Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün menümü erkenden paylaşmak istiyorum

sabah
kahvaltıdan önce 1 bardak su, 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine salça ve krem peynir sürdüm yanında 1 küçük parça peynir 2 zeytin ve şekersiz çay

ara
1 adet benim o bisküvi, az üzüm ve 1 incir (ah o seminerler yok mu hergün bisküvi yiyorlar bugün bir taneyle kalabildim neyse ki)

öğlen
1 kepçe sebzeli bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
3-4 dilim kavun+karpuz

ara
az şekerli türk kahvesi

akşam
köfte ve sebze kızartması yanında yoğurt bulgur da olsa yanında pilav yemeyeceğim

bol bol su, sporumu da yapınca yazarım

ah canım ya..tamam sıkılıyor olabilirsin ama müzik dinlesen? çünkü daha yolun başındasın, kaybetmen gerekn epey kilo var ve normal tempoda bir spor yapmak senin için daha sağlıklı ..
kiloları kaybettikten sonra daha tempolu birşeyler yapabilirdin..

Poğaçalar börekler pastalar dondurmalar neyse yarın toparlarsın.Kov misafirlerini diyet yapıyorum ben de

valla bana kalsa kabul bile etmezdim ya, neyse..
yani aslında senin seçimlerine saygı gösteren misafir ya da ev sahibi olsa, öyle insanlarla görüşmeyi daha çok seviyorum..

Ödemde vardır tartında bozuktur haftaya 56 görüceksin bence :)

ay ağzından bal damlıyor Naz, inşallah sen de en kısa zamanda görürsün bu kiloları! (bu da benim teşekkür duam)
valla bugün gidip tartı aldım, o kadar yemek yedim, kola bile içtim, üstelik reglim..yeni tartıya çıktım saat 16.30 gibi, 59.7 gösteriyorum..sanırım kilo almadım da vermedim de..reglim bitince belli olacak herşey..

Naz orda mısın canım şimdi Ayşe'nin kilosunu nasıl bildirelim karar veremedim bir fikir versen

Yazdığı gibi bildir bence canım eğer tartısı bozuksa ve vücudunda ödem varsa haftaya daha çok vermiş gözükücektir zaten bir şey kaybetmeyiz yani.

bence de, sen beni 59,7 göster, haftaya moralim yerine gelir
bu hafta işi sıkı tutmam lazım

tamam Melikecim, yarın sabah tartılıp sana güncel kilomu bildiririm..

Ayşecim sen nasılsın kardeşini uğurladınız mı ve deee tartı aldın mı ? :)

ah Bestecim başıma inanılmaz olaylar geldi bugün..
kardeşim uçamadı, çünkü uçağı kaçırdık.. öyle aksilikler üstüste geldi ki, kaza bile yapıyordum 2 kere..cüzdanımı kaybettim..yanlış terminale gittik..üstelik benim daha henüz 2 ay önce Lefkoşa'ya gitmeme rağmen bu yanlışlık.. uçamadı kızcağız..asıl bomba da bugün başka hiçbir uçak olmaması Kıbrıs'a..vardır bir hayır diyorum..
yarına yeni bir bilet aldık, kısmetse yarın aynı saatte uçacak
dönüşte güle eğlene alışveriş yaptık, yemek yedik..
ve tartı da aldık

kızartma dışında herşey süper canım, afiyet olsun..

Aaaa tüh neyse vardır bir hayır dediğin gibi yarın hayırlısıyla uçar inşallah diyelim :)

kızartma dışında herşey süper canım, afiyet olsun..

kızartma hiç iyi bir tercih değil biliyorum ama yemeye mecburum..ama yedikten sonra sıkı bir sporla telafi etmeye çalışacağım ne kadar olursa artık..

her işte bir hayır vardır senin de dediğin gibi canım hayırlısıyla yarın uçar, hem ne güzel de eğlenmişsiniz =) yalnız cüzdanının kaybolması kötü olmuş umarım bulunur benim de başıma gelmişti her kart içindeydi ve gazeteye ilan vermek zorunda da kalmıştım..trafikte aman dikkat

Bu haftaki listemiz budur kızlar kilo verenler çok takımın durumu genel olarak iyi, mesajlar da düzeldi güzel gidiyor.
Yeşiller aynen devam kızlar süpersiniz hepiniz birer çıtır hatun adayısınız
Mavi Beste canım ben bu hafta spora abanacağım resmen. Yediklerime daha çok dikkat edeceğim haftaya ne yapıp edip yeşil olmalıyız
Kırmızılardan Ayşe regl ve tartı birleşince böyle oldu tatlı yedin birazcık Ama haftaya toparlayacağından eminim senin yaparsın sen :93: Gülşah bu hafta gözüm ikimizin üstünde spor yapmalısın ve hamur işleri devam ederse haftaya da kilo alabilirsin :18: Bak bana 120 dk bile yetmedi bu hafta sporun 120'yi geçmeli yürüyüş, leslie ne bulursan yap ben haftasonu daha az yoğunum sende öyleysen 1'er saat yapabiliriz. Hafta içi de en az 2 gün 30'ar dakika yapsan süper olur Geçen haftasonu salmıştım yook olmuyormuş öyle nereye yiyosuun hoop diyor vücut Diyet uzadıkça uzuyor

6Eylül Mesaj Sayısı
symrne4
nazperver9
eloisee12
yilike16
umutlayasasen7
kırmızı ojeli kız 6
kristaloid9
zaza6

aynen kaptan bizi kurtarırsa spor kurtarır ha bir de yediklerimize dikkat etmek tabi, daha önce de dedim ya ben böyle geçiş dönemlerinde sarsılıyorum biraz ama toparlayacağım inş

melikecim kardeşim askere gidecek haftasonu memlekete gidiyorum menümü paylaşamayabilirim tatlım haberin olsun:26:

menümü payşlaşayım:
SABAH:
yarım dilim kepek ekmek
3tatlı bisküvi(kahvaltıyı erkenden yapınca seminerde şekerim düştü
az peynir
6zeytin
domates
salatalık
bol maydonoz

ÖĞLE:
5-6köfte
1dilim ekmek
2kaşık yoğurt
2şekerleme

AKŞAM:
1nektarin
1elma
belki kahve içerim yada bir meyve daha yerim

melikecim kardeşim askere gidecek haftasonu memlekete gidiyorum menümü paylaşamayabilirim tatlım haberin olsun:26:

Tamam Sudecim hayırlı tezkereler olsun ağlama giderken tamam mı :)

Sude Melike nasılsınız kızlar gördüm sizi

Kaçamadım mı ne şaka şaka hiç olur muuu yardımcı kaptanım beniiiim aynı Bestem iyidir şimdi yemek yiyeceğiz babam geldi senden naber?

kızlar ben 65 kilomu çoook seviyorum 64-65 te sanki bi inceymişim gibi geliyo bugünde biraz yaklaştığımı hissedince bi mutlu oldum:))ama hedefim hala 58 tabi sizlerden ayrılmaya hiç niyetim yok:))bide spor salonuma başlasam memleketten gelince pazartesi günü ohhhhh işte ozaman çok mutlu olucam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…