Selamlar kızlar bu gün bir kaçamak yaptım
1.öğün - nesfit 1 kase
2.öğün - 100 gram fındık ezmesi ( kaşık kaşık daldım kendimden geçmişim kavonozun 3 de birini yedim 600 kcal )
3.öğün - bulgur pilavı-yoğurt
4.öğün - 1 tane muz
5.öğün - Tavuk sote - 1 bardak meyve suyu
6.öğün - Tavuk sote - yoğurt
7.öğün - 1 bardak süt
Kaptancım Melikem gelmiş hoş gelmiş( acaba hangi simge )
Hoşbulduk Naz Türkan Şoray bakışlı simge çıkmışNaber ben de yapıcam bakıyım ne çıkacak
İyiyim canım bu hafta hiç tartılmadım çok merak ediom kilomu ya
Güne gidildiğinde nasıl az yenir azz sonra
sabah:2 dilim ekmek, peynir, 1 dilim salam, domates-salatalık,şekersiz çay
geldik günümüze bol bol şekersiz çay için, sürekli sohbete katılın ki yavaş yavaş yiyesiniz beyin doyduğunu anlasın, tabaklarda güzel görünen yiyeceklerle göz göze gelmemeye çalışın, etrafta küçük bebek varsa alıp siz doyurun doyurmak çin işkencesi gibi
öğle:1 kurabiye, 1 dilim börek, 2 kaşık patates salatası, şekersiz çay, 1bardak gazoz
akşam: 6-7 sarma
bence fena atlatmadım
Aaa ben dayanamıyorum ya her sabah tartılıyorum baktım az gitmiş o gün aç kalsam bile gıkım çıkmıyor. Çok merak ettim bakalım kaç çıkacaksın
Güne gidildiğinde nasıl az yenir azz sonra
sabah:2 dilim ekmek, peynir, 1 dilim salam, domates-salatalık,şekersiz çay
geldik günümüze bol bol şekersiz çay için, sürekli sohbete katılın ki yavaş yavaş yiyesiniz beyin doyduğunu anlasın, tabaklarda güzel görünen yiyeceklerle göz göze gelmemeye çalışın, etrafta küçük bebek varsa alıp siz doyurun doyurmak çin işkencesi gibi
öğle:1 kurabiye, 1 dilim börek, 2 kaşık patates salatası, şekersiz çay, 1bardak gazoz
akşam: 6-7 sarma
bence fena atlatmadım
Ucuz yırtmışsın gibi
o günde ben olsaydım kendimi tahmin bile edemiyorum
ben tebrik ediyorum Melikecim gerçekten çok iyi atlatmışsın
o günde ben olsaydım kendimi tahmin bile edemiyorum
ben tebrik ediyorum Melikecim gerçekten çok iyi atlatmışsın
Bugün aklıma takılan birşeyi araştırdım sizle paylaşayım.
Kafein yağ yakımına yararlı mı zararlı mı
Kafein stres hormonunun salgılanmasını etkiler.Ve stres hormonu yağ yakımını durduran bir hormondur.Ama aynı zamanda kafein metabolizmayı hızlandırır.Sinir sistemini uyararak kasları canlandırır.Dikkatinizi çekmiştir sizinde kimileri diyet yaparken kafein tüketilmeli der kimileri tüketilmemeli der.Hala bir belirsizlik.Benim araştırmama göre az miktar kafein almak gün içinde hiç almamaktan daha yararlı.
Kafein çikolata gibi besinlerdede var ama en çok kahvede var.Günde 1 kupa kahve içmek diyetinize yardımcı olur.Bir kupaya 2 çay kaşığı çok koyu sevenler için 3 çay kaşığı.Bu oranı aşmamak gerek aştığımız taktirde kafein yarar yerine zarar vermeye başlıyor.
Ben kafeinsiz kahve kullanıyordum artık kafeinlisinden alıcam şahsen.
Ben bunu denerim şekersiz içemiyorum alışmaya çalışayım internetine sağlık Naz
Melikenin hata yapma şansı yok o komutan bizler asker.O pes ettimi biz zaten bitmişizdir.
Aklıma bir fıkra geldi.Üşenmeden yazıcam
2 ülkenin deniz donanmaları savaşmak için karşı karşıya geliyorlardır.Kuzeyden gelen ordunun komutanı yavaş yavaş sisin içinden karşı donanmayı görmeye başlar ve bir bakarki sadece 3 tane gemi.Oysaki kendi donanması 100 gemiden oluşuyordur.Ve askerine "asker git bana kırmızı gömleğimi getir eğer yaralanırsam hiç bir asker yaralandığımı anlamasın moralleri bozulmasın" der.Kırmızı gömlek gelir ve komutan giyer sonra sisin içinden çok daha fazla gemi çıkmaya başlar komutan bir bakarki kendi ordusunun en az 3 katı kadar gemi var.Yardımcı askerine gene bağırır "asker git bana kahverengi pantolonumu getir"
Asıl işi ben yaptım internetime niye sağlık
Banane banane internetine sağlık işteben bu hafta az spor yaptım bir kaptan olarak sporumu tamamlamalıyım gidiyorum Erkek arkadaşıma ben kaptan oldum diyorum çıkarın beni bu kaptaaan diyor iğrenç espri Gece gelirim Naz görüşürüz şikerim
menün çok güzel olmuş tatlım hafif ve sağlıklı sporu da eklersen ivme kazanırsın yalnız ben kahvaltıda o kadar alışmışım ki zeytin peynir salata falan yemeye tuhaf geliyor bu kahvaltılar
menün çok güzel protein sebze meyve herşey var
ama miktarları benim için biraz az umarım ben de bu kadar az yiyerek doyabilecek hale gelirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?