi kilon yok o yüzden önce tartıda normal kilona düş.Sonra vücudunu sıkılastır.
kızlar canmsıkkınbiraz bugün
ASLINDA DOLABIN YANINA YATAR BAYILINCAYA KADAR YERDİMAMA BİŞEY GEÇMEDİ BUGÜNBOĞAZIMDANDOĞRU DÜZGÜN
MENÜM:
SABAH:
1DİLİM KEPEKLİ EKMEK
BİR DİLİM PEYNİR
DOMATES
SALATALIK
BOL MAYDONOZ
ÖĞLE:
2DİLİMKAVUN
1ELMA
1SÜTLÜ ŞEKERSZ NESKAFE
AKŞAM:
1ERİK
YOĞURT YADA 1 ELMA DAHA YİYEBİLİRİMAM ŞİMDİ CANIM İSTEİYO
ayşecim sanırım bugünkü akşam yemeğim kepekli makarna olucak
Kızlar nasılsınııız??
Sanırım ben duygusal olarak kocaman bi boşluktayım
Istanbula ve ortamıma alışmak çok zor olmadı allaha şükür ama izmirde bıraktıklarım mesafeler uzaklaştıkça bendende uzaklaşıyolar
Yolaaar çok uzaaaaaaaaaaaaaakkkkk
Bugünkü menüm
1.öğün - soslu sosis
2.öğün - 6 badem
3.öğün - 1 kase nesfit
4.öğün - bulgur pilavı-yağsız salata
5.öğün - 1 bardak süt
6.öğün - ton balığı
7.öğün - 1 tabak yeşil fasulye
ufs ayşecim ben abarttım birazcık sanırım midemde yanmalar başladıbi süre yeşil çay içicem bol bol yine bibere ara
menümle geldim
sabah: 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin domates salatalık maydanoz 1 bardak süt
ara:6-7 tane badem
öğlen : 1 tabak arpa sehriye çorbası 2 kasık yoğurt
ara: yrım salkım cekirdeksiz üzüm
akşam: yarım tavuk gögsü 2 bardak ayran
ara: 1 soda
spor yok 2lt de su
ilk menüm
Kahvaltı: beyaz peynir(1 kibrit kutusu),1 dilim ekmek ,salata 2 bardak açık çay ,yarım paket ikisi bir arada
Ara:1 armut
Öğle:1 kepçe tarhana çorbası,1 tabak fasülye yemeği salata,1 dilim ekmek
Ara:1 salkım üzüm
Akşam:5 adet incir
Kuru incir de güzel ama tazesine doyum olmuyor yedikçe yemek geliyor tabi bi de kalorisi olmasa 
75 mekik
2lt su
bana yediklerin az gibi geldi öğle ve akşam ekmek yok
ama sen doyduysan protein ağırlıklı bir diyet sağlıksız görünmüyor :)
Nasılsın Melikem
tamamlarım da kafa bi dünyakedi uyutmuyor gece ev var iş var sevgili var derken yani ne zaman yatıp ne zaman kalktığımı bilmiyorum. kafayı vurup işte uyuyacağım neredeyse
ama denim gündüz msj atam vaktim oluyor ama gündüzde kimse olmuyor...
melikem mini mini birlerim büyüdü bu sene 2. Sınıf oldular:))
Melikecim bugün ve yarın mesaj sayıları bende mi tatlım listeyi bulamadım da aklımda5 ve6 eylül kalmış:26:
melikecim bir erkek arkadaş vakkasıda bendeydisinir oldum siniiiiiiiiirrrrr halada bişey düzelmiş sayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?