herkese merabaa kulüpte de grupta da yeniyim bu yuzden yardımlarınızı esirgemeyin benden :) 21 yaşındayım adanalıyım mersinde okuyorum.172 boyundayım yaklasık 20 gundur yaptgım diyetle 72den 68 kiloya düştüm ama hedefim 59 :)
Dukan diyeti yapan çok hızlı kilo veren çok arkadaşım oldu ancak hepsi normal karbonhidrat tüketimine döndükten sonra tekrar kilo almaya başladılar oldukçada kısıtlayıcı ve yorucu diyetler
zaten sağlıklı olan da bizim yaptığımız gibi herşeyden yiyerek zayıflayabilmek sonuçta önümüzde uzun bir hayat var :)
kızlar mücveri fırında nasıl yapıyorsunuz?
merhaba canım ben Güner ben de ekipte yeni sayılırım 20 gün için gerçekten iyi kilo vermişsin:)tebrik ediyorum ben 7 kilo için 3 ay hedefledim umarım bu sefer olurherkese merabaa kulüpte de grupta da yeniyim bu yuzden yardımlarınızı esirgemeyin benden :) 21 yaşındayım adanalıyım mersinde okuyorum.172 boyundayım yaklasık 20 gundur yaptgım diyetle 72den 68 kiloya düştüm ama hedefim 59 :)
hosbulduuuk tesekkür ederim tekrardan memnun oldum :) iktisat okuyorum yeni açılan bi vakıf üniversitesinde tam burslu okuyorum
merhaba canım ben Güner ben de ekipte yeni sayılırım 20 gün için gerçekten iyi kilo vermişsin:)tebrik ediyorum ben 7 kilo için 3 ay hedefledim umarım bu sefer olur
bu arada hoşgeldin :)
çok iyi bişe yapıyosunuz ya gercekten :) şimdi kafama takılanları sorayım ben benim yaptığım şey diyet dgl aslında.sanırım ben yediklerime dikkat ediyorum:) az yiyorum ara öğünler yapıp meyve yiyorum diğer ara öğünümde eti formun mısır patlağından fln yiyorum 1 2 tane.ne bilim hergün yeşil çay içiyorum artık şeker ve ekmek kullanmıyorum.eskiden hiç su içmezdim böbreklerim hasta olmasına rağmen ama artık 2 litre su içiyorum.spor çok yapmıyorum sadece ip atlıyorum ve gün içinde hareketli olmaya calısıyorum.şimdi benim durumum böyleyken siz bana ne önerirsiniz ? yanlışlarım ne sizce.gruba girmek istiyorum ama :)
o zaman böylesi daha iyi oldu benim için çünkü ben her zaman evde olmuyorum ya da ne bilim öğrenciyim her zaman yemek olmuyor evde o yuzden dısarda da yesem herseyin yarısını yemeye calısıyorum.şimdiden çok tesekkür ediyorum sizlerin motivasyonuyla görcem 59ubide ben ilk defa diyet yapıyorum o yüzden bilgilerinize ihtiyacım olucak :)
kızlar mücveri fırında nasıl yapıyorsunuz?
Başlangıç kilon 67-68 arasıymış ya 67.5 aldım hedefini 59 olarak kaydettim lazım olacak ilerde. Şimdi kilonu net olarak bildirirsen onu yazarım BüşracımZamanla öğrenirsin hiç dert etme benim ilk uzun diyetim bu
Bugünkü menüm
Bir bardak süt + 15 gr whey protein
Yarım simit
Bir bardak süt + 15 gr whey protein
Tavuk sote - 1 dilim çavdar ekmeği
3 ceviz
Ali nazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?