Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canımm ben senin diyetini beğenerek takip ediorum arada yorum yazamasam da harika ilerliyosun ama su protein tozu için çok olumlu düşünmüuorum Ne kadar spor yapıosn merak ettim

L karnitin tarzında zararsız bir ek besin sadece. Sporum günlük 1 saat.

L karnitin tarzında zararsız bir ek besin sadece. Sporum günlük 1 saat.

spor salonuna gidiosn sanırım ordan mı tavsiye ettiler aspartam free olmasına dikkat et olur mu... cok kararlı olduğun için seni üzcek bi yorum yapmamaya calısıyorum .. kullanırken bi kez daha düsün sadece vücut geliştirmek için cok ideal bi beslenme sekli ama kilo verme asamasına uygun mu dye.. gerci antrenorn anlatmstr ..

Önerilicek bir şey yok ama 1-2 şey yazıyım.Zaten uyguladığın şeyler.

En az 6 öğünle mideyi gün boyu 3 saatten uzun süre aç bırakmamak gerekir.

Basit şeker içeren gıdalardan uzak durulmalı onun yerine komplex karbonhidratlar kullanılmalı(esmer prinç,bulgur pilavı,kepekli makarna)

Sporu gün içinde yapabiliceğin en erken saatte yapmalısın.Spordan sonra metabolizman hızlanır ve erken saatte yaparsan gün içinde daha uzun süre yüksek metabolizmayla durursun.

İp atlamak aslında çok iyi bir spordur.Sana ip atlamanın sırrını söyliyeyim.İp atlarken vücudunu tamamen düz tutup sadece ayak bileğin oynarsa sadece kalfların(diz ile ayak bileği arasındaki kaslar) çalışır.Buna rağmen yüksek kalori harcatır çünkü düşünsene sadece o 2 kas seni yukarı fırlatıyor kaç kilosun bilmiyorum ama harcadıkları gücü anlayabilirsin sanırım.İşin püf noktası ise dizleri bükerek bu işi yapmak.Bu durum hem daha sağlıklıdır ekleme yük binmez bütün yükü kas kaldırır.Hem diz ile bel arasındaki kaslar vücudumuzun en güçlü kaslarıdır.Onlar çalıştığı zaman inanılmaz bir kalori yakımı meydana gelir.(bu yüzden kardiyo çeşitlerinin % 90 ı alt vücudu çalıştıran egzersizlerdir)Bence ipi at Allah korusun takılır düşersin falan ipsiz dizlerini bükerek o şekilde zıplamaya çalış.

hmm bizde yaptık şimdi pişti güzel görünüyor =) her şeyi aynı koyduk yağlı kağıdın üzerine yaydırdık

Küçük bir bilgi vereyim.Vücut geliştirme olarak düşünürsek günde kilom başına 2-2.5 gr protein almam gerekiyor.Ayrıca vücuda yeterli karbonhidratıda vermek gerekiyor yani çok derin bir konu.Bu konularda yeterince bilgim olduğunu düşünüyorum ve sağlıklı kilo verdiğimi düşünüyorum ayrıca hiç ama hiç acıkmıyorum.Bazı yorumlar geçmiş dukan diyeti ile ilgili sağlıksız geri alınıyor gibilerinden benim yaptığım dukan diyeti falan değil kendime göre yaptığım bir diyet aslında diyet dememek lazım ben eti sevdiğim için hayatımın sonuna kadar böyle beslenebilirm hiçde zorluk çekmem.Protein tozuna gelince hardline gibi güvenilir bir markanın protein tozu ayrıca diyetisyenimde bir sorun olmaz dedi.Günde 30 gr protein ihtiyacımı ondan karşılıyorum.Spor salonuna gitmiyorum.

