menümü payşlaşayım:
SABAH:
yarım dilim kepek ekmek
3tatlı bisküvi(kahvaltıyı erkenden yapınca seminerde şekerim düştü
az peynir
6zeytin
domates
salatalık
bol maydonoz
ÖĞLE:
5-6köfte
1dilim ekmek
2kaşık yoğurt
2şekerleme
AKŞAM:
1nektarin
1elma
belki kahve içerim yada bir meyve daha yerim
tatlım menün çokda güzel olmuş:))bisküviye gelince bizde de poaça börek var hergünAllaha şükürler olsun ki canımın sıkıntısı bu sefer iştahımı tavan yaptırmadı
Harika bir irade Beste 1 bisküviyle kalkmakmenün harika bu arada kızartmalarda patlıcan yoktur umarım çünkü çok yağ çekiyor.
Menüm
sabah: 1 dilim ekmek, 1 dere otlu kod adı simit, peynir,yarım domates,şekersiz çay
öğleeynirli,domatesli sandviç
ara: 2 ceviz, 2 erik, 1 armut
akşama doğru cozuttum fenayım bir an önce adet olsam keşke
akşamüstü: 1 tavuk burger
akşam: 6-7 sarma, 3 kaşık kuskus
yarın toparlıcam mesaj sayım 12 mesaj sayma sırası Naz sende canım
Aaaa tüh neyse vardır bir hayır dediğin gibi yarın hayırlısıyla uçar inşallah diyelim :)
kızartma hiç iyi bir tercih değil biliyorumama yemeye mecburum..ama yedikten sonra sıkı bir sporla telafi etmeye çalışacağım ne kadar olursa artık..
ben de 2 gündür kardeşim, misafirler falan derken yediklerime hiç dikkat etmiyorum..
sana kızartma iyi değil diyorum ama bugün ben de akşam yemeği yerine cips yedim..
neyse yarından itibaren ben işi ciddiye alıyorum, üstelik reglim de oldukça azaldı, bir-iki güne biter..spora da başlamam lazım adamakıllı..
her işte bir hayır vardır senin de dediğin gibi canım hayırlısıyla yarın uçar, hem ne güzel de eğlenmişsiniz =) yalnız cüzdanının kaybolması kötü olmuş umarım bulunur benim de başıma gelmişti her kart içindeydi ve gazeteye ilan vermek zorunda da kalmıştım..trafikte aman dikkat
Eki Görüntüle 505825
Bu haftaki listemiz budur kızlar kilo verenler çok takımın durumu genel olarak iyi, mesajlar da düzeldi güzel gidiyor.
Yeşiller aynen devam kızlar süpersiniz hepiniz birer çıtır hatun adayısınız
Mavi Bestecanım ben bu hafta spora abanacağım resmen. Yediklerime daha çok dikkat edeceğim haftaya ne yapıp edip yeşil olmalıyız
Kırmızılardan Ayşe regl ve tartı birleşince böyle oldu tatlı yedin birazcıkAma haftaya toparlayacağından eminim senin yaparsın sen :93: Gülşah bu hafta gözüm ikimizin üstünde spor yapmalısın ve hamur işleri devam ederse haftaya da kilo alabilirsin :18: Bak bana 120 dk bile yetmedi bu hafta sporun 120'yi geçmeli yürüyüş, leslie ne bulursan yap ben haftasonu daha az yoğunum sende öyleysen 1'er saat yapabiliriz. Hafta içi de en az 2 gün 30'ar dakika yapsan süper olur Geçen haftasonu salmıştım yook olmuyormuş öyle nereye yiyosuun hoop diyor vücut Diyet uzadıkça uzuyor
menümü payşlaşayım:
SABAH:
yarım dilim kepek ekmek
3tatlı bisküvi(kahvaltıyı erkenden yapınca seminerde şekerim düştü
az peynir
6zeytin
domates
salatalık
bol maydonoz
ÖĞLE:
5-6köfte
1dilim ekmek
2kaşık yoğurt
2şekerleme
AKŞAM:
1nektarin
1elma
belki kahve içerim yada bir meyve daha yerim
Hayırlı olsun tartın
Ayşecim herşeyde vardır bi hayır tatlım ohh kardeşinle birgün daha fazla zaman geçirmişsiniz işte
Menüm
sabah: 1 dilim ekmek, 1 dere otlu kod adı simit, peynir,yarım domates,şekersiz çay
öğleeynirli,domatesli sandviç
ara: 2 ceviz, 2 erik, 1 armut
akşama doğru cozuttum fenayım bir an önce adet olsam keşke
akşamüstü: 1 tavuk burger
akşam: 6-7 sarma, 3 kaşık kuskus
yarın toparlıcam mesaj sayım 12 mesaj sayma sırası Naz sende canım
iyi yolculuklar Ayşe :)
internete yeni girip geçmişe dalınca böyle peşpeşe oluyor mesajlar
bugünkü menüm :
kahvaltıeynirli yumurta çay 2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen :yarım palamut ama kızartmasalata
ara:3 bisküvi çay
akşam :salata yoğurt
bu arada mesaj sayım :8 iyi geceler
canım hep aynı şeyleri yemişsin yoğunluktan eminim ama ferahlayınca daha sağlıklı olur menün :)
Günaydın kızlaaar bugün kendimi iyi hissediyorum diyet havamdayımKahvaltımı yapıp 1 saat spor yapacağım Metabolizmam hızlanır gün içinde daha çok yakarım Dünden eksik menüler var gözümden kaçmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?