Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bana protein diyetleri hiç yaramıyor
bazen kilo vermem durduğunda diyetisyen 3 günlük protein diyeti verirdi, artık stresten midir nedir, ben kesinlikle kilo veremediğim gibi bir de kabız olurdum
benim herşeyden yiyerek zayıflamam lazım..
şu detoks konusu bile kafamı kurcalıyor, internetten fayda/zarar nedir, onları araştıracağım çünkü önceki haftaki 3 günü saymazsak, hayatımda hiç detoks yapmadım..

Büşra aramıza hoşgeldin!
Dilerim en kısa zamanda hedefine ulaşırsın..
Ben Ayşe.

Afiyet olsun sporun da menün de güzel olmuş bol su içmek işe yarıyor daha kolay gidiyor kilocuklar krema yerine sütlü iç sen hep

kızlar mücveri fırında nasıl yapıyorsunuz?

Yapan varsa bende merak ettim herhalde fırın tepsisine yayıp piştikten sonra kesiliyor olsa gerek bilen yok mu kızlaaar [/QUOTE]

Ay Bestecim çok geç gördüm, pardon
Ben mücveri hep fırında yapıyorum.
Mücverlik tüm malzemeleri aynen koyuyorsun, tek fark: kabakları rendeledikten sonra suyunu sıkmıyorsun.
Ben yine de malzemeleri sayayım

-birkaç kabak
-1-2 dal çok minik kıyılmış taze soğan
-1 yemek kaşığı zeytinyağı (riviera, yemeklik olan)
-dereotu,maydanoz
-1-2 yumurta (miktarına göre)
-2 yemek kaşığı esmer un
-1 çay bardağı light kaşar peyniri

bunların hepsini karıştır, yağlı fırın kağıdını tepsiye yerleştir, karışımı çok ince yay, yoksa içi pişmiyor, tecrübe ile sabittir
sana bir tavsiye: üstü kızarmaya başladıktan sonra bir bıçak/çatalı birkaç yerine batır, o zaman içi daha güzel pişiyor.

yanına da bir bardak ayran..afiyet olsun..

valla gayet güzel bence..
sadece yemek konusunda birşey diyebilirim, nasıl yemekler yediğini bilmiyorum ama kızartma, hamurişi, tatlıyı hayattan çıkarmak gerçekten işe yarıyor.
mısır patlağı gayet güzel, sıkılırsan arada kayısı+ceviz+badem+incir gibi şeyler de ekle...hem sağlıklı olur, hem de bağırsakların çalışır..
ekmek olarak esmer ekmek tercih edebilirsin..çok az yersen bir süre sonra fazladan yediğin herşey kiloya dönüşür çünkü..
şekeri bırakman süper olmuş, zira ben içecekleri 15 yıldır şekersiz içen biri olarak, içecekte şeker olayını anlamıyorum :44:

ilk defa diyet yapman süper, çünkü vücut bunu bilmediği için çok çabuk kilo vereceksin

Merhaba,

Ben Dukan diyetine dün başladım, aynı zamanda Sudatonic ve Velashape 'e gidiyorum haftada 1'er seans.
Bugün Atak evresinin henüz ikinci günündeyim.
Her gün ne yediğimi fotoğraflarıyla, ölçülerimi bikinili fotoğraflarımla, ve beni motive eden imajları paylaşıyorum.
Beni ve blogumu takip eder ve beni motive ederseniz, hatta yanlış yaptığımı düşündüğünüz bir şey var ise ve uyarırsanız çok sevinirim!

Hadi kızlar, bana destek olun! 66.6 kiloyum hedefim 56-58 kilo olmak!

Ama sağlıklı bir şekilde bunu korumak istiyorum.
Geçen yaz da 58 idim ve tekrar kilo aldım.