tamam cnm diyetisyenin öyle diyorsa sorun yok.. Ben de bu koularda cok okudum ama bildiklerim bilmediklerm yanında ufacık kalır emnm diyetisyenin daha doğrusunu bilir bide senin diyetin dukan değil bunu bilioruz bnm sölediklerim o tarz diyetler içindi. Sadece kendime yakın gördüğüm için yorum yapmak istedim . ewde yaptğn bir saatlk spor azmn için seni tebrik ediorum.. konu vüct geliştrmek zaten bu beslenme tarzn protein tozu alımın artı spor sonucu kas yapıcaksın bu kacınılmaz vücudun geliscek ama sen 19 yasnda genc bi bayansın kendin için daha iyi olanı bilecek yastasın bence ve bi karar verdiysen ne söylesem bos. Sonucta 30 kiloya yakın verdin ama sadece olumlu bi elestiri olarak gör bu tarz beslenmeye baslamadan önce yağ oranını %10 lara düşmesini beklesen daha ii olurdu..

Günlük harcadığın kaloriden daha çok kalori vücuda sokmadıkça vücut kas oluşturamaz.Vücuduma kas kütlesi ekliyemem yani sadece sıkılaşır kaslarım.

bugünkü menüm

sabah :kahvaltıdan önce 1 bardak su
yarım çay kaşığı nutella
kocaman 1 kaşarlı tost ekmeği tam tahıllı
şekersiz çay

öğlen :az kızartma (neyse ki bitti)
3-4 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

akşam :1,5 parça fırında mücver
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 kaşık taze fasülye

bol su ama bugün spor yok belki yürüyüşe çıkarım

Günlük harcadığın kaloriden daha çok kalori vücuda sokmadıkça vücut kas oluşturamaz.Vücuduma kas kütlesi ekliyemem yani sadece sıkılaşır kaslarım.

spor yaparak yıktığın kaslarını protein onarıcaktır bundan bahsediorum.. tawrın cok sert sanırım seni üzüyorm o yüzden daha fazla yorum yapmıcam afedersin.

7 eylül mesaj sayısı

Melike 12
Gülşah 6
Ayşe 28
Beste 21
Sude 9
Güner 8
Naz 23

Nutellaaa Afiyet olsun kızartma bitmiş iyi olmuş

spor yaparak yıktığın kaslarını protein onarıcaktır bundan bahsediorum.. tawrın cok sert sanırım seni üzüyorm o yüzden daha fazla yorum yapmıcam afedersin.

Yok canım bir konu hakkında bilgi yazarken ciddi yazıyorum sana öğle hissetirdi galiba

menstruel dönem sonu olmasının verdiği birincilik:) ama olsun motive edici ellerine sağlık Melike :)

bende babama içli köfte yaptım yememek için bilgisayarn basından kalkmıorum :18::18::18:

Menün gayet güzel olmuş Burcucum İçli köfte miiiiii vuuuhuuuu Beni can evimden vurdun nasıl marifetlisin sen öyle Kaç yaşındaydın sorabilir miyim? 7 eylülde mesaj sayını bildirmeyi gözden kaçırmışsın sanırım bugün unutma olur mu

inan özellikle bakmadım kalorisine, çünkü dün çok keyifli bir akşamdı..
kalorisine baksam boğazıma dizilecekti, o yüzden bilhassa akşam yemeği yemedim..
Ayşecim bunlar hayatımız boyunca az tercih etmemiz gereken yiyecekler ama çok lezzetliler
önceden bir oturuşta büyük boylarından tüketir paket bittikten sonra da kalorisini okur bisiklete çıkardım şimdi öyle düşünmüyorum kalorisi ne olursa olsun abartmadan yemek lazım :)

Olsun tartıda 1 kilo eksik görmek bile iyidir haftaya listeye gireceksin bu da seni motive etsin bu hafta

bugünkü menüm
sabah : peynirli yumurta 1 dilim ekmek ,yarım pk 2 si birarada
ara:1 şeftali
öğlen :1/2 tabak mantar kavurması 1 dilim ekmek
ara :1 şeftali yarım pk 2 si birarada
akşam :1 kase çorba ,balık ,salata
ara :1 incir sütlü kahve
2 lt su
midem sade kahve içince kötü oluyor bu yüzden ya kremalı ya da sütlü içiyorum ama şekersiz
bu arada bugün 1 sa yürüyüş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…