Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok sağlıklı çok güzel bir menü olmuş tatlım

canım sadece birgün uğrayamadım sevgilimle ayrılma aşamasındayız daüzülmelimiyim bilmiyorum bile beynimallakbullak

Aneeemm ne güzel ya

Evet canım sıra sendeymiş

Al benden de o kadar düzelmedik bizde bu arada kaçak nerelerdeydin 2 gündür

ruşeymliekmek bende geçengün markette görmüştü de almaya cesaret edemedim melikecim:44:
yumurtalı bamya ilk kez duyuyorum:44:
genel olarak menün bence güzel tatlım arada patatesde yiycez tabi ya abartmamak şartıyla okadar

Sudecim hayırdır niye canın sıkkın umarım kötü bir durum yoktur..menüne baktım da neredeyse hiçbir şey yememişsin canım ya hep meyve yemişsin bari yoğurt ye biraz şimdi..

bugünlük böyle olsun tatlımyayok canım ya daha doğrusu varmı yokmu beynim karışık ist.agelince erkek arkadaşımla sorun yaşadınsanırım biticek bilemiyorum üzülmelimiyim zaten üç-dört aylık bi ilşki yollar çok uzak ve sanırım gereklizamanı ayıramıyoruz birbirimize sonumuz hayır olsun

Ayşecim ben İstanbula geçen yıl geldimAllaha şükürler olsun ki çoook da güzel bir yıl geçirdim koşuşturması yoğunluğu derken aldı götürdü bu şehirbeni İzmire gittiğimde herkesten çok olumlu tepkiler aldımkendimi geliştirdim ruhen bedenen çoook daha farklı gittim İzmire ama üç-dört ay önce erkek arkadaşımla tanıştıım izimirde oturuyor zaten İzmirde bile kopukluklarımız vardı şimdide ben İstabula gelince tamamyıla kopuyoruz sanırımbilemiyorumüzülmelimiyim ne yapmalıyım sanırım biz bayanlar çok çabuk alışıyoruz aslında erkek arkadaşımda sevgiden çok alışkanlık yaptı sanırım tatlım ama yapıcak çok dabişey yok hayırlısı en hayırlısı ne ise onudiliyorum Rabbimden
buarada hepinize çok teşekkür ederim burası sayesinde en azından kafamı meşkul ediyorum çok fzla düşünmüyorumbeni dinleyip destekolduğunuz içinçok teşekkürler kızlar

Ayşecim ben İstanbula geçen yıl geldimAllaha şükürler olsun ki çoook da güzel bir yıl geçirdim koşuşturması yoğunluğu derken aldı götürdü bu şehirbeni İzmire gittiğimde herkesten çok olumlu tepkiler aldımkendimi geliştirdim ruhen bedenen çoook daha farklı gittim İzmire ama üç-dört ay önce erkek arkadaşımla tanıştıım izimirde oturuyor zaten İzmirde bile kopukluklarımız vardı şimdide ben İstabula gelince tamamyıla kopuyoruz sanırımbilemiyorumüzülmelimiyim ne yapmalıyım sanırım biz bayanlar çok çabuk alışıyoruz aslında erkek arkadaşımda sevgiden çok alışkanlık yaptı sanırım tatlım ama yapıcak çok dabişey yok hayırlısı en hayırlısı ne ise onudiliyorum Rabbimden
buarada hepinize çok teşekkür ederim burası sayesinde en azından kafamı meşkul ediyorum çok fzla düşünmüyorumbeni dinleyip destekolduğunuz içinçok teşekkürler kızlar

Nazcım 45 dakika leslie yaptım lütfen kayıtlara geçer misin Hiç güzel değildi kızartma ıyy yağlı yağlı hamburgerle ikisi nasıl giderdi acaba Vay be aylar olmuş yemeyeli yaşasın kk

Afiyet olsun süper olmuş canım sporu eklersen nazarlık olacak

İlk gününden süper olmuş İncir en sevdiğim meyve yalnız muz-incir-üzüm kalorisi en yüksek meyvelerden canım aklında olsun

Bestem menün gayet iyi spor yakışırdı bu menüye

canım sadece birgün uğrayamadım sevgilimle ayrılma aşamasındayız daüzülmelimiyim bilmiyorum bile beynimallakbullak

Sudem seni o kadar çok iyi anlıyorum ki biz de ayrılıp ayrılmamak arasında gidiyoruz bu aralar ama hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum. Sürekli üzülmektense bir seferde koparıp atmak bazen daha iyi olabilir.Bakarsın ayrılmazsınız zor bir sınavdan geçiyorsunuzdur. Ne bileyim sadece sabırla bekle canım

Tadı güzel ben sevdim ama ablam sevmedi :44: Yumurtalı bamyayı 2. kez deniyoruz fena olmuyor değişiklik oluyor hem. Birde bamyayı biber gibi kızartıp üzerine ya yoğurt ya da domates sosu gezdiriyorlar. Domateslisini denedik ama ben yumurtalıyı sevdim.

akşamki incirler biraz fazla olmuş sadece canım ama dediğin gibi tazesi cook güzel..

canım tam anlamıyla harika bir menü olmuş bulgur pilavı salata fasülye hepsi çok sağlıklı şeyler, sosis biraz zararlı tabi ama sabah yemiş olman da iyi daha çabuk yakmışsındır..

Bestem menün gayet iyi spor yakışırdı bu menüye [/QUOTE]

yakıştı yakıştı yaptım ki zaten

Sudecim, durumunu anlıyorum ama Ayşenin dediği gibi eğer olmayacak bir hale geldiyse zorlama kendini üzme, her şeyde bir hayır vardır ve Allahtan hayırlısını iste canım...tabi alışkanlık olur kolay değil..biz her zaman yanındayız canım ne zaman paylaşmak istersen ve umarım senin ve onun için hayırlısı ne ise o olur..

Gülercim, aramıza hoşgeldin umarım en kısa sürede ideal kilona ulaşırsın ben Beste Melikenin yardımcısı oluyorum =) onun dışında 24 yaşındayım 56 kilodayım ve ingilizce öğretmeni olarak görev yapıyorum..

canım akşam keşke güzel bir sebze yemeği yeseydin..yanında da bir kase yoğurt..ne güzel olurdu..
incirin tazesi kurusundan daha kalorili, bilgin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…