canımm ben senin diyetini beğenerek takip ediorum arada yorum yazamasam da harika ilerliyosun ama su protein tozu için çok olumlu düşünmüuorumNe kadar spor yapıosn merak ettim
L karnitin tarzında zararsız bir ek besin sadece. Sporum günlük 1 saat.
çok iyi bişe yapıyosunuz ya gercekten :) şimdi kafama takılanları sorayım ben benim yaptığım şey diyet dgl aslında.sanırım ben yediklerime dikkat ediyorum:) az yiyorum ara öğünler yapıp meyve yiyorum diğer ara öğünümde eti formun mısır patlağından fln yiyorum 1 2 tane.ne bilim hergün yeşil çay içiyorum artık şeker ve ekmek kullanmıyorum.eskiden hiç su içmezdim böbreklerim hasta olmasına rağmen ama artık 2 litre su içiyorum.spor çok yapmıyorum sadece ip atlıyorum ve gün içinde hareketli olmaya calısıyorum.şimdi benim durumum böyleyken siz bana ne önerirsiniz ? yanlışlarım ne sizce.gruba girmek istiyorum ama :)
her sey aynı canım hazırladığın harcın birazcık ununu fazla koyuyosn kızartmak yerine fırın tepsisine döküosunsebzeli kek gibi düşün ben bol dereotlu taze soğan sarımsaklı sewiyorum hairka oluyo
hmm bizde yaptık şimdi pişti güzel görünüyor =) her şeyi aynı koyduk yağlı kağıdın üzerine yaydırdık
spor salonuna gidiosn sanırım ordan mı tavsiye ettiler aspartam free olmasına dikkat et olur mu... cok kararlı olduğun için seni üzcek bi yorum yapmamaya calısıyorum .. kullanırken bi kez daha düsün sadece vücut geliştirmek için cok ideal bi beslenme sekli ama kilo verme asamasına uygun mu dye.. gerci antrenorn anlatmstr ..
Küçük bir bilgi vereyim.Vücut geliştirme olarak düşünürsek günde kilom başına 2-2.5 gr protein almam gerekiyor.Ayrıca vücuda yeterli karbonhidratıda vermek gerekiyor yani çok derin bir konu.Bu konularda yeterince bilgim olduğunu düşünüyorum ve sağlıklı kilo verdiğimi düşünüyorum ayrıca hiç ama hiç acıkmıyorum.Bazı yorumlar geçmiş dukan diyeti ile ilgili sağlıksız geri alınıyor gibilerinden benim yaptığım dukan diyeti falan değil kendime göre yaptığım bir diyet aslında diyet dememek lazım ben eti sevdiğim için hayatımın sonuna kadar böyle beslenebilirm hiçde zorluk çekmem.Protein tozuna gelince hardline gibi güvenilir bir markanın protein tozu ayrıca diyetisyenimde bir sorun olmaz dedi.Günde 30 gr protein ihtiyacımı ondan karşılıyorum.Spor salonuna gitmiyorum.
tamam cnm diyetisyenin öyle diyorsa sorun yok.. Ben de bu koularda cok okudum ama bildiklerim bilmediklerm yanında ufacık kalır emnmdiyetisyenin daha doğrusunu bilir bide senin diyetin dukan değil bunu bilioruz bnm sölediklerim o tarz diyetler içindi. Sadece kendime yakın gördüğüm için yorum yapmak istedim . ewde yaptğn bir saatlk spor azmn için seni tebrik ediorum.. konu vüct geliştrmek zaten bu beslenme tarzn protein tozu alımın artı spor sonucu kas yapıcaksın bu kacınılmaz vücudun geliscek ama sen 19 yasnda genc bi bayansın kendin için daha iyi olanı bilecek yastasın bence ve bi karar verdiysen ne söylesem bos. Sonucta 30 kiloya yakın verdin ama sadece olumlu bi elestiri olarak gör bu tarz beslenmeye baslamadan önce yağ oranını %10 lara düşmesini beklesen daha ii olurdu..
Günlük harcadığın kaloriden daha çok kalori vücuda sokmadıkça vücut kas oluşturamaz.Vücuduma kas kütlesi ekliyemem yani sadece sıkılaşır kaslarım.
bugünkü menüm
sabah :kahvaltıdan önce 1 bardak su
yarım çay kaşığı nutella
kocaman 1 kaşarlı tost ekmeği tam tahıllı
şekersiz çay
öğlen :az kızartma (neyse ki bitti)
3-4 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
akşam :1,5 parça fırında mücver
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 kaşık taze fasülye
bol su ama bugün spor yok belki yürüyüşe çıkarım
spor yaparak yıktığın kaslarını protein onarıcaktır bundan bahsediorum.. tawrın cok sert sanırım seni üzüyorm o yüzden daha fazla yorum yapmıcam afedersin.
menstruel dönem sonu olmasının verdiği birincilik:) ama olsun motive edici ellerine sağlık Melike :)Takım içi listemizi yayınlamadımbuyurun hemen bayanlar
Takım İçi Sıralama
Haftanın 1.'si: kristaloid (62.0/61.0/1.0/%1.61)
Haftanın 2.'si: kirmiziojelikiz86.4/85.2/1.2/%1.39)
Haftanın 3.'sü: zazaa93.0/91.9/1.1/%1.18)
4) umutlayasasen67.0/66.3/0.7/%1.04)
5) cimcime81105.1/104.8/0.3/%0.29)
6) eloisee56.0/56.0/0/%0)
7) yilike75.6/75.8/-0.2/-%0.26)
8) nazperver56.8/57.5/-0.7/-%1.23)
9) symrne58.8/59.7/-0.9/-%1.53)
Listeyi hemen açıklayayım üyenin adıgeçen haftaki kilosu/bu haftaki kilosu/kilo kaybı veya artışı/ yüzdelik kilo kaybı) şeklindedir.
bende babama içli köfte yaptım yememek için bilgisayarn basından kalkmıorum :18::18::18:
sabah : 2 dilim kızarmıs ekmek üzerine beyaz beynir yarım bardak portakal suyu
ara:2 kuru incir 1 ceviz
öğle:semizotu salatası 1 bardak ayran
ara:1 fican sütlü sekersiz kahve
aksam: 3 kasık barbunya 2 kasık bulgur pilavı 2 kasık yoğurt
ara:1 soda
7 eylül mesaj sayısı
Melike 12
Gülşah 6
Ayşe 28
Beste 21
Sude 9
Güner 8
Naz 23
menstruel dönem sonu olmasının verdiği birincilik:) ama olsun motive edici ellerine sağlık Melike :)
Ayşecim bunlar hayatımız boyunca az tercih etmemiz gereken yiyecekler ama çok lezzetlilerinan özellikle bakmadım kalorisine, çünkü dün çok keyifli bir akşamdı..
kalorisine baksam boğazıma dizilecekti, o yüzden bilhassa akşam yemeği yemedim..
Olsun tartıda 1 kilo eksik görmek bile iyidir haftaya listeye gireceksin bu da seni motive etsin bu hafta
Olsun tartıda 1 kilo eksik görmek bile iyidir haftaya listeye gireceksin bu da seni motive etsin bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?