Selamlar kızlar bu gün bir kaçamak yaptım
1.öğün - nesfit 1 kase
2.öğün - 100 gram fındık ezmesi ( kaşık kaşık daldım kendimden geçmişim kavonozun 3 de birini yedim 600 kcal )
3.öğün - bulgur pilavı-yoğurt
4.öğün - 1 tane muz
5.öğün - Tavuk sote - 1 bardak meyve suyu
6.öğün - Tavuk sote - yoğurt
7.öğün - 1 bardak süt
bugünkü menüm ,
kahvaltı: süt kesiğine yumurta ,1 dilim ekmek ,şekersiz çay,yarım pk 2 si bir arada
ara:1 armut
öğle:1 kase çorba ,mantar kavurması ,1 dilim ekmek
ara:5 bisküvi şekersiz çay
akşam :yoğurt ,1 tabak fasülye yemeği annemin yaptığı incir reçelinin kıvamına bakmak için 2 kaşık reçel
umarım bu haliyle bitirebilirim
hoşbuldum Bestecim , 2 gündür diyetteyim ama umduğumdan iyi gidiyor ders çalışrıken zorlanıyorum devamlı birşey yemek istiyor canım bir de spor için pek birşey yapamıyorum ama biraz zaman geçsin yürüyüşe de çıkıcam :)
Güne gidildiğinde nasıl az yenir azz sonra
sabah:2 dilim ekmek, peynir, 1 dilim salam, domates-salatalık,şekersiz çay
geldik günümüze bol bol şekersiz çay için, sürekli sohbete katılın ki yavaş yavaş yiyesiniz beyin doyduğunu anlasın, tabaklarda güzel görünen yiyeceklerle göz göze gelmemeye çalışın, etrafta küçük bebek varsa alıp siz doyurun doyurmak çin işkencesi gibi
öğle:1 kurabiye, 1 dilim börek, 2 kaşık patates salatası, şekersiz çay, 1bardak gazoz
akşam: 6-7 sarma
bence fena atlatmadım
600 kcalbnm en büyük eksim önceden günün basında böle bi kacamak yapsam dewamında moral bozukluğuyla daha fazla yemekti simdi bi ögünle geride bırakabiliorm sen de öle yapmıssın ne güzel
kızlaaar ben bugün menümü paylaşmama hakkımı kullanabilir miyim
acemi askerden sevgiler henüz alışma dönemi yat kalk sürün dönemlerimin de olacağını biliyorum ama azimle herşeyi yaparız değil mi
ben hepinizden erkenciyim yatma konusunda sanırım bugünkü mesaj sayım 9
yarın sabah ilk tartı deneyimi ile kaptana bildirim umarım eksileri görürüm iyi geceler kızlar :)
Geçen haftanın spor listesi
Beste 380 dakika
Naz 360 dakika
Ayşe 315 dakika
Melike 270 dakika
Gülşah 60 dakika
Pınar seni özledim yaa
Hata varsa kusura bakmayın beynim döndü sayarken
sabah:3 kasık yulaf kepeği 1 kase süt 3 kuru kayısı
ara: yarım elma 2 badem
öğlen: yarım tavuk göğsü yarım lavas
ara:1 fincan sekersiz sütlü kahve
aksam: 1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası yarım lavas
ara:1 soda
su:2,5 litre spor yine yok
sudecim, durumunu anlıyorum ama ayşenin dediği gibi eğer olmayacak bir hale geldiyse zorlama kendini üzme, her şeyde bir hayır vardır ve allahtan hayırlısını iste canım...tabi alışkanlık olur kolay değil..biz her zaman yanındayız canım ne zaman paylaşmak istersen ve umarım senin ve onun için hayırlısı ne ise o olur..
bugün aklıma takılan birşeyi araştırdım sizle paylaşayım.
Kafein yağ yakımına yararlı mı zararlı mı
kafein stres hormonunun salgılanmasını etkiler.ve stres hormonu yağ yakımını durduran bir hormondur.ama aynı zamanda kafein metabolizmayı hızlandırır.sinir sistemini uyararak kasları canlandırır.dikkatinizi çekmiştir sizinde kimileri diyet yaparken kafein tüketilmeli der kimileri tüketilmemeli der.hala bir belirsizlik.benim araştırmama göre az miktar kafein almak gün içinde hiç almamaktan daha yararlı.
Kafein çikolata gibi besinlerdede var ama en çok kahvede var.günde 1 kupa kahve içmek diyetinize yardımcı olur.bir kupaya 2 çay kaşığı çok koyu sevenler için 3 çay kaşığı.bu oranı aşmamak gerek aştığımız taktirde kafein yarar yerine zarar vermeye başlıyor.
Ben kafeinsiz kahve kullanıyordum artık kafeinlisinden alıcam şahsen.
güne gidildiğinde nasıl az yenir azz sonra
Sabah:2 dilim ekmek, peynir, 1 dilim salam, domates-salatalık,şekersiz çay
geldik günümüze bol bol şekersiz çay için, sürekli sohbete katılın ki yavaş yavaş yiyesiniz beyin doyduğunu anlasın, tabaklarda güzel görünen yiyeceklerle göz göze gelmemeye çalışın, etrafta küçük bebek varsa alıp siz doyurun doyurmak çin işkencesi gibi
öğle:1 kurabiye, 1 dilim börek, 2 kaşık patates salatası, şekersiz çay, 1bardak gazoz
akşam: 6-7 sarma
bence fena atlatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?