menümle geldim
sabah: 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin domates salatalık maydanoz 1 bardak süt
ara:6-7 tane badem
öğlen : 1 tabak arpa sehriye çorbası 2 kasık yoğurt
ara: yrım salkım cekirdeksiz üzüm
akşam: yarım tavuk gögsü 2 bardak ayran
ara: 1 soda
spor yok 2lt de su
selam kızlar bugünkü menüm :
kahvaltıdan önce 1 bardak su
sabah : 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine az krem peynir ve salça sürdüm kalan kısmına da az nutella yanında 2 zeytiin ve şekersiz çay
ara : 2 kakaolu rondo 2 haylayf 1 bardak şekersiz çay
öğlen : 1,5 kepçe kadar salçalı makarna 2 kaşık yoğurt biraz acılı sirkeli biber
ara : 4-5 dilim karpuz 1 mürdüm eriği
akşam : 1 tabak taze fasülye az sirkeli biber bol yeşillikli salata ve 3-4 kaşık salçalı makarna
bol su
Menüm
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3-4 tane kızarmış patates (canım çekti), 3 zeytin,şekersiz çay
öğle: peynirli domatesli sandviç
ara: 2 ceviz,1 salatalık
ara:yarım armut
akşam: 1.5 kepçe mercimek çorbası, yumurtalı bamya, yoğurt, 2 dilim ruşeymli ekmek(denemek için aldım güzelmiş)
2 kupa yeşil çay içtim sporumu yapmaya gidiyorum dönünce menülere yorum yapacağım
kızlar canmsıkkınbiraz bugün
ASLINDA DOLABIN YANINA YATAR BAYILINCAYA KADAR YERDİMAMA BİŞEY GEÇMEDİ BUGÜNBOĞAZIMDANDOĞRU DÜZGÜN
MENÜM:
SABAH:
1DİLİM KEPEKLİ EKMEK
BİR DİLİM PEYNİR
DOMATES
SALATALIK
BOL MAYDONOZ
ÖĞLE:
2DİLİMKAVUN
1ELMA
1SÜTLÜ ŞEKERSZ NESKAFE
AKŞAM:
1ERİK
YOĞURT YADA 1 ELMA DAHA YİYEBİLİRİMAM ŞİMDİ CANIM İSTEİYO
nutellaaaa
arada bi kendime 1 tatlı kasığının 100 kalori olduğunu hatırlaytrm ahh ahh
sabah 7.30 da kahvaltı ettiğim için benim hiç aklıma gelmedi
Menüm
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3-4 tane kızarmış patates (canım çekti), 3 zeytin,şekersiz çay
akşam: 1.5 kepçe mercimek çorbası, yumurtalı bamya, yoğurt, 2 dilim ruşeymli ekmek(denemek için aldım güzelmiş)
2 kupa yeşil çay içtim sporumu yapmaya gidiyorum dönünce menülere yorum yapacağım
dayanamadığım tek sey olduğu için ewe sokmuyorum yoksa azcık ekmeğin ucuyla kalmam ben yirim
Nazcıııım bayılırııııımolsa da yeseeekk
kızlar canmsıkkınbiraz bugün
ASLINDA DOLABIN YANINA YATAR BAYILINCAYA KADAR YERDİMAMA BİŞEY GEÇMEDİ BUGÜNBOĞAZIMDANDOĞRU DÜZGÜN
MENÜM:
SABAH:
1DİLİM KEPEKLİ EKMEK
BİR DİLİM PEYNİR
DOMATES
SALATALIK
BOL MAYDONOZ
ÖĞLE:
2DİLİMKAVUN
1ELMA
1SÜTLÜ ŞEKERSZ NESKAFE
AKŞAM:
1ERİK
Naz şu şarküteri işiyle vedalaşsan...onun yerine peynir yesen..
onun dışıdakiler gayet güzel bence..afiyet olsun
menümle geldim
sabah: 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin domates salatalık maydanoz 1 bardak süt
ara:6-7 tane badem
öğlen : 1 tabak arpa sehriye çorbası 2 kasık yoğurt
ara: yrım salkım cekirdeksiz üzüm
akşam: yarım tavuk gögsü 2 bardak ayran
ara: 1 soda
spor yok 2lt de su
ilk menüm
Kahvaltı: beyaz peynir(1 kibrit kutusu),1 dilim ekmek ,salata 2 bardak açık çay ,yarım paket ikisi bir arada
Ara:1 armut
Öğle:1 kepçe tarhana çorbası,1 tabak fasülye yemeği salata,1 dilim ekmek
Ara:1 salkım üzüm
Akşam:5 adet incir
Kuru incir de güzel ama tazesine doyum olmuyor yedikçe yemek geliyor tabi bi de kalorisi olmasa 
75 mekik
2lt su
İyiyim canım benim okuldaydım o sıra internete girip çıkıyorum sürekli gene çıktım şimdi gördüm
selam kızlar bugünkü menüm :
sabah : 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine az krem peynir ve salça sürdüm kalan kısmına da az nutella yanında 2 zeytiin ve şekersiz çay
öğlen : 1,5 kepçe kadar salçalı makarna 2 kaşık yoğurt biraz acılı sirkeli biber
akşam : 1 tabak taze fasülye az sirkeli biber bol yeşillikli salata ve 3-4 kaşık salçalı makarna
bol su
Menüm
güne çok güzel başlamışsın ama devamı biraz hafif kalmış yine de seni ayakta tutabilecek proteinlerden alsan iyi olurkızlar canmsıkkınbiraz bugün
MENÜM:
SABAH:
1DİLİM KEPEKLİ EKMEK
BİR DİLİM PEYNİR
DOMATES
SALATALIK
BOL MAYDONOZ
ÖĞLE:
2DİLİMKAVUN
1ELMA
1SÜTLÜ ŞEKERSZ NESKAFE
AKŞAM:
1ERİK
hallayfı 3 dür halley olarak okuyorum sanırım canım tatlı istiyorselam kızlar bugünkü menüm :
bol su
Sudecim sanki biraz az mı olmuş..
aslında şu ara öyle vahim vaziyetteyim ki, keşke ben de böyle yiyebilsem..
neden canın sıkıldı bilmiyorum ama anlatmak istersen seni dinleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?