Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bestecim hayırdır, sen de mi reglsin, haylayflar, rondolar havada uçuşmuş
ben de farklı durumda değilim de..

o kadar kızartmadan birşey olmaz..
geri kalan güzel olmuş..
afiyet olsun.
nasıl oldun bu arada Melikecim, iyi oldun mu biraz..

Seviyorum ama napıyım

acaba benim gibi bolca yiyip miden bulansa da bıksan mı ki...
ben hayatta almam eve, sadece arada sucuk, o da kışın, yazın yemem..
çok tuzlu onlar Nazcım, yağından falan bahsetmiyorum bile..kilo versen de su tutar tuzlu şeyler..yazı düşün, bikinileri düşün..

Bestecim hayırdır, sen de mi reglsin, haylayflar, rondolar havada uçuşmuş
ben de farklı durumda değilim de..

canım henüz olmadım ama yaklaşıyor, o bisküvilere gelince de ben almıyorum onları saolsun müdür yardımcımız alıp geliyo yanına çay koyuyolar uzaktan eğitim izlerken yiyoruz, sabah cok erken kahvaltı edip uzun bir yol gittikten sonra o sıra zaten çok acıkmış oluyorum ve o yediklerimi yakıyorum

hımm doğru tahmin etmişim demek ki..
canım bak, zaten İzmir'de de kopukluklarınız varsa, oluruna bırak..zaten hep su akıp yolunu buluyor, inan bana..
ben 7 yıl önce bu şehire geldiğimde gözüm yaşlı gelmiştim..eski erkek arkadaşımla kötü bir ayrılık yaşadım, çok sıkıntılı günler geçirdim..Antalya'dan bir süre nefret ettim, şansa bak ki eşimle burada tanıştım..
ben bu tip şeylerden bahsetmem (siz kardeşlerim sayılırsınız, önünüzde başka seçenekler, fırsatlar, kaderler olduğunu bilin diye söylemek istiyorum)ama şu an eşimle 5,5 yıldır harika giden bir evliliğim var. İnanmayacaksınız ama biz bu 5,5 yılda bir kere bile birbirimizi kırmadık, kavga etmedik...çevremizde herkes ilişkimize gıpta eder. Benim her konuda en büyük destekçimdir, beraber seyahat ederiz, beraber hayal kurarız, beraber konsere gideriz, maç izleriz, birbirimizin zevklerine saygı gösterip tahammül ederiz..
biri bana deseydi ki "Ayşe hiç üzülme, Antalya'ya gidince böyle böyle biri İstanbul'dan gelecek, birbirinizin hayatı, dayanağı olacaksınız", gülerdim..
o yüzden herşeyi oluruna bırak..belki başka bir yerde, başka biri bekliyordur seni..hakkında hep hayırlısını dile..

çok konuştum, kusura bakmayın..

kızlar mönüm

sabah
1 dilim keten tohumlu ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık

kuşluk
1 kuru incir
2 kuru kayısı
3 ceviz

öğlen
2 kabak dolması
1 köfte
1 dilim ekmek
5 kaşık yoğurt

ikindi
3 dilim madlen çikolata
şekersiz türk kahvesi

akşam
Tavuklu patates fırında (1 baget+2 patates) (kızartmadan pişirilmiş)
2 kaşık dolusu pirinç pilavı
yağsız salata

gece
3 top dondurma

kızlar yarın da misafir var, nasıl yapacağım bilmiyorum..
bu hafta regl beni mahvetti zaten..
sanırım haftaya şu detoksu yapmak zorunda kalacağım..hem vücudumdan ödem atarım..

Mesaj sayımı yarın bildiricem şuan çok zor geliyor saymak iyi geceler

5 inde yediklerimi düşünim

sabah 1 sade poça
2-3 tane tuzlu kurabiye ufak pastane işi
akşama doğru ekmek kemirdim avuç içi kdr

4 ünde yediklerim

4 ünde çok fenaydım

2 tane otlu peynirli poça
öğlen iş yerine misafirler tabi kuru pastalar bolca :)
akşamda ekmek arası peynir bi parça

4 ünde yediklerim

4 ünde çok fenaydım

hem 4 hem 5 inde fazla hamurişi olmuş hedefe yaklaştıkça motivasyonunu kaybetme sakın yoksa hedeften uzaklaşmakta var işin ucunda

4 ünde yediklerim

4 ünde çok fenaydım

5 inde yediklerimi düşünim

sabah 1 sade poça
2-3 tane tuzlu kurabiye ufak pastane işi
akşama doğru ekmek kemirdim avuç içi kdr

Dişlerine alışmaya başladın galiba canım hiç yiyemiyordun bugün çorba içmeye çalış bari. Az yediğin için yine kilo vereceksindir ama sağlıklı olmaz geri alırsın .Proteini bir tek peynirden almışsın. Biraz daha sağlıklı beslenmeye çalış ki geri alma Bugün 4 mesaj yazmışsın 1 tane daha yazabilirsin hadi Gülşah

Sanırım o krizler yavaş yavaş gidiyor

o kadar kızartmadan birşey olmaz..
geri kalan güzel olmuş..
afiyet olsun.
nasıl oldun bu arada Melikecim, iyi oldun mu biraz..

Çok iyiyim Ayşe tamamen düzeldim hiç kullanmadım ıhlamurlar işe yaradı sağol

Son düzenleme:
Eskiye daldım kaldım öyle günaydıııın kızlar bugün çok sevinçliyim okula gitmeyeceğim Ama güne gideceğim :18: öyle altın günü değil nerdee hepimiz öğrenciyiz kuzinler toplancaz Yarın cuma yarın cuma diye içimden tekrar edersem yemem belki :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…