Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Naz orda mısın canım şimdi Ayşe'nin kilosunu nasıl bildirelim karar veremedim bir fikir versen

Yazdığı gibi bildir bence canım eğer tartısı bozuksa ve vücudunda ödem varsa haftaya daha çok vermiş gözükücektir zaten bir şey kaybetmeyiz yani.

meraba ben Güner ekibe yeni katıldım :)
küçükler düşe kalka büyüyor ciddi birşey olmadığı sürece canını sıkma canım :)

hoşgeldin aramıza günercim..bende şule...biliyorum...canı çok tatlı bi çocukta diil ama ne biliyim dayanamıyorum işte...

*** 8. TAKIM 272. ETAP***
cimcime81105.1/104.8/0.3/%0.29)
eloisee56.0/56.0/0/%0)
nazperver56.8/57.5/-0.7/-%1.23)
symrne58.8/59.7/-0.9/-%1.53)
umutlayasasen67.0/66.3/0.7/%1.04)
yilike75.6/75.8/-0.2/-%0.26)
zazaa93.0/91.9/1.1/%1.18)
kirmiziojelikiz86.4/85.2/1.2/%1.39) yeni üye başlangıç:87 hedef:58

8. Takım Ortalaması: % 0.11

Ayşe haftaya tartı değişikliğini bildireceğiz yeni tartı alırsan yarın sabah tartılıp tekrar bildirebilir misin canım? Kaç kilo farkediyor bildirmemiz gerekecek. Evdekini yazdım şimdilik yanlış da olsa

Canım sıkıldı gerçekten 1 ileri 2 geri sürekli bu kilolardayım 1 aydır 74'ü göremedim ctesi-pazar 1'er saat hafta içi 45 dk spor yapacağım bu hafta 120 dk yapmıştım al işte karşılığı takım ortalmasını düşürdüm kaptan olarak hem de özür dilerim takımdan
Kilo veren herkesi tebrik ederiiim

Son düzenleme:

Niye moralin bozuldu Melikem aynı anda mezun olmıcakmıydık bekle azcık yetişeyim işte sana =)

Melikem 90 a inince 30 kiloluk başarı hikayemi paylaşayım diyorum yardım edermisin :)

120 kilo dan 90 a

Her 10 kiloda resimimi çektirmiştim. Önce sonra olur hem benide motive eder geri kalan 25-30 kilom için.

Niye moralin bozuldu Melikem aynı anda mezun olmıcakmıydık bekle azcık yetişeyim işte sana =)

BMI değerim 25'in altına düşecek eğer inersem ama olmadı hem hedefimi aşağıya çekeceğim zaten buralardayım uzuuun süre

Melikem 90 a inince 30 kiloluk başarı hikayemi paylaşayım diyorum yardım edermisin :)

120 kilo dan 90 a

Her 10 kiloda resimimi çektirmiştim. Önce sonra olur hem benide motive eder geri kalan 25-30 kilom için.

Seve seve hemde sen söyle ben yardıma anında hazırım hemde nasıl motive eder ben de çekeceğim eve gidince eski fotolarımdan koyarım diyordum ama net belli olması daha iyi çok güzel düşünmüşsün

Off bilgisayar çöktüğünde format yemişti fotoraflarda gitti Telefondanda nasılsa bilgisayarda var diye silmiştim

gözünaydın Şulecim, tekrar hoşgeldin
bizde de durum aynı, ev kesinlikle toplu kalmıyor

canım benim çook mutlu oldum senin adına harika bir duygu bu daha önce ben de yaşamıştım :)

Menüm
sabah:
Yarım dilim kepek ekmek
y<rım dilim peynir
domates
salatalık
maydonoz
5zeytin
öğle:
1nektarin
1elma
akşam:
Domates salatalık kavun
1dilim peynir
1lokma ekmek
1elma

meyve ağırlıklı hafif bir menü olmuş canım

ne olucak bu dondurma sevdası ah ah

ay evet Bestecim ama regl olduğum zaman bende bir "saldım çayıra, mevlam kayıra" durumu oluyor, tutamıyorum kendimi

o konuda haklısın canım benim de oluyor bazen ne yiyeceğimi şaşırıyorum

bilgisayarının olmasına çok sevindim Şulecim :) oğlanın o dönemli zordur tahmin edebiliyorum allah kolaylık versin

Beste kilonu korumanda güzel tatlım

sağol canım benim bu ara Melike gibi ben de bir ileri iki geri gidiyorum, durgunluk dönemindeyim..hiç memnun değilim bu halimden ivmemi kaybettim ama bu ara tekrardan azim ediyorum spora sarıldım bakalım inşallah yeniden eski formuma kavuşucam

yalnız değilsin kaptan ama pes etmek yok zararın neresinden dönsek kardır =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…