nacım sporumu yaptım yazıp öyle yatayım dedim, 50 dk kaydeder misin tatlım =)
Eskiye daldım kaldım öyle günaydıııın kızlar bugün çok sevinçliyim okula gitmeyeceğimAma güne gideceğim :18: öyle altın günü değil nerdee hepimiz öğrenciyiz kuzinler toplancaz Yarın cuma yarın cuma diye içimden tekrar edersem yemem belki :111:
Afiyet olsun Ayşe güzel bir menü :) tavukların derisini alıyormusun
bece bu menüde abartlı bişey yokdaha yeni detox yapmıstın diye hatrlıyrm bence gerek kalmıcak
tatlım menün genel olarak çok güzel ama tek gözüme takılan dondurma ve çikolata ikilisi olmuş keşke tek bir tanesini tercih etseydin
sabah:3 kasık yulaf kepeği 1 kase süt 3 kuru kayısı
ara: yarım elma 2 badem
öğlen: yarım tavuk göğsü yarım lavas
ara:1 fincan sekersiz sütlü kahve
aksam: 1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası yarım lavas
ara:1 soda
su:2,5 litre spor yine yok
poğaça ve masum bir dilim börek umduğumuzdan çok daha kalorili inan bana
simitse onların yanında çok masum hem mideni ağrıtan muhtemelen yağ değil ama maya diye düşünüyorum
Selamlar kızlar bu gün bir kaçamak yaptım
1.öğün - nesfit 1 kase
2.öğün - 100 gram fındık ezmesi ( kaşık kaşık daldım kendimden geçmişim kavonozun 3 de birini yedim 600 kcal )
3.öğün - bulgur pilavı-yoğurt
4.öğün - 1 tane muz
5.öğün - Tavuk sote - 1 bardak meyve suyu
6.öğün - Tavuk sote - yoğurt
7.öğün - 1 bardak süt
Güne gidildiğinde nasıl az yenir azz sonra
sabah:2 dilim ekmek, peynir, 1 dilim salam, domates-salatalık,şekersiz çay
geldik günümüze bol bol şekersiz çay için, sürekli sohbete katılın ki yavaş yavaş yiyesiniz beyin doyduğunu anlasın, tabaklarda güzel görünen yiyeceklerle göz göze gelmemeye çalışın, etrafta küçük bebek varsa alıp siz doyurun doyurmak çin işkencesi gibi
öğle:1 kurabiye, 1 dilim börek, 2 kaşık patates salatası, şekersiz çay, 1bardak gazoz
akşam: 6-7 sarma
bence fena atlatmadım
Bugün aklıma takılan birşeyi araştırdım sizle paylaşayım.
Kafein yağ yakımına yararlı mı zararlı mı
Kafein stres hormonunun salgılanmasını etkiler.Ve stres hormonu yağ yakımını durduran bir hormondur.Ama aynı zamanda kafein metabolizmayı hızlandırır.Sinir sistemini uyararak kasları canlandırır.Dikkatinizi çekmiştir sizinde kimileri diyet yaparken kafein tüketilmeli der kimileri tüketilmemeli der.Hala bir belirsizlik.Benim araştırmama göre az miktar kafein almak gün içinde hiç almamaktan daha yararlı.
Kafein çikolata gibi besinlerdede var ama en çok kahvede var.Günde 1 kupa kahve içmek diyetinize yardımcı olur.Bir kupaya 2 çay kaşığı çok koyu sevenler için 3 çay kaşığı.Bu oranı aşmamak gerek aştığımız taktirde kafein yarar yerine zarar vermeye başlıyor.
Ben kafeinsiz kahve kullanıyordum artık kafeinlisinden alıcam şahsen.
Kızlar sabah uyandığımda 3yıl önce zayıflarım umuduyla aldığım fakat asla sığamadığım kumaş pantolonumu giyme teşebbüsünde bulun duuuum veeeeeeeeeee oda ne pantolon tiril tiril olmasınmıçok mutlu oldum kilo vermesemde sanırım ben bayaaa bi güzel incelmişim yazııınnn
10 hareket içeriyor her hareketi 1 dakika boyunca yapabiliceğiniz max hızda yapıyorsunuz.1 hareket bitince 30 sn dinleniyor 2. hareket geçiyorsunuz.Hem yüksek şiddetli aralıklı çalışma oluyor(dünyaca kanıtlanmış en hızlı yağ yakımı) hemde bütün kasları çalıştırırarak diyet esnasında onları korumanızı sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?