Selamlar
Dünkü menümü yazmayı unutmuşum.
Nesfit 1 kase
Tavuk sote
Meyve suyu + 30 gr protein tozu
Tavuk sote
Çikolata
Tavuk sote - bulgur pilavı
1 bardak süt
Günaydın kızlaaar bugün kendimi iyi hissediyorum diyet havamdayımKahvaltımı yapıp 1 saat spor yapacağım Metabolizmam hızlanır gün içinde daha çok yakarım Dünden eksik menüler var gözümden kaçmadı
Selamlar
Dünkü menümü yazmayı unutmuşum.
Nesfit 1 kase
Tavuk sote
Meyve suyu + 30 gr protein tozu
Tavuk sote
Çikolata
Tavuk sote - bulgur pilavı
1 bardak süt
kızlar yediklerim
sabah
2 dilim börek
domates, salatalık
şekersiz çay
kuşluk
yemedim
öğlen
3 kaşık mantar tava
1 bardak naneli limonata
ikindi
2 dilim börek
1 bardak cola zero
akşam
1 kase CİPS (bir markanın "fırından" isimli ürünü, yağı %50 azaltılmış diye yazmışlar, ne kadar doğru bilmem)
4-5 badem 2-3 fındık
1,5 kadeh beyaz şarap
spor yapmadım
kızlar yediklerim
sabah
2 dilim börek
domates, salatalık
şekersiz çay
kuşluk
yemedim
öğlen
3 kaşık mantar tava
1 bardak naneli limonata
ikindi
2 dilim börek
1 bardak cola zero
akşam
1 kase CİPS (bir markanın "fırından" isimli ürünü, yağı %50 azaltılmış diye yazmışlar, ne kadar doğru bilmem)
4-5 badem 2-3 fındık
1,5 kadeh beyaz şarap
spor yapmadım
kızlar ben yola çıkıcam,hazırlanayım
mesaj sayım : 9
Öpüyorum hepiniziii
Menüm
sabah: 1 dilim ekmek, 1 dere otlu kod adı simit, peynir,yarım domates,şekersiz çay
öğleeynirli,domatesli sandviç
ara: 2 ceviz, 2 erik, 1 armut
akşama doğru cozuttum fenayım bir an önce adet olsam keşke
akşamüstü: 1 tavuk burger
akşam: 6-7 sarma, 3 kaşık kuskus
yarın toparlıcam mesaj sayım 12 mesaj sayma sırası Naz sende canım
Ayşecim dünkü yaşadıklarından sonra sana mesaj yazmaktı aklımdan geçen bu arada cüzdanın kaybolmadığına sevindimkızartma dışında herşey güzel gayet..afiyet olsun..
bu arada Ayşe benim, o Sude
Afiyet olsun güzel olmuş yemek miktarını az mı tutuyorsun canım ben bundan daha az yemeye çalışıyorum mesela ama senin kilon daha çok gidiyor hem yiyorsun hem veriyorsun
Günaydın kızlaaar bugün kendimi iyi hissediyorum diyet havamdayımKahvaltımı yapıp 1 saat spor yapacağım Metabolizmam hızlanır gün içinde daha çok yakarım Dünden eksik menüler var gözümden kaçmadı
kuzum börekler biraz çok mu olmuş sanki ama sen telafi edersin eminim
o yoğurtlu olan niye o kadar lezzetli yayağ az olsa da cok fazla kalori farkı yoktu ben öyle hatrlıyorm
Ayşecim dünkü yaşadıklarından sonra sana mesaj yazmaktı aklımdan geçen bu arada cüzdanın kaybolmadığına sevindim
o arada Sudenin yola çıkıyorum mesajını görünce karıştır mışım kusura bakma :)
Afiyet olsun güzel olmuş yemek miktarını az mı tutuyorsun canım ben bundan daha az yemeye çalışıyorum mesela ama senin kilon daha çok gidiyor hem yiyorsun hem veriyorsun
bak sana illaki yapmam gerekenleri yazıyım.
Ağırlık egzersizi olan günler kesin yapılıcaklar !
Antrenmandan sonra 30 gr protein - 200 kcal
500 gr tavuk 100 gr protein - 1000 kcal
500 ml süt 15 gr protein - 250 kcal
Antrenmandan sonra meyve suyu veya muz - 150 kcal
TOPLAM 1600 KCAL - 400 KCAL DİĞER GIDALARDAN ALINICAK.
TOPLAM 2000 KCAL
Ağırlık egzersizi olmayan günler kesin yapılıcaklar !
Sabah 15 gr protein - 100 kcal
Antrenmandan sonra 15 gr protein - 100 kcal
4 yumurta beyazı 1 tam 20 gr protein - 150 kcal
100 gr sosis 20 gr protein veya ton balığı - 300 kcal
TOPLAM 900 KCAL - 600 KCAL DİĞER GIDALARDAN ALINICAK.
