poğaça ve masum bir dilim börek umduğumuzdan çok daha kalorili inan bana
simitse onların yanında çok masum hem mideni ağrıtan muhtemelen yağ değil ama maya diye düşünüyorum
Bugün aklıma takılan birşeyi araştırdım sizle paylaşayım.
Kafein yağ yakımına yararlı mı zararlı mı
Kafein stres hormonunun salgılanmasını etkiler.Ve stres hormonu yağ yakımını durduran bir hormondur.Ama aynı zamanda kafein metabolizmayı hızlandırır.Sinir sistemini uyararak kasları canlandırır.Dikkatinizi çekmiştir sizinde kimileri diyet yaparken kafein tüketilmeli der kimileri tüketilmemeli der.Hala bir belirsizlik.Benim araştırmama göre az miktar kafein almak gün içinde hiç almamaktan daha yararlı.
Kafein çikolata gibi besinlerdede var ama en çok kahvede var.Günde 1 kupa kahve içmek diyetinize yardımcı olur.Bir kupaya 2 çay kaşığı çok koyu sevenler için 3 çay kaşığı.Bu oranı aşmamak gerek aştığımız taktirde kafein yarar yerine zarar vermeye başlıyor.
Ben kafeinsiz kahve kullanıyordum artık kafeinlisinden alıcam şahsen.
meraba ben Güner ekibe yeni katıldım :)bilgisayarım geldiiiii:))) günydın hepinize canlarım...ay nası sıkıldım size anlatamam....telefondan da girilmiyo benim...paketim falan yok çok pahalıya geliyo...akşamları 1-2 dk eşimin tlf nundan girrip bi baktım da yazamadım bişi....benim sıpa artık herşeyi çekip atmaya başladı...2 gündürde kendi düşüyo hep biyerleri kızarıyo ve ya morarıyo....offf...üzülüyorum ama ne yapayım bilemiyorum....
Naz unutma, önceden de söylemiştim, nabızın çok fazla yükselmemesine dikkat etmen gerekiyor..allah korusun..
aslında şu an sadece yürüsen o bile yeterli senin için, çok çabuk kilo verirsin..
kızlar selam,
misafirlerim yeni gitti sayılır, ortalığı toparladım, oturdum hemen buraya..
geçmişe bakmadan önce hemen yediklerimi yazayım..
sabah
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
domates, salatalık
kuşluk
yemedim
öğlen
5 kaşık dolusu ev yapımı erişte
ikindi
1 adet küçük kepekli cevizli kurabiye
naneli americano (şekersiz)
akşam
1 dilim sebzeli börek
3 adet yaprak sarma
1 küçücük dilim kepekli/peynirli poğaça (büyük poğaçaları dilimlemiştim)
1 dilim diyet etimek büyüklüğünde frambuazlı/çikolatalı pasta
5 top dondurma
misafirin yanında diyet olmuyormuş, nokta.
ilk kilo bildirimi bendeeen:)
sona hemen okula kaçıyorum...
kilooom:66.3
kg bildirimim bu hafta yedim yedim kg aldım
geçen hafta 56,8 idi. yiyerek 58,2 yi gördüm ama son durum 57,5
700 gr almış bulundum...
ama biraz tok karnına sebebi 4 te acıkan yavru kedi ve kalkıp bildiğin yemek yiyip çay içmem
kızlar günaydın,
ben reglim malum, 58,8 idim şu an 59,7.
yalnız neye inanayım bilmiyorum, hala tartımı değiştirmedim, yani bizim bozuk tartıyla tartılıyorum..
bugün işlerimi sağ salim bitirirsem kardeşimi havalimanına bıraktıktan sonra dönüşte gidip vallahi bir tartı alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?