Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

8 inde menü
temizlik fln derken akşam 6 gb ekmek peynir çaya ancak vakit buldum. gece peynirli makarna yedim. ark yatıya gelmişti geç yatınca acıktık.

9 unda yemek menüm bayağı kabarık :)

öğlen güzel bir kahvaltı. ama salam yerine jambon falan yedik reçel yerine bal. sağlıklı olmasına çalıştım :)
ama sonrasında yatana kdr toplam 3 vişneli browni yedim onları yemeyeydim iyiydi :)

selamlar takımımın güzeller güzeli hatnları...çok monoton ve sıkıcı bir haftasonu daha bitti...bu hafta kardeşim geliyo...bi süre yalnızlığa sonnnn....:))

Melikem 90 a inince 30 kiloluk başarı hikayemi paylaşayım diyorum yardım edermisin :)

120 kilo dan 90 a

Her 10 kiloda resimimi çektirmiştim. Önce sonra olur hem benide motive eder geri kalan 25-30 kilom için.

valla süper bi fikirmiş nazcım...ama resimlerine üzüldüm gerçekten...zaten hayranlıkla takip ediyorum seni....maşaallah süper gidiyosun....

melikem ellerine sağlık güzelim.....sen çok ii bir kaptansın...

Mucizenin ta kendisi ne bilyomusunuz. Ben ve eşim 4 aydır kullanıyoruz tuzu rejimsiz ben 2-3 kg eşim 9 kg verdi. Inanılmaz mutlaka kullanın.önceliklede şu evlerdeki zehiri rafine tuzları atın..çevrenizdede muhakkak duyanınız olmuştur nedense hemen kulak arkası ediyoruz.ben sadece kullanın ve sonucu görün diyorum.

Himalaya tuzu nun kilo verdirme sebebine gelince. Aslında vucudumuz tuz ve su dan ibaret..hücrelerimiz buna muhtaç suyu verdik diyelim bolca içtik pekiya tuz o nerde evdeki tuzlar tuz değilki..işte en baş düşmanda oya. Bizim kilo almamıza tansiyon şeker gibi envai çeşit rahatsızlığımızın baş düşmanıda o..
Himalaya tuzu ile içilen su ve yenen yemekler diğer rafine tuzdan uzak kalmanızla bilrikte hücreler himalaya tuzundaki minerallerle hızla dolup çevrelerindeki alakasız biriken yağ ve toksinleri yıkmaya başlıyor. Buda doğal yolla hızla kilo verimiyle birlikte iyileşme.

Devamında sağlayacağı faydaları siz düşünün artık.

Geçmiş olsun Ayşe şimdi nasılsın?

teşekkür ederim Melikecim, 2 gündür gayet makul saatlerde uyuyorum, o yüzden iyiyim..
uykusuzluk bana yaramıyor..hem sinirli oluyorum, hem de yatağa düşüyorum gördüğün gibi
zaten kilo vermeye de etkisizliği varmış uykusuzluğun..az uyuyanlar kilo almaya daha müsaitlermiş..
herkese bol kilo kayıplı, güzel bir hafta olsun

Ayşecim daha iyi olmana sevindim biraz düzensiz uykum olunca ben de sersemliyorum sanki eksik kalan uykumu tamamlamam gerektiğini düşünerek dinleniyorum işe yarıyor da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…