Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugünkü menüm
sabah:mantar kavurması(çok lezzetli olduğu için günlerdir yiyorum bizim buralarda karadenizde kahvaltıda oldukça tüketilir) ,1 dilim ekmek ,biraz pekmez
öğle-akşam birleşti :ızgara köfte ,piyaz, 1 dilim ekmek ,ayran
ara:1/2 2 si birarada
1.5 lt su
spor bugün yok ama hafta içi mutlaka yapıcam

menüm

sabah: 2 dilim ekmek beyaz peynir 1 siyah zeytin 1 tatlı kasığı bal
ara: 1 fincan sütlü sekersiz kahve
öğşe: 4 kasık barbunya 2 kasık yoğrt
ara: 2 incir 2 ceviz
aksam: 3 kasık bulgur pilavı üzerine haslamıs tavuk göğsü
ara:1 elma

Ayşecim daha iyi olmana sevindim biraz düzensiz uykum olunca ben de sersemliyorum sanki eksik kalan uykumu tamamlamam gerektiğini düşünerek dinleniyorum işe yarıyor da :)

valla sizi bilmem ama bende gençlik gitmiş, onu farkettim bu haftasonu
önceden 3 saat uykuyla tüm gün dayanırdım, şimdi 7-8 saat uyumazsam resmen yıkılıyorum

ben de mantar kavurmasını çok severim ama kahvaltıda hiç denememiştim bak..kesin güzeldir..
benim de bazen sürekli peynir, domates, zeytin kahvaltısından içim bayılıyor, farklı şeyler yemek istiyorum..
mesela menemene bayılırım sabahları..yumurtasız bile yiyebilirim
mönün gayet güzel bu arada Günercim, afiyet olsun..

Selam kızlar,
nasılsınız bakalım?
Kaardeşime asker yemeği verdik geldiiiimmm:)))
burdura çıktı il dönem eylülün 20sinde gidecek allahım herkesin evladıı bizim evladımızı da beraberinde korusun

Burcu benim diyetisyenin verdiği reçetelere çok benziyor, iyi yoldasın..
afiyet olsun..

hoşgeldin Sudecim!
bizler iyiyiz, asıl sen nasılsın..
Allah kavuştursun, Burdur rahattır, sakindir de..hayırlı tezkereleri olsun..

MENÜMÜ PAYLAŞAYIM:
Sabah:
yoldan geldim küçük bi parça pişmaniye
mini bir hobi:)))mini mini birlerin hobisinden:)))

Öğle:
yarım dilim kepek ekmek
1lokma peynir

Akşam:
1parça tavuk
3 kaşık makarna
2kaşık yoğurt
bol salata
ARADA:2 mürdüm eriği şimdide meyve yerim

ay öyle demeyin yaaa,daha bugün bir tane daha doğurmak istemediğimden bahsediyordum
Ayşecim bizim buralarda 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk 1 çocuk 3 çocuk 2 çocuk derler :) bu işin şakası da bence 2 çocuk en güzeli senin ki kaç yaşında bilmiyorum ama aradan çok geçmeden bence 2. yi de yapmalısın üzerinde uzun zaman geçerse istesen de cesaret edemezsin etrafta isteyip cesaret edemeyen tek çocuklu tanıdıklarımın sayısı oldukça fazla .
arkadaşlar bu akşam erkenciyim gündüz fazlaca yoruldum hepinize iyi geceler
bu arada mesaj sayım :6

Selam kızlar geç kaldım cuma gününe kadar yetişmesi gereken bir yazı var onunla uğraştığım için pek giremiyorum Bugün adet oldum ve tam 4 saat elimde laptopla yürüdüm ama bunu spordan saymıyorum Nazcım sadece çok yoruldum bugün spor yapamayacağım.
Menüm
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, salça
ara: 2 erik, 1 şekersiz nescafe
öğle: kepekli ekmek ile hazırladığım peynirli domatesli salamlı sandviç
ara: 1 kornet, 1 eti puf
akşam: 1 kepçe tarhana, 1 kepçe yeşil mercimek, 3 kaşık makarna
ara: 1 incir, 1kupa yeşil çay

Son düzenleme:
Melikecim bişi rica edicem ben bu hafta menümü yazmak istemiyorum bir sorun olurmu ? Arkadaşım geldi bizde kalıyor her gün abur cubur her gün dışarıda bişiler yemeler bu hafta ara vericem diyete o gidince devam edicem...

Afiyet olsun canım güzel bir menü ara öğün yapabilirsin öğünlerini arttırabilirsin az yemişsin sanki tabi bu yetiyorsa diyecek birşeyim yok güzel olmuş

Çok beğendim çok sağlıklı ve güzel olmuş

Meyve ye canım akşamın güzel olmuş öğle az sabah yoldan gelmişsin yiyememişsin o yüzden. Allah tez zamanda kavuştursun hayırlı tezkereler dilerim şimdiden

iyi geceler kızlar..bende menümü yazayım...

sabah:

haşlanmış yumurta
b.peynir
1 çay kaşığı çilek reçeli
2 kaşık yoğurtlu havuç

öğlen

1 tabak yeşil mercimek

akşam:

taze fasulye
2 kaşık pilav

arada da 2 parça minik pişmaniye yedim..

Aslında ben menü yazmamaya karşıyım geçen gün de söyleyecektim birimiz menüsünü yazmak istememişti kim olduğunu hatırlamıyorum bir süre sonra bu grupta yayılacak ve kötü geçen günler kimse menüsünü yazmayacak diye korkuyorum. Diyetine ara verebilirsin tabi ki hakkın bu senin ama benim menü yazma alışkanlığını yani bu düzeni devam ettirmem gerek, yazsan iyi olurdu Nazcım. Bugün ki menünü beğenmediğin için değil de diyetine ara verdiğin için sen bilirsin diyorum.

Ooo bugün 2 oldu pişmaniye görüyorum canım çekti Güzel olmuş Şule

Mesaj Sayım Sırası
yilike 10-11 eylül
cimcime 12-13 eylül
eloisee 14-15 eylül
kirmiziojelikiz 17-18 eylü
nazperver 19-20 eylül
symrne 21-22 eylül
umutlayasasen 24-25 eylül
zazaa 26-27 eylül
Burcu artık listeye girdin mesaj sayma sırasına da yazdım seni canımSon mesajınıza kaç tane olduğunu yazmayı unutmayyııın benim 12 etti kızlar iyi geceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…