Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla canım ilk sızısı gitti çıkartınca lastiği yiyiyorum ama işte zırt pırt çıkartamıyorum uğraş hep
yavru kedi de biraz daha alıştı salıyom oynuyo kendi kendine çok uğraştırmıyor gibi :) ama kaç gündür metabolzmam naz gb hızlansın diye yemeğe yüklenmiştim 58 i gördüm sonra yerken 57,5 a düştü yarın bakalım kg almış olurum 56,8 den yüksek çıkarım gibi ama kalan kg yu daha yavaş veririm diye düşünüyorum.

Afiyet olsun Ayşe güzel bir menü :) tavukların derisini alıyormusun

4 ünde yediklerim

4 ünde çok fenaydım

2 tane otlu peynirli poça
öğlen iş yerine misafirler tabi kuru pastalar bolca :)
akşamda ekmek arası peynir bi parça

Gülşahhh poğaça yok kod adı simit lütfen duyarlı olalım bazıları şuan poğaça için ölebilicek durumda

Yeme canım yeme kuzenlerinde destek çıksın sana =D

Melikem nasılsın aşağıda görüyorum seni ama kesin bilgisayarın başında değilsindir

kızlar yarın da misafir var, nasıl yapacağım bilmiyorum..
bu hafta regl beni mahvetti zaten..
sanırım haftaya şu detoksu yapmak zorunda kalacağım..hem vücudumdan ödem atarım..

bece bu menüde abartlı bişey yok daha yeni detox yapmıstın diye hatrlıyrm bence gerek kalmıcak

Gülşahhh poğaça yok kod adı simit lütfen duyarlı olalım bazıları şuan poğaça için ölebilicek durumda

simitte ölünesi gibi susamlı bide o daha çok kg aldırmaz mı. ben midemi yakmayan ev poçası gb bişi alıyorum burda malzemesi güvenilir olan bi yerde. öyle çok yağlı mide yakan pastane poçası yiyom sayılmaz. sanmıyom çok şişirmiyordur beni...

Simiti fazla sevmem poğaçaya bayılırım O yüzden lütfen kod adını kullanalım poğaça değil simit

5 Eylül mesaj sayıları...

Yilike21
Zaza17
Eloisse16
Smyrne 16
umutlayasasen16
Kırmızı ojeli kız 11
Kristaloid 9
Nazperver 1

tatlım menün genel olarak çok güzel ama tek gözüme takılan dondurma ve çikolata ikilisi olmuş keşke tek bir tanesini tercih etseydin

sabah:3 kasık yulaf kepeği 1 kase süt 3 kuru kayısı
ara: yarım elma 2 badem
öğlen: yarım tavuk göğsü yarım lavas
ara:1 fincan sekersiz sütlü kahve
aksam: 1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası yarım lavas
ara:1 soda

su:2,5 litre spor yine yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…