TOPLAM 1500 KCAL
günaydın canımmm, ben de havalimanından yeni döndüm, uçağı kaçırmadık, süper keyifliyim
şu an oğlumu bırakacak yerim yok, belki akşam yürüyüş yaparım..
bu arada Melikecim, tartıldım, sabah 59,5 görünüyorum..haberin olsun..
bak sana illaki yapmam gerekenleri yazıyım.
Ağırlık egzersizi olan günler kesin yapılıcaklar !
Antrenmandan sonra 30 gr protein - 200 kcal
500 gr tavuk 100 gr protein - 1000 kcal
Antrenmandan sonra meyve suyu veya muz - 150 kcal
TOPLAM 1600 KCAL - 400 KCAL DİĞER GIDALARDAN ALINICAK.
TOPLAM 2000 KCAL
Ağırlık egzersizi olmayan günler kesin yapılıcaklar !
Sabah 15 gr protein - 100 kcal
Antrenmandan sonra 15 gr protein - 100 kcal
4 yumurta beyazı 1 tam 20 gr protein - 150 kcal
100 gr sosis 20 gr protein veya ton balığı - 300 kcal
TOPLAM 900 KCAL - 600 KCAL DİĞER GIDALARDAN ALINICAK.
TOPLAM 1500 KCAL
biraz dalmıs gibi olcam ama
az yemenin kilo vermeyle cok fazla ilgisi yok --protein diyetlerinde sınırsız et vardır hatta-- :ne yediğimiz daha cok önemli menülerini takip ettiğim kadarıyla naz protein ağırlıklı beslenio karbo alımı minimumda oda meyvesuyundan,tahıl gibi lifli gıda alıyo böyleyken kilo vermemesi imkansız olur.
yani cok kalorili bi seyden az yemek midir az kalorili ve kas yapıcı bir seyden cok yemek mi ... Proteinin kalorisi yağdan yada karbanhidrattan daha düşük ama asıl önemli olan vüct proteini yakarken daha cok enerji harcıyo.. Kiloo veriosun.. okadar
Hımm demek sırrı buymuş protein ağırlıklı beslenmek ben de bunu alıp kaydettim teşekkürler
Tabi ki dalcaksın tatlım ne biliyorsak paylaşıyoruz dimi :) sana da teşekkürler
Ben bu hafta çok fena gaza geldim heeİnşallah bir akisilik olmaz da 74'leri görürüm
Hımm demek sırrı buymuş protein ağırlıklı beslenmek ben de bunu alıp kaydettim teşekkürler
Fazla protein zararlıdır.Karbonhidratta 4 kcaldır proteinde 1 gr mı. Evet proteini sindirmek için vücut daha çok enerji harcıyor.Ancak benim gibi kasları yıpratıcak seviyede spor yapanların proteine dikkat etmesi gerekiyor.
ewet kolay zayıflamanın sırrı bu atkins dukan tas devri karatay diyeti nasıl meshur olduver proteini kes karbonhidraı zayıflasnlar tabiki bu sağlıklı bişey değil ben kendime uygun bulmuyorum kansızım vitamin eksikliğim var ve cok kolay kabız olabiliorm üstüne bide böle bi diyet yapsam cok hızlı kilo verip sağlığımdan olmaktansa bütün besin grplarndan bi miktar alıp yawas vermeyi tercih ediyorum
kardesim spor salounda o vücut geliştirdiği için protein ağırlıklı besleniyo ama vücut yağ oranı bu durum için uygun.. aldığı proteni sporla kasa cevirme cabasında..Bense yolun basında daha yakmam gereken bi sürü yağ varken o kadar spor ve protein bana göre değil henüz
yani bizim vücdmz için en iyi olanı yine kendimiz biliriz bence bedeni dinlemek gerek
evet Bestecim çok fazla oldu börekler dün..misafirden arta kalanlar..atmamak için zor tutuyorum kendimi..
2 gündür annemleri çağırıyorum, börekler bitsin diye
neyse ki neredeyse bitti sayılır, pazartesi şu detoksu sağ salim yapmayı planlıyorum..sonrasında da normal diyete geçeceğim
ewet kolay zayıflamanın sırrı bu atkins dukan tas devri karatay diyeti nasıl meshur olduver proteini kes karbonhidraı zayıflasnlar tabiki bu sağlıklı bişey değil ben kendime uygun bulmuyorum kansızım vitamin eksikliğim var ve cok kolay kabız olabiliorm üstüne bide böle bi diyet yapsam cok hızlı kilo verip sağlığımdan olmaktansa bütün besin grplarndan bi miktar alıp yawas vermeyi tercih ediyorum
kardesim spor salounda o vücut geliştirdiği için protein ağırlıklı besleniyo ama vücut yağ oranı bu durum için uygun.. aldığı proteni sporla kasa cevirme cabasında..Bense yolun basında daha yakmam gereken bi sürü yağ varken o kadar spor ve protein bana göre değil henüz
yani bizim vücdmz için en iyi olanı yine kendimiz biliriz bence bedeni dinlemek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?