Çok canım sıkılıyor aynı tempoda yorulmadan spor yaparken.Bana göre spor çok zorlu olmalı bitirebilmek için gücünün son zerresini kullanman gerekir.
Tabi şimdi hangi spor hekimine veya fitness hocasına gitsen sana %60 %70 nabızla tempolu yürüyüş veya bisiklet sürmeni önerir.Peki neden ?? O antrenmanlar %40 karbonhidrat % 60 yağ dan enerji sağlar.Oysaki yüksek tempolu antremanlar %60 karbonhidrat % 40 yağdan enerji sağlar.%20 daha fazla yağdan enerji sağladığı için vücudun daha çok yağ yakıcağını düşünürler.Ayrıca o tempoda yapılan antrenmanlar sakatlanma riski içermez.Ayrıca o antrenmanlar zorla spor yaptırılan birine daha çok yatkındır.Adam hem spor yapmak istemiyor hemde sporda aşırı yorulduğunu düşünsenize yapmaz bir daha.Ayrıca ben kas yapısına çok önem veririm.Düşük tempolu kardiyo antremanları kas yapısının korumasını hiç desteklemez.
Ayrıca beslenmeye dikkat edilmediğinde benim yaptığım gibi spor yapımı vücuda inanılmaz bir zarar verir.
Poğaçalar börekler pastalar dondurmalar neyse yarın toparlarsın.Kov misafirlerini diyet yapıyorum ben de
Ödemde vardır tartında bozuktur haftaya 56 görüceksin bence :)
Naz orda mısın canım şimdi Ayşe'nin kilosunu nasıl bildirelim karar veremedim bir fikir versen
Yazdığı gibi bildir bence canım eğer tartısı bozuksa ve vücudunda ödem varsa haftaya daha çok vermiş gözükücektir zaten bir şey kaybetmeyiz yani.
*** 8. TAKIM 272. ETAP***
cimcime81105.1/104.8/0.3/%0.29)
eloisee56.0/56.0/0/%0)
nazperver56.8/57.5/-0.7/-%1.23)
symrne58.8/59.7/-0.9/-%1.53)
umutlayasasen67.0/66.3/0.7/%1.04)
yilike75.6/75.8/-0.2/-%0.26)
zazaa93.0/91.9/1.1/%1.18)
kirmiziojelikiz86.4/85.2/1.2/%1.39) yeni üye başlangıç:87 hedef:58
8. Takım Ortalaması: % 0.11
Ayşe haftaya tartı değişikliğini bildireceğiz yeni tartı alırsan yarın sabah tartılıp tekrar bildirebilir misin canım? Kaç kilo farkediyor bildirmemiz gerekecek. Evdekini yazdım şimdilik yanlış da olsa
Melikem 90 a inince 30 kiloluk başarı hikayemi paylaşayım diyorum yardım edermisin :)
120 kilo dan 90 a
Her 10 kiloda resimimi çektirmiştim. Önce sonra olur hem benide motive eder geri kalan 25-30 kilom için.
Ayşecim sen nasılsın kardeşini uğurladınız mı ve deee tartı aldın mı ? :)
bugün menümü erkenden paylaşmak istiyorum
sabah
kahvaltıdan önce 1 bardak su, 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine salça ve krem peynir sürdüm yanında 1 küçük parça peynir 2 zeytin ve şekersiz çay
ara
1 adet benim o bisküvi, az üzüm ve 1 incir (ah o seminerler yok mu hergün bisküvi yiyorlar bugün bir taneyle kalabildim neyse ki)
öğlen
1 kepçe sebzeli bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
3-4 dilim kavun+karpuz
ara
az şekerli türk kahvesi
akşam
köfte ve sebze kızartması yanında yoğurt bulgur da olsa yanında pilav yemeyeceğim
bol bol su, sporumu da yapınca yazarım
ah Bestecim başıma inanılmaz olaylar geldi bugün..
kardeşim uçamadı, çünkü uçağı kaçırdık..öyle aksilikler üstüste geldi ki, kaza bile yapıyordum 2 kere..cüzdanımı kaybettim..yanlış terminale gittik..üstelik benim daha henüz 2 ay önce Lefkoşa'ya gitmeme rağmen bu yanlışlık.. uçamadı kızcağız..asıl bomba da bugün başka hiçbir uçak olmaması Kıbrıs'a..vardır bir hayır diyorum..
yarına yeni bir bilet aldık, kısmetse yarın aynı saatte uçacak
dönüşte güle eğlene alışveriş yaptık, yemek yedik..
ve tartı da aldık
kızartma dışında herşey süper canım, afiyet olsun..
ah Bestecim başıma inanılmaz olaylar geldi bugün..
kardeşim uçamadı, çünkü uçağı kaçırdık..öyle aksilikler üstüste geldi ki, kaza bile yapıyordum 2 kere..cüzdanımı kaybettim..yanlış terminale gittik..üstelik benim daha henüz 2 ay önce Lefkoşa'ya gitmeme rağmen bu yanlışlık.. uçamadı kızcağız..asıl bomba da bugün başka hiçbir uçak olmaması Kıbrıs'a..vardır bir hayır diyorum..
yarına yeni bir bilet aldık, kısmetse yarın aynı saatte uçacak
dönüşte güle eğlene alışveriş yaptık, yemek yedik..
ve tartı da aldık
Eki Görüntüle 505825
Bu haftaki listemiz budur kızlar kilo verenler çok takımın durumu genel olarak iyi, mesajlar da düzeldi güzel gidiyor.
Yeşiller aynen devam kızlar süpersiniz hepiniz birer çıtır hatun adayısınız
Mavi Bestecanım ben bu hafta spora abanacağım resmen. Yediklerime daha çok dikkat edeceğim haftaya ne yapıp edip yeşil olmalıyız
Kırmızılardan Ayşe regl ve tartı birleşince böyle oldu tatlı yedin birazcıkAma haftaya toparlayacağından eminim senin yaparsın sen :93: Gülşah bu hafta gözüm ikimizin üstünde spor yapmalısın ve hamur işleri devam ederse haftaya da kilo alabilirsin :18: Bak bana 120 dk bile yetmedi bu hafta sporun 120'yi geçmeli yürüyüş, leslie ne bulursan yap ben haftasonu daha az yoğunum sende öyleysen 1'er saat yapabiliriz. Hafta içi de en az 2 gün 30'ar dakika yapsan süper olur Geçen haftasonu salmıştım yook olmuyormuş öyle nereye yiyosuun hoop diyor vücut Diyet uzadıkça uzuyor
melikecim kardeşim askere gidecek haftasonu memlekete gidiyorum menümü paylaşamayabilirim tatlım haberin olsun:26:
Sude Melike nasılsınız kızlargördüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?