Melikem 90 a inince 30 kiloluk başarı hikayemi paylaşayım diyorum yardım edermisin :)
120 kilo dan 90 a
Her 10 kiloda resimimi çektirmiştim. Önce sonra olur hem benide motive eder geri kalan 25-30 kilom için.
gözünaydın Şulecim, tekrar hoşgeldin
bizde de durum aynı, ev kesinlikle toplu kalmıyor
Eki Görüntüle 505825
Bu haftaki listemiz budur kızlar kilo verenler çok takımın durumu genel olarak iyi, mesajlar da düzeldi güzel gidiyor.
Yeşiller aynen devam kızlar süpersiniz hepiniz birer çıtır hatun adayısınız
Mavi Bestecanım ben bu hafta spora abanacağım resmen. Yediklerime daha çok dikkat edeceğim haftaya ne yapıp edip yeşil olmalıyız
Kırmızılardan Ayşe regl ve tartı birleşince böyle oldu tatlı yedin birazcıkAma haftaya toparlayacağından eminim senin yaparsın sen :93: Gülşah bu hafta gözüm ikimizin üstünde spor yapmalısın ve hamur işleri devam ederse haftaya da kilo alabilirsin :18: Bak bana 120 dk bile yetmedi bu hafta sporun 120'yi geçmeli yürüyüş, leslie ne bulursan yap ben haftasonu daha az yoğunum sende öyleysen 1'er saat yapabiliriz. Hafta içi de en az 2 gün 30'ar dakika yapsan süper olur Geçen haftasonu salmıştım yook olmuyormuş öyle nereye yiyosuun hoop diyor vücut Diyet uzadıkça uzuyor
selamlar takımımın güzeller güzeli hatnları...çok monoton ve sıkıcı bir haftasonu daha bitti...bu hafta kardeşim geliyo...bi süre yalnızlığa sonnnn....:))
günaydın kızlaaaar.ben bu erken uyanma işini nasıl halledceeem
Gözünaydın Şule valla kardeş gibisi yok evde azcık kavga etsek de
günaydın kızlaaaar.ben bu erken uyanma işini nasıl halledceeem
büşracım hoşgeldin canım....ben şule....umarın hemencik verirsin kilolarıı..
Kaçta yatıyorsun ki Büşra erken yatmaya çalış mecbur kalınca kalkacaksın zaten en iyisi boşver uyuBen 3'te yattım 7 buçukta kalktım:111:
Geçmiş olsun Ayşe şimdi nasılsın?
selamlar takımımın güzeller güzeli hatnları...çok monoton ve sıkıcı bir haftasonu daha bitti...bu hafta kardeşim geliyo...bi süre yalnızlığa sonnnn....:))
evet kardeş gibisi yok en iyi onlar anlıyor hem sevincini hem üzüntünü benim de bitanecik ablacım varGözünaydın Şule valla kardeş gibisi yok evde azcık kavga etsek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?