Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkese merabaa kulüpte de grupta da yeniyim bu yuzden yardımlarınızı esirgemeyin benden :) 21 yaşındayım adanalıyım mersinde okuyorum.172 boyundayım yaklasık 20 gundur yaptgım diyetle 72den 68 kiloya düştüm ama hedefim 59 :)

Dukan diyeti yapan çok hızlı kilo veren çok arkadaşım oldu ancak hepsi normal karbonhidrat tüketimine döndükten sonra tekrar kilo almaya başladılar oldukçada kısıtlayıcı ve yorucu diyetler
zaten sağlıklı olan da bizim yaptığımız gibi herşeyden yiyerek zayıflayabilmek sonuçta önümüzde uzun bir hayat var :)

Büşra hoş geldin takımımıza Biz de acemiydik rahat ol her şeyi sor burada hepimiz yardım ederiz Hangi bölümde okuyorsun? Bu arada ben Melike takım kaptanıyım. Hemen yardımcı kaptanımızı da söyliyim eloisee (Beste) :)

Ya dimi hemen kilolar geri geliyor işte biz böyle iyiyiz

kızlar mücveri fırında nasıl yapıyorsunuz?

Yapan varsa bende merak ettim herhalde fırın tepsisine yayıp piştikten sonra kesiliyor olsa gerek bilen yok mu kızlaaar

merhaba canım ben Güner ben de ekipte yeni sayılırım 20 gün için gerçekten iyi kilo vermişsin:)tebrik ediyorum ben 7 kilo için 3 ay hedefledim umarım bu sefer olur
bu arada hoşgeldin :)

hosbulduuuk tesekkür ederim tekrardan memnun oldum :) iktisat okuyorum yeni açılan bi vakıf üniversitesinde tam burslu okuyorum

Tam burslu demek çok güzel Sana takım içindeki kurallarımızı yazayım

1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz yoksa spor cezası gelebilir.

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor. Ama bu 2 haftada yeni üyeleri takım içindeki listeye alıyoruz.
Eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu kaydedeyim ne dersin?

Takım içi listemizi yayınlamadım buyurun hemen bayanlar
Takım İçi Sıralama
Haftanın 1.'si: kristaloid (62.0/61.0/1.0/%1.61)
Haftanın 2.'si: kirmiziojelikiz86.4/85.2/1.2/%1.39)
Haftanın 3.'sü: zazaa93.0/91.9/1.1/%1.18)
4) umutlayasasen67.0/66.3/0.7/%1.04)
5) cimcime81105.1/104.8/0.3/%0.29)
6) eloisee56.0/56.0/0/%0)
7) yilike75.6/75.8/-0.2/-%0.26)
8) nazperver56.8/57.5/-0.7/-%1.23)
9) symrne58.8/59.7/-0.9/-%1.53)

Listeyi hemen açıklayayım üyenin adıgeçen haftaki kilosu/bu haftaki kilosu/kilo kaybı veya artışı/ yüzdelik kilo kaybı) şeklindedir.

Son düzenleme:
çok iyi bişe yapıyosunuz ya gercekten :) şimdi kafama takılanları sorayım ben benim yaptığım şey diyet dgl aslında.sanırım ben yediklerime dikkat ediyorum:) az yiyorum ara öğünler yapıp meyve yiyorum diğer ara öğünümde eti formun mısır patlağından fln yiyorum 1 2 tane.ne bilim hergün yeşil çay içiyorum artık şeker ve ekmek kullanmıyorum.eskiden hiç su içmezdim böbreklerim hasta olmasına rağmen ama artık 2 litre su içiyorum.spor çok yapmıyorum sadece ip atlıyorum ve gün içinde hareketli olmaya calısıyorum.şimdi benim durumum böyleyken siz bana ne önerirsiniz ? yanlışlarım ne sizce.gruba girmek istiyorum ama :)

merhaba canım ben Güner ben de ekipte yeni sayılırım 20 gün için gerçekten iyi kilo vermişsin:)tebrik ediyorum ben 7 kilo için 3 ay hedefledim umarım bu sefer olur
bu arada hoşgeldin :)

tesekkür ederim hosbulduum :) yani verdiğim kilo aslında iyi ama ben memnun dglm biraz aceleciyim sanırım hemen farkedilsin istiyorum :) bide muhakkak bi çoğu su kaybıdır ne bilim çok mu karamsar konustum :)

Şimdi bizde burada herhangi bir diyet yapmıyoruz herkes kendi evinde ne pişiyorsa artık uygun miktarda yemeye çalışıyor, yani bizde dikkat etmeye çalışıyoruz özel bir diyetimiz yok. Ara öğünler yapman çok iyi çünkü metabolizmanı canlı tutarsın. Aç kaldığında metabolizman yavaşlar, bunu hiç istemeyiz. Ben 3 ana, 2 yada 3 ara öğün yapmaya çalışıyorum. 1-2 mısır patlağı bir ara öğün olabilir. Yeşil çay metabolizmanı canlandırır, bende içiyorum. Su içmen de çok güzel geçmiş olsun umarım böbreklerinde ciddi bir sorun yoktur. İp atlamanın yanı sıra yürüyüşlere çıkabilirsin. Mümkünse sabahları 30-45 dk yürüyüş yapabilirsin. Ben internetten bulduğum aeorobik videolarını yapıyorum. Takımdakilerde yazacaktır mutlaka benim diyeceklerim bunlar.

o zaman böylesi daha iyi oldu benim için çünkü ben her zaman evde olmuyorum ya da ne bilim öğrenciyim her zaman yemek olmuyor evde o yuzden dısarda da yesem herseyin yarısını yemeye calısıyorum.şimdiden çok tesekkür ediyorum sizlerin motivasyonuyla görcem 59u bide ben ilk defa diyet yapıyorum o yüzden bilgilerinize ihtiyacım olucak :)

Başlangıç kilon 67-68 arasıymış ya 67.5 aldım hedefini 59 olarak kaydettim lazım olacak ilerde. Şimdi kilonu net olarak bildirirsen onu yazarım Büşracım Zamanla öğrenirsin hiç dert etme benim ilk uzun diyetim bu

Menüm
sabah: 2 dilim ekmek, peynir, 2 dilim salam, domates, şekersiz çay, 2 kaşık pekmez
ara: 8 badem
öğle: yok
ara:1 bardak süt, çeyrek simit
akşam: 2 parça kızarmış palamut, 2 dilim ekmek, salata, 2 dilim kavun, 2 kaşık gül reçeli(balığın zehrini alsın diye)

45 dk leslie ve 15 dk jillian olmak üzere 1 saat spor yaptım Nazcım

Bugünkü menüm

Bir bardak süt + 15 gr whey protein
Yarım simit
Tavuk sote - 1 dilim çavdar ekmeği
3 ceviz
Ali nazik

sabah : 2 dilim kızarmıs ekmek üzerine beyaz beynir yarım bardak portakal suyu
ara:2 kuru incir 1 ceviz
öğle:semizotu salatası 1 bardak ayran
ara:1 fican sütlü sekersiz kahve
aksam: 3 kasık barbunya 2 kasık bulgur pilavı 2 kasık yoğurt
ara:1 soda

Bugünkü menüm

Yarım simit
Tavuk sote - 1 dilim çavdar ekmeği
3 ceviz
Ali nazik

canımm ben senin diyetini beğenerek takip ediorum arada yorum yazamasam da harika ilerliyosun ama su protein tozu için çok olumlu düşünmüuorum Ne kadar spor yapıosn merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…