Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menün çok güzel olmuş tatlım hafif ve sağlıklı sporu da eklersen ivme kazanırsın yalnız ben kahvaltıda o kadar alışmışım ki zeytin peynir salata falan yemeye tuhaf geliyor bu kahvaltılar

poğaça ve masum bir dilim börek umduğumuzdan çok daha kalorili inan bana
simitse onların yanında çok masum hem mideni ağrıtan muhtemelen yağ değil ama maya diye düşünüyorum

menün çok güzel protein sebze meyve herşey var
ama miktarları benim için biraz az umarım ben de bu kadar az yiyerek doyabilecek hale gelirim :)

Selamlar kızlar bu gün bir kaçamak yaptım

1.öğün - nesfit 1 kase
2.öğün - 100 gram fındık ezmesi ( kaşık kaşık daldım kendimden geçmişim kavonozun 3 de birini yedim 600 kcal )
3.öğün - bulgur pilavı-yoğurt
4.öğün - 1 tane muz
5.öğün - Tavuk sote - 1 bardak meyve suyu
6.öğün - Tavuk sote - yoğurt
7.öğün - 1 bardak süt

Günercim meraba sen de burdaymışsın :) Nasılsın, ben takımın yardımcı kaptanı Beste aramıza hoşgeldin tatlım

biraz öyle olmuş kuzum ama bugün kaçamak yapan yalnız sen değilsin malesef ben de varım muz ve fındık ezmesi dışında güzel ama

Günercim meraba sen de burdaymışsın :) Nasılsın, ben takımın yardımcı kaptanı Beste aramıza hoşgeldin tatlım

hoşbuldum Bestecim , 2 gündür diyetteyim ama umduğumdan iyi gidiyor ders çalışrıken zorlanıyorum devamlı birşey yemek istiyor canım bir de spor için pek birşey yapamıyorum ama biraz zaman geçsin yürüyüşe de çıkıcam :)

5 gün sonra tartıldığında 2 kilo üstü vereceksin büyük olasılıkla Güner.O zaman iyice motive olursun zaten fazla bi kilon yok.

bugünkü menüm ,
kahvaltı: süt kesiğine yumurta ,1 dilim ekmek ,şekersiz çay,yarım pk 2 si bir arada
ara:1 armut
öğle:1 kase çorba ,mantar kavurması ,1 dilim ekmek
ara:5 bisküvi şekersiz çay
akşam :yoğurt ,1 tabak fasülye yemeği annemin yaptığı incir reçelinin kıvamına bakmak için 2 kaşık reçel
umarım bu haliyle bitirebilirim

Gayet güzel.Canın bir şey çekerse gel buraya canım şunu çekıyor yaz direk buradakiler yeme gibisinden yorumlar yapıcaklar ve yemiyeceksin.Benim taktiğim bu =)

Afiyet olsun çok güzel sporda olsuuuun

Atıştırmalık yiyebilirsin salatalık, 6-7 badem, 1 bardak süt veya ayran bunlar bana yetmez der gibiysen de alışacaksın bir süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…