Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar pazartesiden itibaren pazartesi-çarşamba-cuma olmak üzere haftada 3 gün kardeşimle beraber spor yapıcaz.Bir antreman bulmuş beraber yapıcaz inanılmaz zorluymuş.Vücut ağırlığıyla yapılan bir program eli tam düzelmediği için ağırlıkları tutmaması lazım o yüzden böyle bir şey bulmuş.Programın yorumları da gayet güzel bakalım yapabilecek miyim inanılmaz bir kondisyon istiyormuş.

Spartacus antrenmanı nedir?

Bu egzersiz programı tarihte iz bırakmış savaş kahramanları olan gladyadörlerin çalışma şeklidir. Bu program tüm kasların çalışmasını hedeflediği gibi aynı zamanda genel kondisyonu da hedefler. Amacı içersinde çeviklik,dayanıklılık,patlayıcı kuvvet gibi bir sporcuya özgü tüm detayları bulabilirsiniz.

Faydaları nedir?

Egzersiz sırasındaki yüksek nabızdan dolayı yağ yakımının en üst seviyede olmasını hedefler. Egzersiz esnasında kassal dayanıklılık beraberinde dirence karşı kuvvet uygulamasını da getirir.Bu program tüm bedeni adeta çelik gibi yapar ve ağrı eşiğiniz yükselir.

Her anında ter gözlerinizin içini dolduracak, her saniye nabzınızın en üst seviyede attığını hissedeceksiniz.Bu da sizin kendinizle yarıştığınızı, sınırlarınızı zorladığınızı ve sinir sisteminize karşı galip geldiğinizi göreceksiniz.

Bu antrenmanı yapanları neler bekliyor?

Spartacus programı sayesinde beden ritminiz değişecek. Akşamları erken yatacak sabahları zinde uyanacaksınız.Daha dengeli yürüyecek daha fazla yük taşıyacaksınız. Asansöre binmek yerine merdivenleri koşarak çıkacaksınız.Yakın yerlere taşıt ile değil yürüyerek beklide koşarak gideceksiniz.Daha yükseğe zıplayacak daha hızlı koşacaksınız.

Atletik, Kuvvetli,Dengeli,Çevik olabilmenin yolu spartacus programıdır. Acıya katlanmak ve sınırları zorlamak artık yaşamın içine kadar girmiştir.

10 hareket içeriyor her hareketi 1 dakika boyunca yapabiliceğiniz max hızda yapıyorsunuz.1 hareket bitince 30 sn dinleniyor 2. hareket geçiyorsunuz.Hem yüksek şiddetli aralıklı çalışma oluyor(dünyaca kanıtlanmış en hızlı yağ yakımı) hemde bütün kasları çalıştırırarak diyet esnasında onları korumanızı sağlıyor.

kızlar selam,

misafirlerim yeni gitti sayılır, ortalığı toparladım, oturdum hemen buraya..
geçmişe bakmadan önce hemen yediklerimi yazayım..

sabah
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
domates, salatalık

kuşluk
yemedim

öğlen
5 kaşık dolusu ev yapımı erişte

ikindi
1 adet küçük kepekli cevizli kurabiye
naneli americano (şekersiz)

akşam
1 dilim sebzeli börek
3 adet yaprak sarma
1 küçücük dilim kepekli/peynirli poğaça (büyük poğaçaları dilimlemiştim)
1 dilim diyet etimek büyüklüğünde frambuazlı/çikolatalı pasta
5 top dondurma

misafirin yanında diyet olmuyormuş, nokta.

Nazcım bana 1 saat spor yazabilir misin..
bugün kardiyo yapabildim, hatta koştum bantta, dizim iyileşmiş iyice, sevindim..

kuzinler varsa ne güzel, benim misafir vardı, zaten benim o kadar küçük pasta aldığımı görünce ona bile laf ettiler..."ne o bizi şişmanlatıp kendin uyanık mı davranıyorsun" diye..
aslında akşam yemeği de yemedim böyle olacağını bildiğim için ama yine de kendimi kötü hissediyorum..Allahtan sabah spor yaptım ve cips, çerez, çikolata falan da vardı, hiçbirine dokunmadım..

valla bir de spor yapsan tam süper olacak Burcu!

valla benim bu hafta yediklerimin yanında süper masum görünüyor Nazcım, o kadar da ödülün olsun..yarın onun yerine birşeyi keser, dikkat edersin

benden daha az hasarlı atlatmışsın
afiyet olsun canım..

ayıptır söylemesi annem, halam ve kuzinim sabahları aç karnına ilk iş olarak neskafe tüketiyorlar, yarım saat sonra anında tuvalette buluyorlar kendilerini bence kesinlikle metabolizmayı hızlandırıyor..yeşil çay da aynı vazifeyi görüyor..ama yeşil çayın cilde de çok etkisi var pozitif anlamda..

off yaaa, ben hala reglim, kesin 1 kg fazla çıkıcam..yediklerim de cabası..

Naz unutma, önceden de söylemiştim, nabızın çok fazla yükselmemesine dikkat etmen gerekiyor..allah korusun..
aslında şu an sadece yürüsen o bile yeterli senin için, çok çabuk kilo verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…