Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamlar

Dünkü menümü yazmayı unutmuşum.

Nesfit 1 kase
Tavuk sote
Meyve suyu + 30 gr protein tozu
Tavuk sote
Çikolata
Tavuk sote - bulgur pilavı
1 bardak süt

Afiyet olsun güzel olmuş yemek miktarını az mı tutuyorsun canım ben bundan daha az yemeye çalışıyorum mesela ama senin kilon daha çok gidiyor hem yiyorsun hem veriyorsun

Günaydınn Melikem :) kendini iyi hissetmene sevindim süper süper sporu erken yapman cok iyi tabiki ben de bugün evde olacağım için erken yamayı düşünüyorum

Selamlar

Dünkü menümü yazmayı unutmuşum.

Nesfit 1 kase
Tavuk sote
Meyve suyu + 30 gr protein tozu
Tavuk sote
Çikolata
Tavuk sote - bulgur pilavı
1 bardak süt

selam Nazcım :) hoş bir menüü

kuzum börekler biraz çok mu olmuş sanki ama sen telafi edersin eminim

günaydınn kızlar nasılsınız ? benim de reglim yaklaşıyor vücudum şimdiden ödem yapmaya başladı spor yaparken zorlanıyorum

o yoğurtlu olan niye o kadar lezzetli ya yağ az olsa da cok fazla kalori farkı yoktu ben öyle hatrlıyorm

kızlar ben yola çıkıcam,hazırlanayım
mesaj sayım : 9
Öpüyorum hepiniziii

kızartma dışında herşey güzel gayet..afiyet olsun..
bu arada Ayşe benim, o Sude
Ayşecim dünkü yaşadıklarından sonra sana mesaj yazmaktı aklımdan geçen bu arada cüzdanın kaybolmadığına sevindim
o arada Sudenin yola çıkıyorum mesajını görünce karıştır mışım kusura bakma :)

Afiyet olsun güzel olmuş yemek miktarını az mı tutuyorsun canım ben bundan daha az yemeye çalışıyorum mesela ama senin kilon daha çok gidiyor hem yiyorsun hem veriyorsun

bak sana illaki yapmam gerekenleri yazıyım.

Ağırlık egzersizi olan günler kesin yapılıcaklar !

Antrenmandan sonra 30 gr protein - 200 kcal
500 gr tavuk 100 gr protein - 1000 kcal
500 ml süt 15 gr protein - 250 kcal
Antrenmandan sonra meyve suyu veya muz - 150 kcal

TOPLAM 1600 KCAL - 400 KCAL DİĞER GIDALARDAN ALINICAK.
TOPLAM 2000 KCAL

Ağırlık egzersizi olmayan günler kesin yapılıcaklar !

Sabah 15 gr protein - 100 kcal
Antrenmandan sonra 15 gr protein - 100 kcal
4 yumurta beyazı 1 tam 20 gr protein - 150 kcal
500 ml süt 15 gr protein - 250 kcal
100 gr sosis 20 gr protein veya ton balığı - 300 kcal

TOPLAM 900 KCAL - 600 KCAL DİĞER GIDALARDAN ALINICAK.
TOPLAM 1500 KCAL

günaydın canımmm, ben de havalimanından yeni döndüm, uçağı kaçırmadık, süper keyifliyim
şu an oğlumu bırakacak yerim yok, belki akşam yürüyüş yaparım..
bu arada Melikecim, tartıldım, sabah 59,5 görünüyorum..haberin olsun..

kuzum börekler biraz çok mu olmuş sanki ama sen telafi edersin eminim

evet Bestecim çok fazla oldu börekler dün..misafirden arta kalanlar..atmamak için zor tutuyorum kendimi..
2 gündür annemleri çağırıyorum, börekler bitsin diye
neyse ki neredeyse bitti sayılır, pazartesi şu detoksu sağ salim yapmayı planlıyorum..sonrasında da normal diyete geçeceğim

Güner çok teşekkür ederim, evet ben de sevindim cüzdanı bulduğuma
dün acayip bir gündü, günlerdir blog bile yazmak istemiyorum, çok ilginçti..
neyse bugün toparladım, pazartesi itibarıyla herşey tam gaz devam..

