Büşra aramıza hoşgeldin!
Dilerim en kısa zamanda hedefine ulaşırsın..
Ben Ayşe.
rumvalla gayet güzel bence..
sadece yemek konusunda birşey diyebilirim, nasıl yemekler yediğini bilmiyorum ama kızartma, hamurişi, tatlıyı hayattan çıkarmak gerçekten işe yarıyor.
mısır patlağı gayet güzel, sıkılırsan arada kayısı+ceviz+badem+incir gibi şeyler de ekle...hem sağlıklı olur, hem de bağırsakların çalışır..
ekmek olarak esmer ekmek tercih edebilirsin..çok az yersen bir süre sonra fazladan yediğin herşey kiloya dönüşür çünkü..
şekeri bırakman süper olmuş, zira ben içecekleri 15 yıldır şekersiz içen biri olarak, içecekte şeker olayını anlamıyorum :44:
Büşra hoşgeldin ben Naz 19 yaşındayım ve obezim =)
bugün pazar diye mi kimse yok
yoksa pazar günleri tatilmiyiz ?
8 eylül mesah sayısı
Burcu - 14
Güner - 9
Sude - 9
Beste - 13
Melike - 18
Ayşe - 27
Naz - 13
geçmiş olsun canım umarım kısa sürede toparlarsın bitki çayları gerçekten çok iyi geliyor ben özellikle ıhlamur ve adaçayından çok fayda görüyorum
menün bence çok güzel börek yemişssin ama ekmekten feragat edip afiyet olsun canım:)
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :) menün gayet güzel
rum
saolun yazdıklarınız ıcın gercekten.kızartma hamurişi falanda yemiyorum başladığımdan beri.ne bilim kahvaltıdaki patates kızartmasından sadece bi tane aldım tabağıma :)tadını bilmediğim bişe dgl sonucta diyorum kendime :) bide her yemekten önce su ıcıyorum ve cok aç bile olsam canım hıc bıse ıstemıyor dyp otruyorum masayave gercekten bunun faydasını görüyorum ben iştahım kapanıyor sanki ilk hafta cok cabuk değişiklk görmek istedım vucudumda sonra ddmki ben bu kıloları 1 haftada almadım ki 1 haftada vereyim.. velhasıl kelam hırslıyım ve kendıme güveniyorum insallah zayıflıcam :)
aynen öyle..
hiçbirimiz bu kiloları 1 haftada almadığımız için, 1 haftada gitmesini beklemek te abesle iştigal..ama ne yazık ki hala insanlar, "5 günde 5 kilo verdiren" mucizeler var falan sanıyorlar, internette bakıyorum, dehşet içinde takip ediyorum:/
bu işte sabırlı olmak, disiplinli olmak ve inancını hiç yitirmeyip beslenme ve yaşama şeklini değiştirmek şart...
bu mantalitede olduğun müddetçe zayıflamamana imkan yok zaten
Kaptanım nasılsın iyimisin oradamısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?