Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

6 eylül yediklerim
sabah yarım ekmek arası peynir
akşamda çeyrek ekmek peynir ekmek
gün içi çaylar şekerli

kg bildirimim bu hafta yedim yedim kg aldım
geçen hafta 56,8 idi. yiyerek 58,2 yi gördüm ama son durum 57,5
700 gr almış bulundum...
ama biraz tok karnına sebebi 4 te acıkan yavru kedi ve kalkıp bildiğin yemek yiyip çay içmem

poğaça ve masum bir dilim börek umduğumuzdan çok daha kalorili inan bana
simitse onların yanında çok masum hem mideni ağrıtan muhtemelen yağ değil ama maya diye düşünüyorum

benim aldığım yerin malzemesi iyi herhalde yakmıyor midemi. ama bilmediğim yerden alıp yiyemiyorum...

ben de sabah yoğunluktan ve esas dikkat işler sabah olduğundan çaydan önce 3 kaşıklı sade kahve içmeden kendime gelemiyorum. başta şekersiz sütsüz acı geliyor ama tada alışınca gayet gzl

kızlar günaydın,

ben reglim malum, 58,8 idim şu an 59,7.
yalnız neye inanayım bilmiyorum, hala tartımı değiştirmedim, yani bizim bozuk tartıyla tartılıyorum..
bugün işlerimi sağ salim bitirirsem kardeşimi havalimanına bıraktıktan sonra dönüşte gidip vallahi bir tartı alacağım.

ay kızlar tekrar günaydınnnnnn

şimdi annem geldi kahvaltıya, dün sabah evde tartılmış, durumu anlattım, benim evde de tartıldı..tam 1 kilo fazla haberin olsun dedi
bugün hemen gidip tartı alıyorum, haftaya herşey çok daha güzel olacak
hadi sonra gelirim ben, bugün kardeşimi uğurlayacağız..

bilgisayarım geldiiiii:))) günydın hepinize canlarım...ay nası sıkıldım size anlatamam....telefondan da girilmiyo benim...paketim falan yok çok pahalıya geliyo...akşamları 1-2 dk eşimin tlf nundan girrip bi baktım da yazamadım bişi....benim sıpa artık herşeyi çekip atmaya başladı...2 gündürde kendi düşüyo hep biyerleri kızarıyo ve ya morarıyo....offf...üzülüyorum ama ne yapayım bilemiyorum....

ben almışım 75.8 dün 1 kilo eksiktim 1 günde mi aldım yani 2-3 gün sonra reglim bu kadar erken ödem toplaması mümkün değil

meraba ben Güner ekibe yeni katıldım :)
küçükler düşe kalka büyüyor ciddi birşey olmadığı sürece canını sıkma canım :)

Naz unutma, önceden de söylemiştim, nabızın çok fazla yükselmemesine dikkat etmen gerekiyor..allah korusun..
aslında şu an sadece yürüsen o bile yeterli senin için, çok çabuk kilo verirsin..

Çok canım sıkılıyor aynı tempoda yorulmadan spor yaparken.Bana göre spor çok zorlu olmalı bitirebilmek için gücünün son zerresini kullanman gerekir.

Tabi şimdi hangi spor hekimine veya fitness hocasına gitsen sana %60 %70 nabızla tempolu yürüyüş veya bisiklet sürmeni önerir.Peki neden ?? O antrenmanlar %40 karbonhidrat % 60 yağ dan enerji sağlar.Oysaki yüksek tempolu antremanlar %60 karbonhidrat % 40 yağdan enerji sağlar.%20 daha fazla yağdan enerji sağladığı için vücudun daha çok yağ yakıcağını düşünürler.Ayrıca o tempoda yapılan antrenmanlar sakatlanma riski içermez.Ayrıca o antrenmanlar zorla spor yaptırılan birine daha çok yatkındır.Adam hem spor yapmak istemiyor hemde sporda aşırı yorulduğunu düşünsenize yapmaz bir daha.Ayrıca ben kas yapısına çok önem veririm.Düşük tempolu kardiyo antremanları kas yapısının korumasını hiç desteklemez.

Ayrıca beslenmeye dikkat edilmediğinde benim yaptığım gibi spor yapımı vücuda inanılmaz bir zarar verir.

Poğaçalar börekler pastalar dondurmalar neyse yarın toparlarsın.Kov misafirlerini diyet yapıyorum ben de

Bir dahaki hafta daha çok vermiş gözükürsün :)

Ödemde vardır tartında bozuktur haftaya 56 görüceksin bence :)

*** 8. TAKIM 272. ETAP***
cimcime81105.1/104.8/0.3/%0.29)
eloisee56.0/56.0/0/%0)
nazperver56.8/57.5/-0.7/-%1.23)
symrne58.8/59.7
umutlayasasen67.0/66.3/0.7/%1.04)
yilike75.6/75.8/-0.2/-%0.26)
zazaa93.0/91.9/1.1/%1.18)
kirmiziojelikiz86.4/85.2/1.2/%1.39) yeni üye başlangıç:87 hedef:58

8. Takım Ortalaması:??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…