Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

rum

saolun yazdıklarınız ıcın gercekten.kızartma hamurişi falanda yemiyorum başladığımdan beri.ne bilim kahvaltıdaki patates kızartmasından sadece bi tane aldım tabağıma :)tadını bilmediğim bişe dgl sonucta diyorum kendime :) bide her yemekten önce su ıcıyorum ve cok aç bile olsam canım hıc bıse ıstemıyor dyp otruyorum masaya ve gercekten bunun faydasını görüyorum ben iştahım kapanıyor sanki ilk hafta cok cabuk değişiklk görmek istedım vucudumda sonra ddmki ben bu kıloları 1 haftada almadım ki 1 haftada vereyim.. velhasıl kelam hırslıyım ve kendıme güveniyorum insallah zayıflıcam :)

8 eylül mesah sayısı

Burcu - 14
Güner - 9
Sude - 9
Beste - 13
Melike - 18
Ayşe - 27
Naz - 13

bugünkü menüm
sabah:mantar kavurması 1 dilim ekmek ,çay
ara:1 şeftali
öğlen:1 tabak fasülye yemeği,1 dilim mısır ekmeği
ara:sütlü kahve 3 bisküvi
akşam: 1 kase çorba ,2 kaşık fasülye yemeği,1 kase yoğurt 1 dilim mısır ekmeği
1.5 lt su
20dk yürüyüş
bugün ilk defa demleme yeşil çay yaptım ve ilk defa severek içtim sallamalardan çok daha güzel oldu sanırım bergamot aroması vardı içinde sanırım :)

sağol canım, dün akşam erkenden yattım, bugün daha iyi hissediyorum kendimi..
epeydir fazla uyumuyordum, çok ta hareketli günler geçirdim, sanırım vücut yorgun düştü, o yüzden kötü oldum..
ya evdeki börekler bitsin diye ekmeği kestik iyice, neyse ki dün bitti, biz de kurtulduk

aynen öyle..
hiçbirimiz bu kiloları 1 haftada almadığımız için, 1 haftada gitmesini beklemek te abesle iştigal..ama ne yazık ki hala insanlar, "5 günde 5 kilo verdiren" mucizeler var falan sanıyorlar, internette bakıyorum, dehşet içinde takip ediyorum:/
bu işte sabırlı olmak, disiplinli olmak ve inancını hiç yitirmeyip beslenme ve yaşama şeklini değiştirmek şart...
bu mantalitede olduğun müddetçe zayıflamamana imkan yok zaten

aynen oyle yazdıkların cok dogru dikkat etmeye calısıyorum bide mutlu sona ulastım mı yok benden keyıflısı :)

Günaydınlar Hadi bakalım yeni bir haftaya başlıyoruz inşallah bu hafta mutlu sonla biter Her gün menü ve mesaj paylaşımlarınıza dikkat ediyorum hala düzeltemeyenlere duyurulur lütfen bu hafta dikkat edelim
Şekersiz kahvemi içiyorum tadı da pek güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…