Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoşgeldin şekerim güzel görünüyor canım afiyet olsun :)

nutellaaaa

arada bi kendime 1 tatlı kasığının 100 kalori olduğunu hatırlaytrm ahh ahh

Menüm
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3-4 tane kızarmış patates (canım çekti), 3 zeytin,şekersiz çay
öğle: peynirli domatesli sandviç
ara: 2 ceviz,1 salatalık
ara:yarım armut
akşam: 1.5 kepçe mercimek çorbası, yumurtalı bamya, yoğurt, 2 dilim ruşeymli ekmek(denemek için aldım güzelmiş)
2 kupa yeşil çay içtim sporumu yapmaya gidiyorum dönünce menülere yorum yapacağım

süper olmus

Sudecim hayırdır niye canın sıkkın umarım kötü bir durum yoktur..menüne baktım da neredeyse hiçbir şey yememişsin canım ya hep meyve yemişsin bari yoğurt ye biraz şimdi..

afiyet olsun kaptan menün gayet güzel ama akşam 1 dilim ekmek yesen daha iyi olurmuş sanki hatta hiç yemeyedebilirdin

Genede bir şeyler yemeye çalış tatlım güçten düşersin Allah korusun

GAyet güzel bir menü afiyet bal şeker olsun

Menün güzelmiş canım meyve yemenede bayıldım

Güzelmiş menün beğendim canım

Çok uzun zamandır patates kızartması yemiyorum acaba nasıl birşeydi

güne çok güzel başlamışsın ama devamı biraz hafif kalmış yine de seni ayakta tutabilecek proteinlerden alsan iyi olur
canını sıkan birşey varsa da zamanla hepsi geçiyor çok üzme kendini.

hallayfı 3 dür halley olarak okuyorum sanırım canım tatlı istiyor
senin menü çok güzel canım :)aralarda küçük tatlılar şart sonrasında abartmamak için :)

Sudecim sanki biraz az mı olmuş..
aslında şu ara öyle vahim vaziyetteyim ki, keşke ben de böyle yiyebilsem..
neden canın sıkıldı bilmiyorum ama anlatmak istersen seni dinleriz

Ayşeciiim inan bana depresyon durumlarında bende yediğimin üç katını falan yiyorum ama bugün bi canım istemedi:=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…