biraz dalmıs gibi olcam ama

az yemenin kilo vermeyle cok fazla ilgisi yok --protein diyetlerinde sınırsız et vardır hatta-- :ne yediğimiz daha cok önemli menülerini takip ettiğim kadarıyla naz protein ağırlıklı beslenio karbo alımı minimumda oda meyvesuyundan,tahıl gibi lifli gıda alıyo böyleyken kilo vermemesi imkansız olur.

yani cok kalorili bi seyden az yemek midir az kalorili ve kas yapıcı bir seyden cok yemek mi ... Proteinin kalorisi yağdan yada karbanhidrattan daha düşük ama asıl önemli olan vüct proteini yakarken daha cok enerji harcıyo.. Kiloo veriosun.. okadar

bunu biyere yapıstırıyım 6;lı rakamları görürsem uygulamak üzere

Tamam o zaman tartılar arasında 0.2 kg var pek bir fark yok tartı değişikliği diye bildirmemize gerek kalmadı

Hımm demek sırrı buymuş protein ağırlıklı beslenmek ben de bunu alıp kaydettim teşekkürler

Tabi ki dalcaksın tatlım ne biliyorsak paylaşıyoruz dimi :) sana da teşekkürler

Ben bu hafta çok fena gaza geldim hee İnşallah bir akisilik olmaz da 74'leri görürüm

Fazla protein zararlıdır.Karbonhidratta 4 kcaldır proteinde 1 gr mı. Evet proteini sindirmek için vücut daha çok enerji harcıyor.Ancak benim gibi kasları yıpratıcak seviyede spor yapanların proteine dikkat etmesi gerekiyor.

Hımm demek sırrı buymuş protein ağırlıklı beslenmek ben de bunu alıp kaydettim teşekkürler

ewet kolay zayıflamanın sırrı bu atkins dukan tas devri karatay diyeti nasıl meshur oldu ver proteini kes karbonhidraı zayıflasnlar tabiki bu sağlıklı bişey değil ben kendime uygun bulmuyorum kansızım vitamin eksikliğim var ve cok kolay kabız olabiliorm üstüne bide böle bi diyet yapsam cok hızlı kilo verip sağlığımdan olmaktansa bütün besin grplarndan bi miktar alıp yawas vermeyi tercih ediyorum

kardesim spor salounda o vücut geliştirdiği için protein ağırlıklı besleniyo ama vücut yağ oranı bu durum için uygun.. aldığı proteni sporla kasa cevirme cabasında..Bense yolun basında daha yakmam gereken bi sürü yağ varken o kadar spor ve protein bana göre değil henüz

yani bizim vücdmz için en iyi olanı yine kendimiz biliriz bence bedeni dinlemek gerek

Ben geçen hafta denemiştim sütü çok içtim protein ya tok tutsun diye ama bağırsaklar durdu Diyet yaparken bu durum oluşmaması lazım yoksa bir işe yaramıyor. O meşhur diyetlerin geri dönüşleri kötü olur bana göre değiller denemedim ama mutlaka geri gelir kilolar. Her şeyden azar azar yeme taraftarıyım. Nazın ki kadar ağır bir spor yapmıyorum ilerde istediğim kiloya yaklaşınca sıkılaşmak için yapabilirim.

durumunu anlıyorum Ayşecim misafirlere özene bezene hazırlanıyorsun birsürü şey yapıyorsun ama bitmeyince olan bize oluyo :) neyse ki az kalmış annenleri çağırma fikri iyiymiş bu arada cüzdanının bulunmuş olmasına çok sevindim

Burcucum yazdıklarına katılıyorum meşhur olan çok kilo verdiren diyetleri yapma taraftarı hiçbir zaman olmadım zaten yapamam sırf kilo vericem diye kendimi bu kadar zorlamak istemem çünkü duyduğum kadarıyla bunlar insanı psikolojik olarak epey zorlayan diyetler, ve Melikenin de dediği gibi kalıcılığı tartışılır oysa ki her çeşit yiyecekten ölçüsüyle yiyip spor yaparak kilo vermek bana göre ve benim için en ideal olanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…