Ben geçen hafta denemiştim sütü çok içtim protein ya tok tutsun diye ama bağırsaklar durduDiyet yaparken bu durum oluşmaması lazım yoksa bir işe yaramıyor. O meşhur diyetlerin geri dönüşleri kötü olur bana göre değiller denemedim ama mutlaka geri gelir kilolar. Her şeyden azar azar yeme taraftarıyım. Nazın ki kadar ağır bir spor yapmıyorum ilerde istediğim kiloya yaklaşınca sıkılaşmak için yapabilirim.
herkese merabaa kulüpte de grupta da yeniyim bu yuzden yardımlarınızı esirgemeyin benden :) 21 yaşındayım adanalıyım mersinde okuyorum.172 boyundayım yaklasık 20 gundur yaptgım diyetle 72den 68 kiloya düştüm ama hedefim 59 :)
bugünkü menüm
sabah : peynirli yumurta 1 dilim ekmek ,yarım pk 2 si birarada
ara:1 şeftali
öğlen :1/2 tabak mantar kavurması 1 dilim ekmek
ara :1 şeftali yarım pk 2 si birarada
akşam :1 kase çorba ,balık ,salata
ara :1 incir sütlü kahve
2 lt su
midem sade kahve içince kötü oluyor bu yüzden ya kremalı ya da sütlü içiyorum ama şekersiz
bu arada bugün 1 sa yürüyüş :)
kızlar mücveri fırında nasıl yapıyorsunuz?
çok iyi bişe yapıyosunuz ya gercekten :) şimdi kafama takılanları sorayım ben benim yaptığım şey diyet dgl aslında.sanırım ben yediklerime dikkat ediyorum:) az yiyorum ara öğünler yapıp meyve yiyorum diğer ara öğünümde eti formun mısır patlağından fln yiyorum 1 2 tane.ne bilim hergün yeşil çay içiyorum artık şeker ve ekmek kullanmıyorum.eskiden hiç su içmezdim böbreklerim hasta olmasına rağmen ama artık 2 litre su içiyorum.spor çok yapmıyorum sadece ip atlıyorum ve gün içinde hareketli olmaya calısıyorum.şimdi benim durumum böyleyken siz bana ne önerirsiniz ? yanlışlarım ne sizce.gruba girmek istiyorum ama :)
o zaman böylesi daha iyi oldu benim için çünkü ben her zaman evde olmuyorum ya da ne bilim öğrenciyim her zaman yemek olmuyor evde o yuzden dısarda da yesem herseyin yarısını yemeye calısıyorum.şimdiden çok tesekkür ediyorum sizlerin motivasyonuyla görcem 59ubide ben ilk defa diyet yapıyorum o yüzden bilgilerinize ihtiyacım olucak :)
Menüm
sabah: 2 dilim ekmek, peynir, 2 dilim salam, domates, şekersiz çay, 2 kaşık pekmez
ara: 8 badem
öğle: yok
ara:1 bardak süt, çeyrek simit
akşam: 2 parça kızarmış palamut, 2 dilim ekmek, salata, 2 dilim kavun, 2 kaşık gül reçeli(balığın zehrini alsın diye)
45 dk leslie ve 15 dk jillian olmak üzere 1 saat spor yaptım Nazcım
sabah : 2 dilim kızarmıs ekmek üzerine beyaz beynir yarım bardak portakal suyu
ara:2 kuru incir 1 ceviz
öğle:semizotu salatası 1 bardak ayran
ara:1 fican sütlü sekersiz kahve
aksam: 3 kasık barbunya 2 kasık bulgur pilavı 2 kasık yoğurt
ara:1 soda
canımm ben senin diyetini beğenerek takip ediorum arada yorum yazamasam da harika ilerliyosun ama su protein tozu için çok olumlu düşünmüuorumNe kadar spor yapıosn merak ettim
bugünkü menüm
sabah :kahvaltıdan önce 1 bardak su
yarım çay kaşığı nutella
kocaman 1 kaşarlı tost ekmeği tam tahıllı
şekersiz çay
öğlen :az kızartma (neyse ki bitti)
3-4 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
akşam :1,5 parça fırında mücver
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 kaşık taze fasülye
bol su ama bugün spor yok belki yürüyüşe çıkarım
Ayşecim bunlar hayatımız boyunca az tercih etmemiz gereken yiyecekler ama çok lezzetliler
önceden bir oturuşta büyük boylarından tüketir paket bittikten sonra da kalorisini okur bisiklete çıkardım şimdi öyle düşünmüyorum kalorisi ne olursa olsun abartmadan yemek lazım :)
bugünkü menüm
2 lt su
midem sade kahve içince kötü oluyor bu yüzden ya kremalı ya da sütlü içiyorum ama şekersiz
geçmiş olsun canım umarım kısa sürede toparlarsın bitki çayları gerçekten çok iyi geliyor ben özellikle ıhlamur ve adaçayından çok fayda görüyorumkızlar selam..
ben öğleden sonra fenalaştım, şu an vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor
sanırım nezle, grip gibi birşey oluyorum..
az önce sıcak bir duş aldım, şimdi bitki çayı içiyorum, biraz dergi falan okuyacağım, sonra niyetim erkenden uyuyup dinlenmek..
bugünkü yediklerim:
sabah
1 dilim börek,
domates, salatalık
şekersiz çay
kuşluk
yemedim
öğlen
1 tabak bamya
5 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
ikindi
naneli americano (şekersiz)
1 küçük kepekli cevizli kurabiye
1 saat sonra
1 dilim (çeyrek) armut
10-15 adet yeşil üzüm
akşam
1 tabak çorba (2 kepçe)
gece
birazdan 4-5 kayısı ile 2 ceviz yiyeceğim.
spor 2 gündür yok, çok halsizim
7 eylül mesaj sayısı
Melike 12
Gülşah 6
Ayşe 28
Beste 21
Sude 9
Güner 8
Naz 23
bugünkü menüm
2 lt su
kızlar selam..
ben öğleden sonra fenalaştım, şu an vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor
sanırım nezle, grip gibi birşey oluyorum..
az önce sıcak bir duş aldım, şimdi bitki çayı içiyorum, biraz dergi falan okuyacağım, sonra niyetim erkenden uyuyup dinlenmek..
bugünkü yediklerim:
sabah
1 dilim börek,
domates, salatalık
şekersiz çay
kuşluk
yemedim
öğlen
1 tabak bamya
5 kaşık yoğurt
ikindi
naneli americano (şekersiz)
1 küçük kepekli cevizli kurabiye
1 saat sonra
1 dilim (çeyrek) armut
10-15 adet yeşil üzüm
akşam
1 tabak çorba (2 kepçe)
gece
birazdan 4-5 kayısı ile 2 ceviz yiyeceğim.
spor 2 gündür yok, çok halsizim
Menün gayet güzel olmuş Burcucumİçli köfte miiiiii vuuuhuuuu Beni can evimden vurdun nasıl marifetlisin sen öyle Kaç yaşındaydın sorabilir miyim? 7 eylülde mesaj sayını bildirmeyi gözden kaçırmışsın sanırım bugün unutma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?