Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Melikem 90 a inince 30 kiloluk başarı hikayemi paylaşayım diyorum yardım edermisin :)

120 kilo dan 90 a

Her 10 kiloda resimimi çektirmiştim. Önce sonra olur hem benide motive eder geri kalan 25-30 kilom için.

Nazcım sıkı takipçin olurum ben:))herzaman çok motive eder beni başarı hikayeleri kesinlikle paylaşmalısın canım

tatlım menün çokda güzel olmuş:))bisküviye gelince bizde de poaça börek var hergünAllaha şükürler olsun ki canımın sıkıntısı bu sefer iştahımı tavan yaptırmadı

Ayşecim herşeyde vardır bi hayır tatlım ohh kardeşinle birgün daha fazla zaman geçirmişsiniz işte

Ben halimden memnunum Ayşecim sağol uyarıların için gene ama

Harika bir irade Beste 1 bisküviyle kalkmak menün harika bu arada kızartmalarda patlıcan yoktur umarım çünkü çok yağ çekiyor.

Amin.İnşallah tutar =)

Hayırlı olsun tartın

Öğle bir abartı yok bence güzel bir menü

Allah banada nasip etsin ya =)

Nazcım sıkı takipçin olurum ben:))herzaman çok motive eder beni başarı hikayeleri kesinlikle paylaşmalısın canım

Fotoraflarım gitmeseydi çok güzel olurdu ya hatta adam sormuştu içinden alınıcak birşey varmı diye hiç aklıma gelmedi yok demiştim

Menüm
sabah: 1 dilim ekmek, 1 dere otlu kod adı simit, peynir,yarım domates,şekersiz çay
öğleeynirli,domatesli sandviç
ara: 2 ceviz, 2 erik, 1 armut
akşama doğru cozuttum fenayım bir an önce adet olsam keşke
akşamüstü: 1 tavuk burger
akşam: 6-7 sarma, 3 kaşık kuskus
yarın toparlıcam mesaj sayım 12 mesaj sayma sırası Naz sende canım

hep yemyeşil olalım:)

Off bilgisayar çöktüğünde format yemişti fotoraflarda gitti Telefondanda nasılsa bilgisayarda var diye silmiştim
fotoğraflar bazısını hatırlamak istemesek de hep bir anı
ben de bilinçsizce format attırdığım bir bilgisayarda kaybettim belki de hiç hatırlayamacağım anıları hayırlısı yeni bol bol gülümsemeli anılarımız olur inşallah :)

ben de bisküviye hayır diyemiyorum sanki çay yanında birşey olmayınca yetim kalıyor :)

kızlar ben yola çıkıcam,hazırlanayım
mesaj sayım : 9
Öpüyorum hepiniziii
iyi yolculuklar Ayşe :)
internete yeni girip geçmişe dalınca böyle peşpeşe oluyor mesajlar
bugünkü menüm :
kahvaltıeynirli yumurta çay 2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen :yarım palamut ama kızartmasalata
ara:3 bisküvi çay
akşam :salata yoğurt
bu arada mesaj sayım :8 iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…