Blogum burda:
halbuysa

Melikecim afiyet olsun..
kızartma dışında süper olmuş..o reçel bile kızartmadan daha masum

canımm ben senin diyetini beğenerek takip ediorum arada yorum yazamasam da harika ilerliyosun ama su protein tozu için çok olumlu düşünmüuorum Ne kadar spor yapıosn merak ettim

evet ben de protein tozunu bilmediğim için bir yorum yapamıyorum..
gerçi ben de spor öncesi L Carnitine kullanıyorum unutmadığım zamanlar ama danışarak kullandığım birşeydi..
birilerine danıştın mı Naz bu tozu kullanırken, umarım sonrasında saçma bir etkisi olmaz :44:

valla benim de canım birkaç gündür kısır, bulgur pilavı gibi birşey istiyor..belki yarın anneme yaptırırım..iyi olursam kendim yaparım..

evet ben de pek almamaya çalışıyorum bu yüzden eve..onun yerine kuruyemiş yemeyi tercih ederim (fıstık dışında,sevmem çünkü)
eskiden ben de çok yerdim, ama hamileliğimde düzgün beslenmeye başladım, hala da devam ediyorum..
ama arada eş dost olunca cipsler, abur cuburlar eksik olmuyor tabii..herkesin sizin gibi beslenmesini istemek ya da dayatmak haksızlık olur

ben mönüyü çok beğendim Güner, çok güzel..balık ta ızgara ya da fırında ise harika olmuş..
afiyet olsun..

kızlar selam..

ben öğleden sonra fenalaştım, şu an vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor
sanırım nezle, grip gibi birşey oluyorum..
az önce sıcak bir duş aldım, şimdi bitki çayı içiyorum, biraz dergi falan okuyacağım, sonra niyetim erkenden uyuyup dinlenmek..

bugünkü yediklerim:

sabah
1 dilim börek,
domates, salatalık
şekersiz çay

kuşluk
yemedim

öğlen
1 tabak bamya
5 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

ikindi
naneli americano (şekersiz)
1 küçük kepekli cevizli kurabiye

1 saat sonra
1 dilim (çeyrek) armut
10-15 adet yeşil üzüm

akşam
1 tabak çorba (2 kepçe)
1 dilim tam tahıllı ekmek

gece
birazdan 4-5 kayısı ile 2 ceviz yiyeceğim.

spor 2 gündür yok, çok halsizim

kızlar bu arada ayıptır söylemesi 2 gündür tuvalete çıkmıyorum
şu an 3. yeşil çayımı içiyorum, birazdan kayısı falan yiyeceğim özellikle, umarım işe yarar..
bir de bu psikoloji ile bugün gündüz AVM'ye gitmiştim, Zara'da bir elbise giydim, kendimi hiç beğenmedim, M beden oldu çünkü üzerime o yüzden sanırım spor salonuna gitmediğim günler -haftada 2 falan- Ebru Şallı ile TV de pilates yapmayı deneyeceğim..tabii oğlum izin verirse..
aranızda bu programı izleyerek pilates yapan var mı..

kızlar bu mesajla beraber mesaj sayım 27..
ben kaçar, çok halsizim, gidip dinleneceğim..
iyi geceler hepinize..

geçmiş olsun canım umarım kısa sürede toparlarsın bitki çayları gerçekten çok iyi geliyor ben özellikle ıhlamur ve adaçayından çok fayda görüyorum
menün bence çok güzel börek yemişssin ama ekmekten feragat edip afiyet olsun canım:)

7 eylül mesaj sayısı

Melike 12
Gülşah 6
Ayşe 28
Beste 21
Sude 9
Güner 8
Naz 23

ellerine sağlık tatlım :)

afiyet olsun Güner, menün güzel görünüyor

Ay Bestecim çok geç gördüm, pardon
Ben mücveri hep fırında yapıyorum.
Mücverlik tüm malzemeleri aynen koyuyorsun, tek fark: kabakları rendeledikten sonra suyunu sıkmıyorsun.
Ben yine de malzemeleri sayayım

-birkaç kabak
-1-2 dal çok minik kıyılmış taze soğan
-1 yemek kaşığı zeytinyağı (riviera, yemeklik olan)
-dereotu,maydanoz
-1-2 yumurta (miktarına göre)
-2 yemek kaşığı esmer un
-1 çay bardağı light kaşar peyniri

bunların hepsini karıştır, yağlı fırın kağıdını tepsiye yerleştir, karışımı çok ince yay, yoksa içi pişmiyor, tecrübe ile sabittir
sana bir tavsiye: üstü kızarmaya başladıktan sonra bir bıçak/çatalı birkaç yerine batır, o zaman içi daha güzel pişiyor.

yanına da bir bardak ayran..afiyet olsun..[/QUOTE]

teşekkürler Ayşecim tek fark biz suyunu sıkmıştık

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :) menün gayet güzel

yedisinde mesajım yoktu oyüzden 2 taneck

yasm 21 yemek yapmayı sewiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…