Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

600 kcal bnm en büyük eksim önceden günün basında böle bi kacamak yapsam dewamında moral bozukluğuyla daha fazla yemekti simdi bi ögünle geride bırakabiliorm sen de öle yapmıssın ne güzel

tatlım genel olarak güzel ama 5 bisküvi fazla geldi sadece

umarım böyle devam eder tatlım :) ben kpss ye çalışırken 5 kilo verdim ki ben strese girince kilo alanlardanım ve senin gibi ders çalışırken sürekli yemek yemek isterdim.Bunu nasıl yapabildin diye sorarsan çok güçlü motivasyonlarım vardı mezuniyet balosu gibi zayıflayıp o gece çok güzel görünmek istiyordum ders çalışırken canım bir şey yemek istediğimde yeşil çaya kuşburnuna meyveye sığındım ve de çook spor yaptım.

gazoz içmeseydin keşke kuzum ama bence de fena atlatmamışsın

acemi askerden sevgiler henüz alışma dönemi yat kalk sürün dönemlerimin de olacağını biliyorum ama azimle herşeyi yaparız değil mi
ben hepinizden erkenciyim yatma konusunda sanırım bugünkü mesaj sayım 9
yarın sabah ilk tartı deneyimi ile kaptana bildirim umarım eksileri görürüm iyi geceler kızlar :)

Geçen haftanın spor listesi

Beste 380 dakika
Naz 360 dakika
Ayşe 315 dakika
Melike 270 dakika
Gülşah 60 dakika
Pınar seni özledim yaa

Hata varsa kusura bakmayın beynim döndü sayarken

Hep beraber başarıcaz.Ben büyük olasılıkla hepinizi mezun edicem

Geçen haftanın spor listesi

Beste 380 dakika
Naz 360 dakika
Ayşe 315 dakika
Melike 270 dakika
Gülşah 60 dakika
Pınar seni özledim yaa

Hata varsa kusura bakmayın beynim döndü sayarken

waaaw darısı diğer haftaların da başına diyorum ellerine sağlık canım

canım yulaf kepeğini bende sürekli tüketiyodum bi ara beni çok tok tutuyodu,menün bence çoksağlıklı

kızlar benim cıkmam gerek şimdi kilomda bir farklılaşma yok yarın sabah giremeyeceğim şimdiden bildireyim dedim mesaj sayım 12, herkese iyi geceler

çook teşekkür ederim bitaneem,düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı olsun:=(

teşekkürler tatlım paylaşımın içim,bende seminer döneminde türk kahvesine sardım çoook da yararlıymış günde bir fincan elimden geldiğince içmeye çalışıcam

melikeee canım börek istedi yaaa okulda gün mü düzenlesem ne:))))

Kızlar sabah uyandığımda 3yıl önce zayıflarım umuduyla aldığım fakat asla sığamadığım kumaş pantolonumu giyme teşebbüsünde bulun duuuum veeeeeeeeeee oda ne pantolon tiril tiril olmasınmı çok mutlu oldum kilo vermesemde sanırım ben bayaaa bi güzel incelmişim yazııınnn

Menüm
sabah:
Yarım dilim kepek ekmek
y<rım dilim peynir
domates
salatalık
maydonoz
5zeytin
öğle:
1nektarin
1elma
akşam:
Domates salatalık kavun
1dilim peynir
1lokma ekmek
1elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…