Naz orda mısın canım şimdi Ayşe'nin kilosunu nasıl bildirelim karar veremedim bir fikir versen
bende dün regl oldm
gecen cuma 86.4 düm bu sabah 85.2
ben almışım 75.8 dün 1 kilo eksiktim 1 günde mi aldım yani2-3 gün sonra reglim bu kadar erken ödem toplaması mümkün değil
Selam kızlar
1 haftaki önceki kilom 93
şimdiki kilom 91.9
meraba ben Güner ekibe yeni katıldım :)
küçükler düşe kalka büyüyor ciddi birşey olmadığı sürece canını sıkma canım :)
Bir dahaki hafta daha çok vermiş gözükürsün :)
Canım sıkıldı gerçekten 1 ileri 2 geri sürekli bu kilolardayım 1 aydır 74'ü göremedim ctesi-pazar 1'er saat hafta içi 45 dk spor yapacağım bu hafta 120 dk yapmıştım al işte karşılığı takım ortalmasını düşürdüm kaptan olarak hem de özür dilerim takımdan
Kilo veren herkesi tebrik ederiiim
Niye moralin bozuldu Melikem aynı anda mezun olmıcakmıydık bekle azcık yetişeyim işte sana =)
Melikem 90 a inince 30 kiloluk başarı hikayemi paylaşayım diyorum yardım edermisin :)
120 kilo dan 90 a
Her 10 kiloda resimimi çektirmiştim. Önce sonra olur hem benide motive eder geri kalan 25-30 kilom için.
Off bilgisayar çöktüğünde format yemişti fotoraflarda gittiTelefondanda nasılsa bilgisayarda var diye silmiştim
bende dün regl oldm
gecen cuma 86.4 düm bu sabah 85.2
ben de bugün 61.0 kg çıktım 1 kilonun çoğu su olsa da sevindirici :)
bilgisayarım geldiiiii:))) günydın hepinize canlarım...ay nası sıkıldım size anlatamam....telefondan da girilmiyo benim...paketim falan yok çok pahalıya geliyo...akşamları 1-2 dk eşimin tlf nundan girrip bi baktım da yazamadım bişi....benim sıpa artık herşeyi çekip atmaya başladı...2 gündürde kendi düşüyo hep biyerleri kızarıyo ve ya morarıyo....offf...üzülüyorum ama ne yapayım bilemiyorum....
ben almışım 75.8 dün 1 kilo eksiktim 1 günde mi aldım yani2-3 gün sonra reglim bu kadar erken ödem toplaması mümkün değil
Selam kızlar
1 haftaki önceki kilom 93
şimdiki kilom 91.9
Kızlar sabah uyandığımda 3yıl önce zayıflarım umuduyla aldığım fakat asla sığamadığım kumaş pantolonumu giyme teşebbüsünde bulun duuuum veeeeeeeeeee oda ne pantolon tiril tiril olmasınmıçok mutlu oldum kilo vermesemde sanırım ben bayaaa bi güzel incelmişim yazııınnn
Menüm
sabah:
Yarım dilim kepek ekmek
y<rım dilim peynir
domates
salatalık
maydonoz
5zeytin
öğle:
1nektarin
1elma
akşam:
Domates salatalık kavun
1dilim peynir
1lokma ekmek
1elma
kızlar selam,
misafirlerim yeni gitti sayılır, ortalığı toparladım, oturdum hemen buraya..
geçmişe bakmadan önce hemen yediklerimi yazayım..
sabah
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
domates, salatalık
kuşluk
yemedim
öğlen
5 kaşık dolusu ev yapımı erişte
ikindi
1 adet küçük kepekli cevizli kurabiye
naneli americano (şekersiz)
akşam
1 dilim sebzeli börek
3 adet yaprak sarma
1 küçücük dilim kepekli/peynirli poğaça (büyük poğaçaları dilimlemiştim)
1 dilim diyet etimek büyüklüğünde frambuazlı/çikolatalı pasta
5 top dondurma
misafirin yanında diyet olmuyormuş, nokta.
ay evet Bestecim ama regl olduğum zaman bende bir "saldım çayıra, mevlam kayıra" durumu oluyor, tutamıyorum kendimi
bilgisayarım geldiiiii:))) günydın hepinize canlarım...ay nası sıkıldım size anlatamam....telefondan da girilmiyo benim...paketim falan yok çok pahalıya geliyo...akşamları 1-2 dk eşimin tlf nundan girrip bi baktım da yazamadım bişi....benim sıpa artık herşeyi çekip atmaya başladı...2 gündürde kendi düşüyo hep biyerleri kızarıyo ve ya morarıyo....offf...üzülüyorum ama ne yapayım bilemiyorum....
Beste kilonu korumanda güzel tatlım
Canım sıkıldı gerçekten 1 ileri 2 geri sürekli bu kilolardayım 1 aydır 74'ü göremedim ctesi-pazar 1'er saat hafta içi 45 dk spor yapacağım bu hafta 120 dk yapmıştım al işte karşılığı takım ortalmasını düşürdüm kaptan olarak hem de özür dilerim takımdan
Kilo veren herkesi tebrik ederiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?