Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gayet güzel olmuş şekerim

Kaçamadım mı ne şaka şaka hiç olur muuu yardımcı kaptanım beniiiim aynı Bestem iyidir şimdi yemek yiyeceğiz babam geldi senden naber?[/QUOTE]

bir de kaç benden benim kaptanım yapmaz öyle şey :) iyiyim ben de canım cıktık biraz dolaştık yürüyüş oldu bana da birazdan leslie de yapmam lazım

tatlım menün çokda güzel olmuş:))bisküviye gelince bizde de poaça börek var hergünAllaha şükürler olsun ki canımın sıkıntısı bu sefer iştahımı tavan yaptırmadı

waaaw sizde durum daha vahimmiş Sude poaça olsa dayanamazdım ben mutlaka 1 tane yerdim

Harika bir irade Beste 1 bisküviyle kalkmak menün harika bu arada kızartmalarda patlıcan yoktur umarım çünkü çok yağ çekiyor.

teşekkür ederim şekerim, kaldım ne yapayım kalmayıp da hemen başlıyorum sonra kilo almaya

benim de yaklaşıyor canım ya tatlı yeme krizleri başlıcak gibi bu da geçecek Melikem

Aaaa tüh neyse vardır bir hayır dediğin gibi yarın hayırlısıyla uçar inşallah diyelim :)

sağolasın Melikecim, benim de temennim bu: dileri yarın sağ salim uçar

yok canım cüzdanı sonradan buldum, yanımdaki yolcu koltuğunun arasına sıkışmış o telaşta..otoparktan çıkmama izin vermediler..para ödemem gerekiyordu..
sinirimden ağlayacaktım o anda..en çok ta ehliyet ve kimliğimden korktum..kredi, banka kartı falan sorun değil çünkü kuzinim bankacı, her işimi anında hallediyor sağolsun..
neyse umarım bir süre sonra bunları gülerek anlatırım

birazcık mı tatlı yedim...ayol dağları yedim ben şu bir haftadır, dağları
hiç merak etme Melikecim, bu hafta gerçekten çok dikkat edeceğim, kendimi pazartesiye hazırlıyorum
bu yarın diyet yapmayacağım anlamına gelmiyor, 2 gün dikkat edeceğim, pazartesi sanırım şu detoksu yapacağım, bağırsaklarımın temizlenmesi için..

canım zaten akşam o kadar az yemişsin ki, sabahki o bisküviler göze batmıyor

pek cozutmuş sayılmazsın, çok ta masum kalır, benim listeyi gördükten sonra...

kızartma dışında herşey güzel gayet..afiyet olsun..
bu arada Ayşe benim, o Sude

kızlar yediklerim

sabah
2 dilim börek
domates, salatalık
şekersiz çay

kuşluk
yemedim

öğlen
3 kaşık mantar tava
1 bardak naneli limonata

ikindi
2 dilim börek
1 bardak cola zero

akşam
1 kase CİPS (bir markanın "fırından" isimli ürünü, yağı %50 azaltılmış diye yazmışlar, ne kadar doğru bilmem)
4-5 badem 2-3 fındık
1,5 kadeh beyaz şarap

spor yapmadım

kızlar sabah erken kalkıp alana gideceğim, mesaj sayımı yarın gelince bildiririm..
herkese iyi geceler..

Günaydın kızlaaar bugün kendimi iyi hissediyorum diyet havamdayım Kahvaltımı yapıp 1 saat spor yapacağım Metabolizmam hızlanır gün içinde daha çok yakarım Dünden eksik menüler var gözümden kaçmadı

Selamlar

Dünkü menümü yazmayı unutmuşum.

Nesfit 1 kase
Tavuk sote
Meyve suyu + 30 gr protein tozu
Tavuk sote
Çikolata
Tavuk sote - bulgur pilavı
1 bardak süt

Kaptanım günaydınlar =)

Günaydın Nazcım nasılsın 7-8 eylülü sayacaksın istersen sporu dünden başlayarak say 1 hafta öncekiler kalsın o kadar geriye gitmek tek tek okumak çok zor olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…